saturday

vet ni hur härligt det är att vara ensam hemma? jag älskar det. att man få ha lite lunga stunder! aaahhh. vi ska gå och handla middag snart, bakpotatis och någonting gott.

friday im in love

idag tog jag och camilla en liten shoppingrunda. köpte lite underkläder. alla snackar jämnt om att sko-shopping är bäst. NO WAY NORWAY! underklädes-shopping slår allt. jag älskar det. idag köpte jag mycket med spets. gggrrr.

köpte även blair waldorf saker. jepp ni hörde rätt! när jag fyller år ska jag ha lite maskerad. och jag ska vara blair! är det inte det bästa på länge! herre-gud, när jag kom på det liksom! gick nästan upp i atomer! så idag sprang jag omkring i min blair outfit och skrek av lycka. den är helt perfekt! ni kommer få sedan senare, vill liksom inte förstöra överraskingen! a ska vara chuck och jag försöker få c att vara serena. P-E-R-F-E-K-T. THE BEST BIRTHDAY EVER! tänk att vara blair för en dag! bara jag hade en riktigt chuck! ååååhhhh.


fint

idag på svenskan skulle vi skriva minst en fin och bra sak om varandra, sedan fick vi tillbaka pappret och kunde läsa vad andra tycker om oss.
jag är:
jättesöt
glad
gullig
söt som socker
fan bäst
bäst i världen
sötnos
social
snäll
och sedan är det en finis som gillar mig mer och mer. tänk vad fint va, ju mer och mer den personer lär känna mig desto mer gillar den mig. fint!
och den här "HAHA, håkan h-ström älskare! (snäll också)" alla i min klass typ hatar håkan, men dom gillar mig ändå!

jag tycker sånt här är så himmla kul! tycker man ska göra det varje evigaste dag. alla blir så himmla glada.
förra året gjorde vi också det här och då var det någon som tyckte jag var retro och vintage! tänk vad fint va!

MER KÄRLEK TILL FOLKET.

angry models



jag skulle inte våga stjäla den väska av adriana lima

givenchy f/w 09

WORK IT OUT

idag hade jag världens tuffaste hemma-workout. var helt svimmfärdig när jag var klar. blod- och kräksmak i munnen. jag är träningsnazi.

till middag åt jag pizza


FACTORY GIRL

jag vill titta på min favoritfilm factory girl



Factory-Girl-movie-01.jpg




sthlm


22.04

visst är det skitkul att få fylle-samtal? speciellt när man sitter hemma och har skittråkigt. speciellt när personerna skriker på norska och man bara fattar ingenting. JAG FATTAR INGENTING.


två galna norskor och jag.

p.s kära ni, jag är eran slav för resten av mitt liv om ni slutar upp med norskan! lovar!

2 weeks

om två veckor fyller jag år. det här året kommer jag bara ligga i min säng och dö och gråta och ha ångest över eu-val, egen ekonomi och allt vad fan vuxenlivet innebär.
jag som brukade älska att fylla år. vad har hänt? jag vill aldrig bli vuxen!!!!!!!! jag kommer aldrig sluta äta ostbågar i sängen, lyssna på håkan tills klockan blir 4 på natten, spendera alla mina pengar på väskor och gråta tills jag dör åt gossip girl. jag ska aldrig bli vuxen!!!!!!!!!!


min födelsedag förra året. har nog aldrig haft så kul som då vi (jag, alla försökte stoppa mig, vadå förstöra stämingen?) hade tårtkrig.

troudle in paradi$$$$E

det har gått utför för våran familj! bella och edward har gjort slut. hon kastade en drink i hans ansikte, bitch-slappade honom och gjorde slut. precis som i mina fantasier! nu fattas det bara en jacob för henne. sedan är det på topp! JIPPIE!!!!! jacob + bella = no trouble in paradise


det värsta som finns

vet ni vad jag är jävligt less på? kirunabor som stirrar! personer inne i bilar, personer på gatan - alla stirrar. vad är det för beteende egentligen? H-E-R-R-E-G-U-D. hur vet dom att jag inte är en galen hiv smittad heroinmissbrukare som attackerar första bästa som söker ögonkontakt? just det. H-E-R-R-E-G-U-D. sluta genast upp med detta vansinne. inte gulligt överhuvudtaget.

