SÖNDAG

idag bjuder jag en kär vän på middag.
då ser jag ut såhär (eeh måste bara tvätta mitt fettiga hår):

och lyssnar på det här under tiden:

jobbigaste spotifyreklamen just nu

tic tac.
shit. hej hjärnblödning.


dödstråkigt

bläää. sitter här och söker jobb. det enda jag hittar är typ - brandman, bilmekaniker, satellitoperatör! passar väll mig utmärkt.
fan vad tråkigt, ofta jag vill slösa bort hela mitt liv med att jobba. jag ska gifta mig med en rik man som kan försörja mig och alltid köpa fina presenter till mig. eller bli världsberömd författare så jag kan ligga hemma i sängen eller sitta på ett litet café i paris och skriva.

dödskul del 2

igår hände något helt surrealistiskt. jag var tvungen att visa leg när jag köpte redbull! oerhört fjantigt och så jävla kul att jag och camilla höll på att kissa på oss av skratt.

dödskul

the hangover. så jävla kul. tänk så hade man vaknat upp efter en utekväll med en minneslucka på 12 timmar. hahahahahah!


WTF

vad fan e det här liksom. så jävla skämmigt att man år 2010 kan publicera något sådant här sexsistiskt. varför hänger det en behå där? varför måste killar betala medans tjejer går in gratis? för att alla tjejer är horor som sedan ska välja ut den kille som är bäst kläd? så många frågor, så få svar. om töntarna som kommit på detta läser det här (no chanse in hell tror jag, mina läsare är mycket smatare än så!) så vill vi gärna ha en förklaring. tack på förhand.

bild lånad av pekkari som faktiskt fick mig att uppmärksamma det här, första gången såg jag på den här planshen och såg inga större fel. för att man är så van vid att tjejer ständigt objektifieras. sorgligt.


THE LOVELY BONES

igår såg jag och m på en helt fantastisk film.
the lovely bones heter den. så jävla bra, så jävla sorglig. den var så himla hemsk att jag ville hugga ut mitt eget hjärta för att jag inte skulle känna mer men samtidigt på vissa ställen så fin att man bara kunde gråta.
när man ligger i sängen efter man sett en film och bara inte kan somna för att man inte kan sluta tänka på den, ja då vet man att den var riktigt jävla bra.
ni måste se den.

 


23.33

kom precis hem från ett litet kalas. nu ska jag götta mig här framför datorn i min finaste tshirt och popcorn och se några true blood avsnitt. FRED UT MY LOVES.


HÅKAN ÄR ROLIG. PUSS.


proenza schouler f/w 2010


bästa kollektionen för mig som är svag för korta vippiga kjolar och vinröda läppar


with your feet on the air and your head on the ground. try this trick and spin it, yeah. your head'll collapse if there's nothing in it. and you ask yourself "where is my mind?"

where is my mind - placebo

:(

nästa vecka åker en av mina favoritpersoner till fjälls och blir borta i sex veckor. sex veckor! fattar ni hur länge det är? det är det längsta som vi varit ifrån varandra på alla 14 år.
där uppe finns det heller ingen mobiltäckning eller internet. vi kommer ha noll kontakt i sex veckor. (fast hon kommer hem ibland på helgen som tur är) och allt jag undrar är bara hur tusan ska jag överleva det här? tänk så händer det något superviktigt i mitt liv som jag bara kan berätta för henne? tänk så dör hon där uppe och jag får först veta något efter sex veckor? detta gör mig mycket nervös.


(gud vad jag uppdaterar bra idag!)

att provocera twilight-nördar är så himla sköj!
dom blir argare än mamma när jag säjer att jag ska rösta på moderaterna.

tänkt att jag också har varit så lättköpt och fastnat i skiten jag med?
SKÄMMIT!

hej hej kompisar

bloggen hade visst besöksrekord igår. fan vad gött.

när det har kommit så många nya läsare kanske vi ska ha frågestund?

HAHAHA NEJ FÖR FAN. FINNS INTE SKÄMMIGARE ÄN BLOGGARE SOM HAR FRÅGESTUND. DÖR VID BARA TANKEN. UUUÄÄÄHH.

men besöksrekord var det allt. hoppas ni stannar kvar (antagligen inte)

äventyr på riddarholmen

jag dör i den här jävla staden.
jag har abstinens efter...ja någonting större. i maj åker jag till sthlm med min klass. men hade bra gärna åkt dit redan nu med mina två vapendragare.

kan berätta en historia som antagligen inte är så rolig om man inte var där.
i sommras bytte ida om vid svea hovrätt (haha kollade precis upp det först trodde jag bara att det var något random hus men herre-gud svea hovrätt gör ju allting bra mycket roligare) och precis när hon fått på sig kläderna gick det förbi ett gäng med turister. fattar ni hur kul det hade varit om dom hade gått förbi 2 minuter tidigare!? lovar att jag hade filmat allt och lagt upp det på bloggen sedan!
efter det så blev vi så jävla stirriga att vi gick vilse! JA, på riddarholmen av alla ställen! vi irrade runt som yra höns på samma ställ i jag vet inte hur länge i jakt på någon tunnelbanestation. ida ringde förtvivlad sin mamma i kiruna som försökte förklara och jag skyllde såklart allting på malin. (hallå, vad är lillasyrror annars till för? sköja, love you bitch!) sedan kom JAG på att vi bara kunde gå samma väg som vi hade gått dit. såklart. hahahahaha ibland är man allt bara dum va?

