see you later alligator

vi flyr till stockholm imorgon. hörs och ses när jag kommer hem. pusspusspuss mina kära.

i guess there's just a part of me that likes to bring you down just to keep you around, 'cause the day you realize how amazing you are you're gonna leave me

världens sötaste låt. jag blir helt hoppig och skuttig och pirrig och minns hur det känns att tycka om någon. det är fint ändå. att tycka om någon! egentligen hatar jag kärleken. för den är ju så. svår, svidande, huggande. okomplicerad kärlek finns det något som heter så? fast ändå..att tycka om någon det är fint! tjejen som sjunger spelar under peace and love. det måste jag vi! 

i hope you can forgive me for that time
when i put my hand between your legs
and said it was small
'cause its really not at all

15.08 hej

har rörlig bild. ska göra en film om min mormor. vi hörs senare. puss.

LOOK INSIDE




till solen

pappa har åkt till småland. till solen. till värmen. jag vill kunna sitta utan jacka och inte frysa PUNKT nu ska jag ta tag i mitt optimistiska jag och sätta mig ute i den 11 gradiga luften.

15.51

jag är helt trött i huvudet. kroppen. överallt.




bild: david thunander

WHAT-WHAT-WHAT-?-?-?

idag hände världens läskigaste grej mig. som toppen på allt. när vi stod i matkön tog en kille tag i min nacke!!!! what the fuck liksom? jag trodde det var kim eller amanda som hade fått omänskligt långa armar och skulle busa lite med mig. nej nej nej. en helt främmande människa hugger tag i min nacke. dom tyckte det såg ut som han skulle strypa mig. vart fan är världen på väg? dagar som denna önskar jag att jag var lika kick-ass som juggebossarnas boss radovan. eller nått.

på två dagar har jag blivit rånad, fått artonårs-kris och blivit anfallen av en galen kille.

BUDORDEN

Boys are cheats and liars, they're such a big disgrace.
They will tell you anything to get to second base... ball, baseball he thinks he's gonna score. If you let him go all the way then you are a hor... ticulture studies flowers, geologist studies rocks.
The only thing a guy wants from you is a place to put his cock... roaches, beetles, butterflies and bugs. Nothing makes him happier than a giant pair of jug... glers and acrobats, a dancing bear named Chuck.
All guys really want to do is - forget it, no such luck.

JAG-HATAR-IDAG

jag hatar den här dagen. värsta dagen på jävligt jävligt jävligt länge. idag blev jag rånad! pengar och ett ciggpaket. japp! jag blir så jävla äcklad när jag tänker på det. att någon liksom har varit med sina smutsiga fingrar i min väska. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT ATT JAG VILL KRÄKAS NÄR JAG TÄNKER PÅ DET. jag hatar idag. jävla skitdag det här.

gossip girl i mitt hjärta.

seder anything måste vara ett av dom bästa avsnitten av gossip girl. och nästa avsnitt då! jag längtar så! gud vad jag älskar gossip girl!

sjukt van?!

igår och idag höll dom som gått retorik kursen sina slutatal. min supersmarta klasskamrat minna höll ett tal om vanor. det fick mig såklart att tänka på mina egna små vanor. 

att börja räkna saker. typ hur många blåa saker finns det i det här rummet? kanske när det är paus i något teve-program eller när jag står och väntar på en kompis som kommer för sent (vilket händer typ...eeehh...aldrig, tidsoptimist, javisst!) det jobbiga med det här är att det måste bli antigen ett jämnt tal eller ett ojämnt tal beroende på vilket humör jag är på. ojämnt är lite ledsen och jämnt är ganska glatt. eller kanske någon fin kombination som typ: 131 eller 22.

skala apelsiner. det hatar jag! ni vet det är vita. tänker att det är något slagst mögel som samlas under skalet, så jävla äckligt. det måste bort bort bort. alla hinner äta upp sin apelsin innan jag ens har skalat klart min.