det bästa som finns

vet ni vad det bästa som finns är? seniga pojk underarmar, när blodårdorna slingrar sig upp bland blek hud. jag tror jag skulle kunna livnära mig på det. gggrrr. GGGGRRR.

silverfisken

av sofia rapp johansson. den obehagligaste hemskaste jobbigaste mest fruktansvärda boken jag läst. tårar kan inte sluta rinna fast jag har lagt undan boken. det känns som att någon slår en hammare i mitt huvud. som om jag svalt taggtråd och det fastnat någonstans mellan lungorna och hjärtat. istappar i magen. 
om ni inte förstod - läs den. 

"du navigerar mellan mina blåslagna revben
och sönderknäckta kotor
jag gråter
jag snyftar
jag snorar och låter
du pressar dig in i min lilla kropp
och smärtan och strålarna
och vålnaderna
och andetag och yrsel
trasiga blödande skinkor"

såhär står det innuti:
"fialiten har en knivsom hon gömmer under badkaret. ibland tar hon fram den för att lätta på trycket. och när dagisfröknarna ställer jobbiga frågor berättar hon ingenting. inte heller när läkarna på sjukhuset eller soc-tanterna frågar.
inte om mamma, inte om pappa eller han polare, ingenting om den som händer i rea-trean någonstans i en stad precis som alla andra i sverige. 
silverfisken är en lyrisk monolog om att överleva i en miljö, det egna hemmet, där det som borde vara den största tryggheten är den värsta fienden. utan mellanväggar utsätter sofia rapp johansson oss för det lilla skyddslösa barnets skakande uppleveler av en obegriplig värld."




förbannad - hur svårt kan det vara?

SVAR: JÄVLIGT SVÅRT.
jävla photoshop! går inte ens att redigera en bild normalt. och det jag har filmat är - putsväck!
jävla imovie! 

förbannad - nu ger jag upp kommersiell teve

tydligen åkte lukas ut ur robinson. lukas likamed mcsteamy och mcdreamy och mceverything!
nu är det dags att ge upp kommersiell teve! 


sunday

jag passar på att njuta av solen. för det här är väll den enda "sommaren" vi får. vi ska nog sätta oss ute någonstans med jordgubbar och cola.

p.s visst var ukrainas bidrag det coolaste på jävligt länge?!


skratta andas flyga fri


himmlen var såhär blå då.

familjen cullen/hale/black/waldorf/bass

vi spelar the sims! hur kul är inte det? vi ska göra twilight familjer - woohoo!
edward och bella och nessie förståss!
jasper och alice
rosalie och emmet
carlisle och esme
jacob och billy

sedan kom jag på att vi måste göra en gossip girl familj = blair och chuck!

jag (vi)  kommer aldrig kunna sluta spela!
puss!

THE BEST BLAIR AND CHUCK SCENE

jag tror jag dog när jag såg det här avsnittet.
"chuck, why did you just do that?"
"because i love her, and i can't make her happy"

http://www.youtube.com/watch?v=NjcWT4XYTjI
</3</3</3


aggresivt

nåot som det finns väldigt dåligt med är aggrevis-kick-ass-i-sort-of-wanna-kill-you musik. utan att det ska behöva vara någon sort screamo/metal där man inte ens hör texten. utan att det ska behöva vara någon sorts band som heter i wrote haikus about cannibalism in your yearbook. det är väll helt sjukt tycker ni inte? när jag blir stor måste jag starta ett band som spelar aggresiv-kick-ass-i-sort-of-wanna-kill-you musik. helt klart.


you're a slave to money then you die

visste ni att en spanjor typ vann en MILJARD på lotto häromveckan?
varje dag, ytterligare ett bevis på att männiksan är den mest idiotiska varelse som exiterar.

och tur för mig att pappa betalar.

emma = bortskämmd brat


visst är det tur att sanningen börjar gå upp för mig, så jag kan tala om den för er?