här är hon, väldigt glad över att turisterna inte gick förbi 2 minuter tidigare.


vi var tvunga att ta fram den skämmiga ut-i-fall-att turistkartan.


sedan drack vi oss fulla på redbull för att kunna glömma den pinsamma incidenten.
THE END

THE TEMPER TRAP


mina damer och herrar - mitt nya favoritband! GAH, dom är asgrymma verkligen.
fast det är oerhört ledsamt att dom bara har släppt en skiva. jag vill höra mer!
(och ja det är dom som har den fantastiska låten sweet disposition, men fan vad ni än gör lyssna er inte fast i bara den låten)

songs of desperation, i'll play them for you

jag klarar inte av att vara nära honom.
när han ser in i mina ögon dör jag.

som en vän till mig sa "vissa saker förändras verkligen aldrig"
fyra år, fattar ni? fyra år!

JOHNNY DEPP


Johnny-Depp.jpg J Depp image by SeitTsai
Johnny-Depp.jpg Johnny Depp image by MelissaDraven
"man vill bara...ha honom!"


bara en av alla saker som jag älskar med mig själv

man vet aldrig med mig alltså!
först lyssnar jag på nirvana i en timme, sedan samma akon låt på repeat 10 gånger.

det är det som är så jävla härligt med mig om jag får säja det själv! jag är så himla oförutsägbar och mångsidig. komplex och härlig. ja, fan vad jag är härlig.

några andra bra saker med mig som jag kom på just nu:
passar i både långt och kort hår
ler mot personer jag inte känner
kan äta asmycket utan att gå upp i vikt (har hört att det kommer efter 25. gaahh. sjukt osoft för oss som hatar allt som har med träning att göra.)
tar inte åt mig av motgångar, skrattar mig bara genom skiten
kan skriva vackra noveller
gör en helt awsome currykorvgryta
har en fin och fyllig beyoncé rumpa

EFTERLYSNING: vem är du "somliga går med trasiga skor"?

under min långa tid som proffsbloggare har jag fått endast en (EN!!!) kritiskt (kanske rent av hatisk) kommentar.
här är den: 

Postat av: Somliga går med trasiga skor

Ja, snälla. Kan vi inte öppna upp en mack här ute i skogen till vår hemlösa förtjusning?! Jag och alla de andra ghettobarnen längtar tills vi får sätta tänderna i vår första godis, eftersom dagarna mest går åt till att prata grov förortsslang, tugga på bark och mysa under de presseningar som vi kallar "hem". Ditt intellekt skiner verkligen igenom och jag, liksom kiruna kommun jublar högljutt över "idén/idiotin". Fram till denna glädjens dag, då vi ghettobarn får skåda Macken, ska jag drömma mig bort till det glamourösa liv som det måste innebära om man bor i schtaan (ghettoslang -du skulle aldrig förstå. Kanske bäst om jag infliknar med ett stort IRONI så att budskapet går fram, jag har för mig att personer med ett lågt iq brukar kräva det.) Piz bre, hoppas att inte aina kommer och tar dig för din fett ofeta intelligens.

2009-01-08 @ 13:25:20

Min första rekation på detta var ju såklart "vilken jävla idiot!" men ju mer jag har funderat på det så blir jag bara mer och mer facinerad. Först trodde jag att denna person skulle vara lite skojig och så, men fan den här personen är riktigt, riktigt arg på mig för att jag kallade Toullavaara för ett ghetto. Denna person kallar mig för både idiot och ointelligent (det senare brukar jag inte har något problem med om det är personer jag känner som uttalar sig, dom vet liksom hur jävla ointelligen jag faktiskt kan vara.) Dessutom är denna kommentar väldigt välformulerad och det är just det som gör mig så facinerad. Hur fett ovärt liv måste denna person ha, om den sitter framför datan i ren ilska och skriver en sånhär kommentar? De flesta skulle liksom skrivit nått i stil med "är du helt jävla dum eller? gå och dö!"
Så det jag undrar nu är såklart - vem är du "somliga går med trasiga skor"? läser du fortfarande min blogg? vet jag vem du är? och värst av allt, är du någon jag känner? (vilket fan hade varit helt patetiskt, varför inte säja det här till mig personligen isåfall? Är ju inte direkt som att jag hade blivit sur. Alla vet väll att Toulla faktiskt är ett ghetto...eehh?)
Om du nu mot all förmoda läser det här kan du väll slänga in en lika välformulera och genomtänkt kommentar så stryker vi ett sträck över detta och blir kompisar!