fundera på små jävla saker flera veckor i sträck. varför sa jag till honom, är jag helt dum i huvudet eller? vad menade hon egentligen när hon sa sådär? och varför varför varför gjorde han så?
det är inte det att jag tar åt mig av dumma saker folk kan säja ibland, det skakar jag av mig snabbt. det är just såna där små saker ingen annan tänker på. som jag kan fundera över så himmla länge efteråt. jag analyserar sönder allting. det är nog min värsta ovana.

snygga killar

idag såg jag världens 10 poängare. alltså. det är inte ofta sådant händer. jag och amanda hade världens utsikt från vårat bord på safari. det var verkligen helt - gggrrr.
idag bekännde markus sin lilla hemlighet: han vill ligga med johnny depp!

bake me a cake!

sitter i skolan och är så jävla hungrig.

söndags partyt

mark passade på att ta en bild i pausen. gud vad sött. kan nästan se deras framtida lördags-middagar framför mig. 

bild: sofis snapshots


låssas-kriminell låssas-snygging

igår var jag uppe med linas kvällsbok 2, var bara tvungen att veta hur det gick. linas pojkvän kevin är en låssas-kriminell låssas-snygging. han åker till christiania, äter muskotnötter och har random sex med alla tjejer han ser. OCH han snattar tidningar. gud vad smidigt. behöver ju liksom inte slösa 50 spänn för att läsa en intervju med lykke li och om dom där alexander wang skorna. bara att säja "gullet, kan du hämta hem några nya krispiga nummer?" 
verkligen skitsmidigt och skitcool och verkligen skitsexigt. verkligen.
 

fast det är väll kul att läsa om folk som är vansinneskära. även fast det är i en låssas-kriminell låssas-snygging.


vem stal ditt ljus?

igår var jag uppe med linas kvällbok tills klockan 5. sedan pratade jag med camilla i en timme. och när jag la på var jag helt jävla förvirrad över ljuset. helt ljust som mitt på ljusa dagen. och jag helt förvirrad.
fast det är nog ändå ganska mysigt när det är ljust på natten. camilla berättade om en kväll då hon gick hem från mig, skitmörkt ute, livrädd och med musik i öronen.
sedan kom det en kille precis bakom henne. hon skrek och sprang. måste väll trott att hon var lite galen men det är ju liksom det med mörker, man ser aldrig vem det egentligen är.
fast iochförsig samma sak hände mig när jag var på väg hem från skolan, mitt på ljusa dagen, skitglad och med musik i öronen. och så kom det en galen joggare och sprang om mig. herre-gud. okej att man är hurtig och är ute och springer men man måste väll för guds skull inte springa över människor för det?!
det jag vill komma framtill är nog att jag är lite mörkrädd och att jag älskar sommaren, och under sommaren är det ljust på nätterna. iallafall i kiruna. och här planerar jag inte att stanna särsklit länge.oj. jag får stjäla allt ljus och ha det i en burk när jag drar. en liten ljusblå plåtburk.

förövrigt är jag väldigt inne på tunn. den är så himmla fin! den handlar också om ljus. fast mer du brukade lysa upp varje rum du gick igenom. man får aldrig aldrig aldrig stjäla någon ljus! (huumm, fast med kirunas ljus är det nog annorlunda, kanske lämnar jag kvar lite ljust också, vill ju inte helt gärna att någon kär gammal vän ramlar över en stubbe eller så.)
den är iallafall himmla fin och jag måste få veta vem tjejen är som sjunger med lasse. för hennes röst är helt fantastisk. helt fantastisk!
puss.

23.43

som om du inte lämnar några avtryck men saker förändras och det kommer finnas dom som vill
dö för din blick och dina läppar som aldrig ljuger och det kommer
skrivas sånger om dig - om hur du gick genom rummen alltid märkligt ensam


AND THEN THERE WAS ANDREW JOHNSTON...


det går inte att höra den här pojken sjunga utan att börja gråta. det bara går inte.

porr


kjhegrtcxhyjgfbhxizswuiopnbENHÖGERKROKOCHRIKTIGTBLOD

hahahahaha. började skratta när jag läste att de fyra pirate bay människorna har fått ett års fängelse. SAY WHAT? och piratpartiet fick 500 nya medlemmar på 2 timmar. GRATTIS SOM FAN! woohoo.

