okej

Jag tror jag bestämt mig. Timo Räisänen.

gråta och skratta och skrika och dansa samtidigt

Hej älsklingar. 2 dar kvar. Och jag har pirr i magen. Det här är ju min första riktiga festival. Någon som har något tips? Vad fasiken man ska tänka på? Vad ska man packa? Vad är viktigast? Kommer det regna? Kan man gå utan sturmpbyxor? Vad ska man välja på: Hästpojken eller Timo Räisänen?

Så många frågor, så lite tid. I love it!! Vi hörs på måndag eller tisdag, räkna med massiv uppdatering och bilder. Puss.


Så jävla snygg. Lördag.

Och här är sötnosarna som ska med.


Kim!


Camilla!


Mirre!

torsdag

Hej fina. Sitter här och huttrar och lyssnar på Jimmy Eat World. Idag på jobbet hade vi vattenkrig. Jepp. Det var kul, Simon dränkte mig två gånger. En liten plutt tjej som jag hade ju aldrig en chans mot honom. PUSSPUSS.

If you don't don't - Jimmy Eat World
Kill - Jimmy Eat World

17:20

ÅH. Den började dåligt och jag brukar avsky dåliga starter. Men ÅH. Den var så bra. Och jag grät så mycket. Helt klart värd att vänta på, om inte här är länken: http://joox.net/cat/2/id/5896/source/5

Puss på er.

14:56

Fyfan jag är helt slut. Nu ska jag se Sex and the City filmen. Orkar inte vänta. Hittade någon länk där man kan se hela filmen. Först ska jag bunkra upp mig med kladdkaka och bullar. Uppdaterar efter jag sett den så får ni veta vad jag tyckte. Later babes!

ICE, ICE baby!

Söndag. Jag tror jag hittade min själsfrände idag. En 10 årig flicka. Hon är fan den nya Emma. Gott folk den nya Emma. Hon sa tillochmed fina saker som "du är den knäppa av oss" VA, FASIKEN SÄJER DU UNGEJÄVEL tänkte jag. Erik skrattade och sa "jag håller med." Sedan när vi skulle äta glass satt hon på min mage och jag trodde jag skulle dö.
Det hela påminde mig om fredagens bravader i någons bil. Camilla satt underst, Jocke på hennes ansikte och jag på Jocke. Den enda jag såg när jag kollade bak var Camillas ihop tryckta ansikte och hennes hesa, crack/ice skratt och jag höll fan på att kissa på mig där. Sedan hörde jag bara Jocke "fan ska jag svänga här eller?"
"VA, FAN ÄR DET DU SOM KÖR?!"
Sedan såg jag att chaffören hade för lite plats och inte kunde styra. "OOOH GOD" tänkte jag och skrek lite, nu dör vi! Men inte fan gjorde vi det. Vi fixar biffen. Emma fixar biffen.

Annars tror jag inte att jag är så lämpad att jobba med barn. Jag svärde hela tiden och den-nya-Emmas lillasyrra sa till mig på skarpen. 2 veckor och 5 days to go. + 4 dagar ledigt! I'm not orking. Puss sålänge.

summer lovin'

Nu har jag äntligen sommarlov. Det ska bli så skönt. För ett år sedan satt vi bakis och trötta i våran gamla gympasal och grät till filmen våra lärare gjort till oss. Det känns som att det var så jävla länge sen, så mycket kan förändras på ett år. Till det bättre. Jag fick verkligen dom betygen jag förtjänar i Engelska och Fotografiskbild. Söta lärare båda två. (De flesta tjejer tycker nog att våran Engelskalärare är dreggel snygg.) Synd bara att vi byter mentor till hösten. På söndag bärjar jag jobba och om lite mindre än 2 veckor åker vi till Borlänge. Mjau. Idag ska jag bara mysa med några vänner och vara glad över sommaren, trots vädret idag, regn och 6 grader, what's up with that? Aja, puss sålänge.

youlooksogoodinthatdress

Just nu ska jag vara kär i den här klänningen. Köpten den i går på rea. Mumms.
Den blir så snygg med skinnjacka till.

179 pistoler!

rosa hår

 Lily Allen är finare än någonsin i sitt rosa hår tycker jag.


hip hip


Här sitter jag i avklippta Diesel jeans och väntar på att mina vänner ska komma.
Vi kommer ha det fantastiskt. PUSS.

grrr! och är inte blodiga fötter det bästa du vet?

Kom precis in efter en promenad med Elina. Hon hade blod från en full kille på foten. Oj! Tänkte passa på att blogga lite. Tänkte visa hur mycket jag gillar Miu Miu. För det gör jag. Här är vår kollektionen som jag bara älskar. Visst känns det lite som Alice i underlandets sexiga storasyster?