P.s Du underskattade mig, här är en brud med många, många talanger en är blandannat - förortsslang.

FRED UT MY LOVES

taadaaaa


jag är fan mycket snyggare i kortare hår

p.s justde, alla hjärtans dag idag. så jävla fjantigt tycker jag. men jaja, skitmysigt för dom som har någon att pussas extra mycket med. vi som inte har någon kille får nöja oss med ett chokladhjärta på frukostbordet (roligt att jag skrev "frukost" fel typ 5 gånger!) av världens bästa mamma <3


what i am to you is not real and what i am to you, you do not need

ibland undrar jag faktiskt om ni tar er tid att lyssna på låtar jag lägger upp. säker gör ni inte det. undra vad man måste skriva för att ni verkligen ska lyssna?! vad jag vill säja med detta är såklart - LYSSNA OR DIE TRYIN' för det är så jävla bra. man kan inte säja det för många gånger - damien rice är ett sånt jävla geni.


Damien Rice – Volcano


p.s om ni undrar vem tjejen med den fantastiska rösten är - lisa hannigan.

JUST CUT IT OFF

nu ska mamma klippa av mitt hår. så impulsiv som jag är. ni får se sen.

fred ut my loves

men sedär!

vi vet ju alla att true blood böckerna kom före twilight serien. men lyssna här- även the vampire diaries bokserien kom före twilight! den första vampire diaries boken publicerades redan år 1991! hahahahahaha, this made my fucking day.

originalen:



kopian:


du är den mest självcentrerade och själviska person jag vet (och nej, det är ingen jävla komplimang)

visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

du säger att du minns och att det känns som igår
men det var för länge sen för att ens komma ihåg
och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

du är kvar med samma folk
lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
blir glad av samma rus

jag gav upp för länge sen

SCENSKRÄCK

idag i skolan skulle vi spela teater. skjutmigtack. när våra lärare berättade detta för oss ville jag skrika dom rakt upp i ansiktet "är ni helt jävla dumma i huvudet eller? vi går estet bild och formgivning inte drama!" jag har en sådan förskräcklig scenskräck och nej jag tänker inte utmana mig själv så jag ska övervinna det! det spelar ingen roll att ni säjer "men det är ju bara på skoj! det är ju kul!" det är fan inte kul någon jävla stans. hade inte spelat någon som helst roll om jag så fick spela upp en scen från min favorit film eller inte ha några repliker alls. hatar det lika mycket för det. jag får panikångest och dödslängtan. gråt i halsen ochsåvidare. ni tycker säkert jag är jävligt löjlig men för mig är det blodigt allvar. jag kan inte ens förklara känslan. det känns ungefär som om all luft plötsligt tar slut och man inte längre kan andas. alla människor är inte menade att stå på scen eller hålla föredrag inför människor. och jag är en av dom.


LOVE SICK


ah, visst önskar man att det var precis som i the notebook, minus det sorgliga?
jag är så jävla trött på allt som har med kärlek att göra.

hur vet man vad någon annan känner för en, hur tolkar man alla signaler?
går man vidare till någon annan och skiter i honom som man gjort i 4 år? fortsätter drömma?
varför kan man aldrig veta?


18.41

i helg har jag gjort viktiga saker som tagit sönder en kamera, pratat japanska med två stockholmare, skrattat när brad pitt ristade in hakkors på några nazistpannor, lyssnat sönder sweet disposition och dolph lundgren har blivit min nya idol också.



årets felsägning

"lady gaga blonderade sitt hår för att hon var så lik amy diamond"

lotta börjar asgarva.
jag fattar ingenting.
sedan kom jag på det...

"amy winehouse"

asgarvar fortfarande.
hahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahaha

WERE THE WILD THINGS ARE

så himla bra! herre-gud ni bara MÅSTE se den!




russian roulette is not the same without a gun

"det är så härligt att jag har hittat någon som är latare än mig!"

"vem e det då?"

"emma, hon orkar inte gå ned för trapporna för att gå till fiket, hon tar hissen varje morgon och tycker det är jobbigt att skriva."

vad vore väl en bal på slottet? kanske långtråkig och dötrist och…alldeles, alldeles underbar

elina vill att jag och någon-som-hon-ska-para-ihop-mig-med ska gå på balen med henne och anton. bara tanken över det gör mig skitnervös. kommer ju lätt att snubbla, ta sönder klänningen, bli för full osv. men OM jag går vill jag se ut PRECIS som kate bosworth här nedan.

(om någon snor min idé nu kommer jag fan hugga huvudet av er)


dagens blogg

snygg kille som tar snygga bilder.
patrikpetersson.blogspot.com

THE KING OF POP (eehh...hellström?)

idag och imorgon ska jag jobba på michael jackson konserten som dom som går musik har fixat. kom och se den. tror det kommer bli grymmt! kostar bara 70 spänn - alltså typ ingenting.

iiiiihhhhhhihihihih


dagens lunch

alla skinny bitches hade älskat mig. dagens lunch bestod av ett äpple.