quotes of the day

"alltså det här med att jag vaknade och började äta choklad mitt i natten igen..."
"jag sa till honom 'jag är som en fågel, håller du mig för hårt kvävs jag och håller du mig för löst flyger jag iväg' han svarade 'flyg fitta, flyg'"

söndag.

for the love of kimye.

im on a laughmission to save the world.

picasion.com

dagens kvinna


paula uribe
alltså pirrar i min kropp när jag ser denna vackra varelse. och fylls av en sådan glädje när jag ser bilder på henne och hennes familj, hennes blogg är whats keep me goin on these regniga september dar (typ). hon verkar vara en sådan genuin, gullig, smart och härlig person, blir så glad av såna människor, hoppet om männskligheten finns kvar liksom :')

style by kourtney part one

mumms.

she is perfect.


done and done.


den bjuder jag på


dagens män

willie cartier och frank ocean
dom här två hot sons of bitches, kanske dom snyggaste männen som någonsin levt på denna jord, är alltså ett par. eller alltså om man tro perez hilton OCH instagram OCH det gör man ju. första gången jag läste detta tänkte jag är detta ens möjligt, kan dessa två personer överhuvudtaget ens gå bredvid varandra på gatan, smälter inte jordens yta as they walk on it? ber en stilla bön varje kväll att jag ska förvandlas till en fluga på väggen så man på något sätt får delta i detta.

heldag i årsta.

dagen började med att jag snörade på mig träningsskorna och tog mig ut på en morgonpromenad i kvarteren. har alltså blivit så otroligt hälsosam och vardagsmotionsaktig på sista tiden. loves it. 
det var ju så otroligt varmt idag för att vara september, så vi carpe diemade och gick ner till årstaviken och badade efter frukost.
efteråt mötte jag upp denna skönhet och tog ett glas eller två.
firade av min hälsosamhet eller vad man ska säga med stans godaste kebab (som ligger 10 min från vår lägenhet. lucky girl man är asså). köttet som smälter i munnen...det starka såsen...youghurtsåsen...bättre än ett ligg med någon man håller kär (nästan asså)
imorgon ska jag upp klockan 04.35 och gå på intro för ett nytt jobb, slut på glassar tiden. älskar det, vill vara en fulltime glidare som bara shoppar, strosar runt, äter och dricker gott och njuter av livet hela dagarna. tyvärr är man ju ej en kardashian eller har en man gjord av cash såå, som sagt, a girls gotta do what a girls gotta do to get that american apparel bodyn.
 
puss å kram.

gårdagen.

började med att jag promenerad ut till skeppsholmen med matilda och gick på moderna. ville gråta när vi kom till niki de saint phalle utställningen för hennes tavlor är så fantastiska. man bara bitch jag vet precis vad du menar.
- hugger till lite i hjärtat.
i shoppen köpte jag detta lilla kort som numera pryder väggen ovanför min säng. kommer känna mig så stark varje morgon jag vaknar.
och gårdagen avslutades med att vi gick till popaganda för att se håkan. det var såklart magiskt. tänker alltid "det blir kul för att jag älskade honom så mycket förr" men fel varje gång för det blir bara BÄTTRE.
och idag ska jag inte göra ett skit, på sin höjd äta lite godis och titta på "de dejtbara" min nya favorit serie.
är helt slut efter denna vecka, både fysikt, psykiskt och känslomässigt. och imorgon börjar en ny vecka i the fabulous life of emma. stay tuned.
 
puss och kram.