och jag hejar på lukas i robinson bara för att han är skitsnygg.
emma = utseende-fixerad




söndagsmiddag

förut åt vi alltid söndag/lördag middag hos morfar. till efterrätt åt vi alltid citonmousse. jag och malin och ida slogs alltid om skålarna. det fanns en grön, en gul och en rosa. alla ville ha den rosa. det slutade alltid med att ida fick den rosa som alla ville ha. vi brukade även slåss om festisarna. ni vet sånadär trepack? vi ville alla ha festisen i mitten. och det slutade alltid med att ida fick den i mitten också. men i smyg trånade jag efter den gula skålen och festisen längst åt vänster. så det gjorde ju ingenting. men det var liksom principen - den rosa skålen - den var ju bara finast.

idag har våran familj äran att ta över söndagsmiddagen.

morbror tobbe stack precis in huvudet och sa hur känns det att fylla arton snart? (DET KÄNNS FÖRJÄVLIGT, PÅ GRÄNSEN TILL GAMMAL OCH GRÅ) du får rösta i eu-valet. rösta på sossarna! (I SMYG SKA JAG RÖSTA PÅ EN FOLKPARTIST)

emma = judas

trevlig söndag!

emma = näthatare

alltså! igår googlade jag mig själv och fick reda på att jag redan FINNS på facebook. det är tamigtusan det läskigaste jag varit med på riktigt länge. jävlar-i-min-låda! system har kommit i kapp mig! nätet har fångat mig! jag är fast! facebook kommer bli min död.

god save the queen


begging for someone to let us in

the drugs don't work - ben harper


ocd*

åter igen råder det twilight-epidemi i vårat hus. enda sedan malin haffade den på dvd har vi gått BANANAS. vi har praktiskt taget förvandlats till små bananer! det hela är faktiskt ganska skrämmande. jag har lånat ut (tvingat på) böckerna till min faster och olivia. a skulle tvinga den på sin mamma och på så vis, taadaa, kan jag tvinga på dom min mami också, kanske pappa om jag ligger i, felix är redan på god väg, han har sett filmen ett x antal gånger! gud vad jag älskar min lillebror ibland. min livsuppgift är nog att sprida twilight budskapet vidare. frälsa världen. ah det är ju liksom redan på god väg. jag menar 17 miljoner, hallå? undra hur många jag har värvt. minst 2 miljoner. lungt. TJARÅ.
ocd = obbsesive cullen disorder

ingenting förvånar mig längre samtidigt hjärtattack

när jag tittade ut genom fönstret imorse låg det snö på marken.  SNÖ. I MAJ. helvetes-jävla-förbannade-skit.

jag är arg på livet. kan det aldrigaldrigaldrig bli som man vill. aldrig. snälla. nog är det allt tur att man fort i livet lärde sig att skratta åt katastroferna annars hade jag dött för länge sen. jag är så jävla arg på livet. på världen. på alla regler. religioner -it's never the religion that is the problem, it's the people who use it to gain power- förpliktelser, förväntningar, måsten, borden.
när jag blir stor ska jag bli terroristanarkistpolygamistherionistnarcissistvänsterextremist.


NÄR MAN VET ATT MAN INTE VILL KÄMPA FÖR DET LÄNGRE

du kommer aldrig förstå att det här är någonting du aldrig kan göra bra igen

you can't fix this

adjöss!

att: muntra upp en vän

med en cigg eller två, omelett och twilight.

beautiful x 1000


kate bosworth på costume insitute gala häromdagen

lets get drunk and freaky fly

camilla har äntligen bokat biljetter! vi kommer ha så jäva kul att ni kommer vrida er i sömnen och tänka varförvarförvarför följde jag inte med!? fast det är klart, halvtaskiga kiruna-bor som ni når verkligen inte upp till våran nivå. TJA!


elegans?


kommentarer överflödiga


timo?

en gång hade mamma en kompis som såg ut som timo räisänen:

12.25

jag vaknar. märker att jag försovit mig ganska mycket. väldigt mycket. skyller på att jag inte sovit ordentligt på några dagar. stannar hemma. JAG VILL HA SOMMARLOV NU!! JAG VILL LÄMNA KIRUNA NU!!


NEVER WANNA GO HOME

sitta ute på klipporna i solen och prata i timmar, secondhand på söder, träffa söt-benji för första gången, äta glass i gamla stan, se sin favorit bloggerska på beyond retro och inte vågra säja hej, sockervadd, ballerina, pizza, sol i ögonen, lasse lindh spelning, världens bästa tacos, never wanna go home.



ledsen tjej på hemresan.,.,,