det bästa med att vara sjuk?

också det enda: att se hur många the wire avsnitt man vill!!! för det är ju allt man orkar.
omar little. asså jag dör vilken kille <3 typ när han tog sig in i avons stash house som en gammal pansionär. och vittnade mot bird. aaah the sweet, sweet revenge. 

hejhej bloggen

vaknade för en timme sedan och bah aha perfekt tills nyhetsmorgon börjar sedan kom jag på att vi ej har någon fungerande tv och när jag tittade på klockan var den 02.08. igår flyttade vi äntligen från baracken och hem till lägenheten. det är så jävla fint här. tänkte visa er bilder men så kom jag på att min kamera är nedpackad i någon av dessa femtioelva lådor. och att det inte finns så mycket annat att se just nu än just, lådor. vet inte riktigt vad jag ska göra nu, måste sova för att orka med skolan men kan ej sova pga. icke fungerade luftvägar pga. förkyldningen från helvetet. 
 
ÖVER TILL ANNAT.
jag och jennie såg breaking dawn i helgen. alltså. vet ej vad som hände där i biosalongen. när cirkus 2 tredjedelar av filmen gått så bara BAM, vi tittade framochtillbaka på varandra, hakan nere i marken, mummlade hetsigt som en psyksjuk men gör något då, svettades som en kvinna i klimakteriet, ständigt redo till tårar osv. dessa varmpyr/varulfs fighter fick mig att rya ända i i märgen FO REALZ. och bella som varit så vansinnigt irriterande i tidigare filmer passar utmärkt bra som classy varmpyr morsa. (haha bara den meningen alltså...) var länge sedan jag blev så  påverkad av en film och jag hatar ju twilight? fattar ingenting. när eftertexterna började rulla, rullade tårarna ner för mina kinder. 
jaja god natt då.

igår


and then there he was like double cherry pie yeah there he was like disco superfly

den trettioförsta maj skrev jag "so happy i could die".
 
ibland brukar jag titta efter dig och när jag ser någon i ögonvrån som påminner om dig blir jag livrädd. för allt blev så fel. och jag var så elak mot dig. men det är aldrig du som står bakom mig i kön på ica, sitter framför mig på bussen, skyndar förbi i morgonrusningen. igår satt jag på den där bänken där vi satt en gång då jag var kär i dig. det var så konstigt. för det var som att jag satt där alldeles nyss och då satt du bredvid mig. bredvid mig.
 
jag tappade bort din gröna tshirt någonstans mellan kiruna och stockholm. den är borta. och det är du med. 

mat-blogg del 3

när man är student med några hundra på kontot gör man som sig bör, man tager vad man haver. nu råkade (hehe näää.....) detta bli väldigt gott också.
 
gör såhär:
koka upp vatten med en grönsaksbujlongtärning. hacka en morot, en lök, en champinjon och en vitlöksklyfta. moroten tar längst tid så i med den först, sedan det andra efter cirkus 2-3 minuter. i med fryst spenat. koka detta tills spenaten är tinad. salta och ÖS på med curry. klart!
 
vad jag också kan tipsa om
om man som jag, är beroende av socker, så BÖR man ha en burk nutella, eller ännu bättre mister choc (billigare) i skafferiet. tre skedar och ditt sockerbehov stillas för dagen. bra va?!?!?!
 
pöss.

"skit i den lilla horan"

ni har väll sett filmen där erik almqvist och kent ekeroth, riksdagsmän för sverigedemokraterna, uttalar sig om ett och annat?
 
vad ska man säga, not suprised iallafall. sjuka människor som man aldrig någonsin vill ska ta hand om detta land. never ever.

onsdagens

image

fredag

tillslut har mina miljonärs vanor hunnit ikapp mig......och då får man helt enkelt nörja sig med något så gott som.....
4 pack för 20 kronor på hemköp, alla fattiga satar där ute!
 
men misströsta inte, för precis som en mycket klok dam vid namn matilda kentää sa: if you got style you don't need the money
 

JAPRIL

och med det tar vi helg från denna fabulösa vecka. puss
 
p.s har börjat titta på grey's anatomy igen. om en mycket stor del beror på dessa två? i think soooo......lovez them.

VALVAKA

svårare att hålla sig vaken än man kan tro.
speciellt eftersom det ej fanns ägg till morotskakan i kylen och för att mitt sällskap drog....? :(((((
pöss.

emma och one direction

jag och hanna satt och åt middag när jag hörde några välbekanta röster på tvn........när jag insåg vilka det var SKREK jag åh gud one direction är på tv MÅSTE förflytta mig!!!!!

visste inte att jag gillade dom så mycket

dagsformen

fast överlag ganska glad. så glad som man nu kan vara när man är bakfull. såg reprisen av så mycket bättre, trodde typ jag skulle dö när magnus uggla sjöng sin låt? så fint det var. 
om jag hittar en fotoassistent ska jag lägga upp GÅRDAGENS outfit senare tänkte jag....
nu ska jag äta potatis å bea. mömms. pöss.
upp-date: NÄÄÄ FYYYFAAAN tänkte inte på att jag måste svida om från morgonrocken, britney-tofsen, sminka mig osv. för att pleasa er. det räcker med att göra det på daglig basis för att ej skrämma min omgivning.

när man väl är förbannad så kan man bara bli ännu mer förbannad.

BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD när jag går i på aftonbladet och läser "det här är till mina mobbare! - stellas avklädda bild skapade debatt" och så är det en bild på en naken tjej där. en mullig naken tjej om man ska tro andra. ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET DÄR ATT JAG VILL SPY. hon är ej en mullig tjej, hon är en tjej, en naken tjej, så som det alltid ska vara. för att debattera om det skeva kroppsidealet måste man tydligen alltid vika ut sig! = ännu mer fixsering vid kroppar = skjuter er själva i foten. så jävla trött.

mvh jag som lägger ut bikini bilder på kim kardashian

när man skrivit en lång och för engångsskull SJÄLVUTLÄMNANDE lista så fuckar blogg.se

DÅ BLIR MAN JU JÄVLIGT FÖRBANNAD. puss å hej.