älska vs. hata

vet inte hur många gånger jag har suttit framför sex and the city. SKRIKIT jag haaaaataaaaar big!!!!!!!!!!!!!!!!!
samma visa igår. fan vad jag haaaaaaaaaaaaataaaaaaaaaar big.
och fan vad jag ääääääääääääääälskaaaaaaaaaaar aidan!!!!!!!!!!!!
amanda tyckte jag vara så fjantig när jag började gråta till gårdagens avsnitt. hon bara skrattade åt mig.
kanske engagerar jag mig för mycket i saker. men fan vad jag ääääääääälskaaaaaaaaar aidan. och fan vad jag HAAAAATAAAAAAAR big!







nu har fröken pallkvist kommit. vi ska äta morotskaka och snacka skit. som vanligt! TJA!


blog lovin'

vilken vansinnes lättnad! äntligen skaffat bloggkoll! har redan 146 nya inlägg. phu! jag är bloggberoende. TJA!

jag älskar dig också!

"Nu står hon bakom mig och fnissar. Nu vill hon tydligen ha kaffe också. Suck. Jaja, ska försöka fixa det åt primadonnan, hoppas att hon inte väcker hela huset. Får väl köra ut henne snart så att man får sova nån gång, men HON GÅR ALDRIG HEM!!!"


i got 99 problems but the bitch ain't one

gullungar! jag är tillbaka! wooohoo! saknat mig?


p.s jag kommer aldrig bli med facebook. aldrig. ALDRIG. det är jag mot facebook.

well, hello there!

men titta! vem är det inte som dykit upp framför scott schumans kameralins om inte min drömpojke.

var tvungen att fråga mamma att är det här samma person? hon sa klart det är, du ser ju på munnen och ögonen!
så ja, det är han! nästan ett år senare från första gången jag hittade honom!
puss på dig min hemliga man!

MYCKET EMMA


det här gjorde jag i skolan idag. det enda jag gjorde i skolan i dag.


so-much-drama-i-can't-handle-IT

jag måste börja göra en utvärdering varje vecka över the hills! just to get it out off my system! okej!

hur sorligt var det inte när lauren och heidi "talade ut" på laurens överraskningsfest?!?! dom måste bli vänner, annars dör nog jag, dom måste!!! jag klarar inte ett till avsnitt med heidis ledsna och uppgivna hundögon.

hur crazy är inte audrina? hookar up med brody för att få justn-bobby tillbaka? WHAT? för det första: vill man ens ha tillbaka justn-bobby? svar: NEJ. för det andra: kommer hon inte ihåg att brody är laurens ex?? för det tredje: brody har en FLICKVÄN.

får stephanie jobb på peoples revolution enbart för att lauren jobbar där? KLART SOM FAN ATT HON FÅR.

ringer verkligen SPENCER till LAUREN och ber om URSÄKT??? jävlar-i-min-låda.

någon annan som tycker att lo ska få mer kamera-tid? hon är den enda som inte har huggit kniven i laurens rygg, är rolig och verkar vara en sån himmla fin vän.

och sist men absolut inte minst: kommer heidi och spencer gifta sig (skjut mig, snälla!) och kommer lauren att dyka upp på deras bröllop? det låter helt sinnessjukt i mina öron.

GUD VAD JAG ÄLSKAR THE HILLS. PUSSPUSSPUSS.

F*UCK YOU

JAHAPP. precis när jag tänkte och hoppades att ja, nu är väll våren snart här. pang, bom, krash! OJ! idag stod jag och väntade på bussen i tio minuter, tio små minuter. jag höll på att dö. mina tår blir isbitar och blåst rakt in i hjärna. busschaffören utbrast ett högt "fryser du?!" när jag klev på bussen. nejhej, säjer du det?

tur att det finns små ljust punkter i den här jävla skitdagen. nya elle, TVå alldeles nya the hills avsnitt och lite lasse. förlåt mig men jag är fast i en lasse lindh koma. det är faktiskt väldigt mysigt.

i want candy time

hittade en bild hos lisaplace på vad som kan vara den snyggaste klockan ever va?!

gggrrrr. I WANT CANDY. all-the-time.

lista

Hur känner du dig just nu? förväntansfull. och lite saknad när jag känner efter extra hårt.
Vem är den roligaste människan du känner? skrattar nog aldrig så mycket som med amanda. min syster är rätt rolig hon med, omedvetet, så jag skrattar nog väldigt mycket åt henne. ha-ha.

