hur normalt är detta?

att man stannar och leker i en lekpark i cirkus 2 timmar efter en kväll på landströms?

asså har lite ont i min kropp!?
tydligen finns det bilder.
dom vill man se?
ehhh hehehe.

2007

hade tandställning och lugg (och asdålig mobilkamera) och var totally cute.
träffade gulliga människor (var av en av dem nu är mamma och en soon to be) var på massa konstiga hemmafester och trodde vi hade the time of our lives.

idag är det tydligen ölens dag. det ska vi fira?


detta hände för en tid sedan

tänkte typ "ASSÅ GUUUUD VAD WILL SMITHS SON ÄR HAWT" sedan googlade jag honom och fick reda på att han är 13 år. då var ett sådant ögonblick då jag bara punkt punkt punkt

inser att jag förmodligen inte bara kommer bli en crazy cat lady utan också en sådan där crazy kastar-trosor-på-minderåriga-pojkar lady.

den stora frågan är om jag har någon värdighet överhuvudtaget kvar
hohojaja.

dagarna

vaknade klockan 05.50 efter cirkus fem timmar sömn, gick till jobbet och jobbade i 12 timmar. kunde sitta ute på rasten för att solen värmde så, tror jag drack lite för mycket kaffe. så trött att jag bara kunde skratta, kände inte ens SMÄRTAN i min ben längre. gick hem till emil och åt mat och skrattade lite till. gick hem och läste några bloggar. ska beställa böcker och gå in till min syster och prata med henne, kommer lägga mig försent igen. för upptagen för att tänka desto mer. skrev ett sorgligt sms till camilla igår natt. typ "vill på riktigt bara bli svinjävla kär i någon. och att denna person ska vara det i mig med. det är allt jag vill." tänker att det aldrig blir som man tänkt, att en förälskelse kan gå över så snabbt, så snabbt och man undrar varför, varför. tänker att jag ska sluta skriva nu så jag iallafall hinner sova fyra timmar. tänker att jag vill att något ska vara i mer än fem jävla minuter i detta jävla liv. tänker att jag nog är rätt lycklig ändå. tänker att jag ser fram emot att hänga med dessa gullisar:

men mest känner jag nog som leo:

jaaaaaaaaaa

kom in på litteraturvetenskap!!!!!!
är typ såhär glad:

varför jag hatar att gå till läkaren:

den svinsnygga danska läkaren bah: "är du trött?"
jag bah: "eeehh ja hela tiden...."

åh vi vet ju alla att det är så det börjar när man har en livshotande åkomma.

jag bah: "kan jag få någon hostmedicin?"
han bah: "hehe jaja det kan du väll" *tar ej min oro på allvar*

söndag

har kollat alla keeping up with the kardashians så jag bah VAD GÖRA NU!? sedan ser jag att khloé och lamar har en egen serie?? asså forrealz. lyckan i det? så nu har jag något att sysselsätta mig själv med.

ska till läkaren imorgon, förhoppningsvis får jag någon medicin utskriven. och blir frisk inom en snar framtid.

PUSS.


23:03

är det såhär det ska vara i .livet?

liten uppdate

om ni undrar vad hanna tittar så intensivt efter så är det förmodligen efter mannen med golden retrivern. som om han inte kör hundtricket varje promenad. tyvärr slutade det inte så bra denna gång, kanske blev han lite ställd av de tre 13-åriga flickorna som satt och tisslade och tasslade så fort han vände ryggen till.
här väntar vi på isabell. vi skulle nämligen gå och dricka en öl eller två och äta lite hummus. varför vi ser lite....ut så är det för att vi försökte reprisera denna bild:
där vi tydligen såg ut som first aid kit (?!)
lät jag sofie måla mina ögonbryn. det blev så fint att hon började slicka mig i ansiktet!!
sedan vart det bröllop! här kommer brudparet gående.
så himla fina.
 
sedan blev jag sjuk som ni vet och kräktes blod och sånt men som tur var finns tamagotchi och han tog hand om mig.
precis när jag började bli bättre skulle jag åka till kiruna och då helt plötsligt var vi så försenade att en språngmarsh till gullmarsplan och därefter en språngmarsh genom hela centralen var nödvändig, när vi väl kom fram 2 minuter före avgångstid så var tåget försenat.................................hur jag mår just nu? eeeeeeeeeeehhhhh hann precis komma innanför dörren när jag kräktes pga. sönderhostade luftvägar. kanske för mycket information. eeeeeeeeeeeeeeehhhhh och jag ska jobba imorgon?

2 juli

skulle ha kommit hem igår
men nivån på min hälsa är följande:
hostade så mycket att jag kräktes blod inatt.
lovar att lägga upp bilder när jag kommit hem.
PUSS.