23:35

so happy i could die.

hejhej bloggen

flåt.
har inget internet. och har bättre saker för mig. idag grillade vi med temas kompisar. det var kul. sedan vann sverige eurovision. också kul.
puss.

"den här videon är typ bättre än att ligga med någon man älskar"


asså forrealz. gåshud in i märgen av denna kille.


asså har haft kul på senaste tiden?





i lördags hade emil inflyttningsfest och jag kom hem halv åtta på morgonen. åkte till sthlm fem timmar senare, mitt hjärta när jag fick träffa finisarna efter 2 månader. sedan togs det lite beslut och jag vaknade av att dom kastade grus på mitt fönster och sjöng "vi vill vara din emma fjellborg"
i måndags missade vi majbrasan, skrek i trappuppgången "men alla som tror på en religion ÄR ju kuvade", gick till slakten, någon sa att vi såg ut som små porslinsdockor men sedan berättade hanna en historia som missuppfattades rasistiskt och dom blev offended och sedan krockade jag in i en lastbil. på tisdagen chillaxade vi. igår shoppade jag och provade älghattar (jepp!) i gamla stan, lagade pizza till turturduvorna, sa "det är väldigt fint när du ler för du får sånadär små rynkor vid ögonen då" avslutade kvällen med att gråta på 7-eleven ): *frågar hanna vad jag gjorde idag* hanna säger: först satt vi här och sedan åkte du till magnus och sedan åkte du till sofie och sedan kom du hit igen. imorgon ska vi på 20-års fest. kuligt. och på lördag ska vi nog dansa lite till diva is a female version of a hustler.

WALK WITH ME.