Gillar du att slåss? ööh? nej. varför ska man gilla det? dumtihuvet.
Sparare eller slösare? slösare!
Din drömväska? chanel 2.55. ggggrrr.

Bortsett från datorn, vad hör du just nu? mamma och malin som pratar och placebo.

Ditt favorit svärord? faaaaan.

Pålägg som gäller? skinka, ost och paprika. tillsammans.

Tatueringar, piercingar? piercingar - kan vara snyggt på rätt person. i tungan är hett. tatueringar - vill ha en.

Vad känner du för distansförhållande? borde vara rätt svårt att älska på avstånd. fast när man ses blir det nog extra speciellt.

Gillar du att vara själv? ja. tycker det är jätteskönt. alla borde lära sig att bara vara själv ibland.

Vad tycker du om droger? att det förstör så många liv. onödigt osv.


black power

äntliget får vi göra någonting roligt på engelskan! vi ska jobba om afro-amerikanernas historia i usa. om slaveri, segregation, deras rättigheter, inbördeskriget osv . jag har bara väntat på det här! tycker sånt här är så jävla intressant och roligt att veta mer om. jag har varit helt facinerad av svarta pantrarna sedan jag såg forrest gump första gången. så det ska blir skitintressant. puss!

ett rufsigt hår, ett skratt som är lite skevt, åh snälla bryt mig inte nu

ända sedan fredag har jag bara haft ditt stora hjärta i huvudet. den är så himmla fin! måste vara en av dom finaste låtarna som finns. så jävla fin! pusspuss.


STOCKHOLM NÄSTA

jag och malin och ida åker till stockholm den 28de. JIPPIE!!!

LASSE-MANIA

malin filmade i fredags. lägg märke till mitt "you wish" till ida.


:*


Jag har varit så ensam så länge nu
Att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta
För ingen skulle någonsin få komma in
Men så kom du
Och jag har försökt kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta
Jag borde lärt mig nu att det alltid är det
Lilla som får mig på fall
Ett rufsigt hår, ett skratt som är lite skevt
Åh, snälla bryt mig inte nu

lasse-lasse-lasse!

åh det var så så så bra. lasse är så fin! helt underbara låtar, TEXTERNA! och han var så mycket snyggare i verkligheten. mycket yngre fast ändå inte. (ida sa att hon hade sett några vita hårstrån i hans hår.) ida och jag och malin mötte honom på scandic före och han var en kvart sen, fast det gjorde inget. för fint folk är ju alltid sena! och när han sjöng ditt stora hjärta. SÅ FINT!
sedan sa han också "ni är typ dom enda i kiruna som har snygga pop kläder!" tack lasse!


malin, lasse och jag, snacka om lycklig tjej.

puss. puss. puss!


O-M-F-G

hörrni babycakes. börjar bli himmla nervös nu. jag och malin ska komma till tt lite tidigare, hålla ida sällskap. typ kolla när lasse genrepar. gud.vad.jag.är.nervös.jag.dör. tänk att hänga med lasse? sitta i samma bil som honom? jag.dör.

torsdags-mysterium

först hör jag musik sen massa röster. först trodde jag att det vara någon granne som hade radion på JÄVLIGT hög volym. men nej. vad tusan är det som pågår på loussa????

nu ska jag fortsätta läsa låt den rätte komma in. oskar måste väll vilja träffa eli igen?! eller är han rädd för vampyrer? lilla skitunge. vampyrer är ju det sexigaste som finns.

7de april! aaahhh! gaaahhh!






(en av felix kompisar är så fruktansvärt lik spencer!!)



HALLELUJAH-HALLELUJA-AAAAA

vi har inget svenska prov imorgon. första nästa vecka! jag är fri som en fågel! detta firade jag med att köpa lite underkläder! tjooohooo!