olivia och fitz.

tror vi glömt att prata om min nya favorit serie, scandal. precis som i greys anatomy är huvudkaraktären ständigt nära till tårar, aldrig något dåligt om du frågar mig...men det bästa? olivias och fitz somewhat destruktiva ickeförhållande? är besatt, BESATT av dessa två. 

denna vecka

går nog till historien för mest tid spenderad i väntan på bussar som aldrig kommer. har börjat mitt nya jobb (fick det där jobbet som jag var på intervju på förra veckan!) och verkar ha prickat in mina jobbtider precis efter när bussarna inte går. eller så är det för att det varit svinkallt hela veckan och 10 minuter känns som flera timmar. har jobbat sex av sju dagar denna vecka, klagar ej men nog blir man trött alltid, så trött att det var nära till tårarna igår på jobbet. men det får ju en också att uppskatta the little things in life. såsom att lägga sig under ett varmt täcke. fika med en kompis innan man börjar. äta kola i badet. göra sig fin och dricka en öl och inte mer. lyssnat på senaste avsnittet av alex & sigges podcast flera gånger för att man somnar efter 10 minuter varje gång. äta god frukost innan man måste vänta på bussen. den där gulliga busschaffören när bussen väl kommer. börjar bli expert på detta med att njuta av livet. iallafall ibland.
annat som hänt denna vecka:
har skaffat instagram. sist på bollen om vi säger så. mariaemmaa om ni är intresserade. en ny säsong av kourtney and kim takes miami har haft premiär, ingen kunde vara gladare än jag. camilla och adam har åkt till gambia, har försökt att inte tänka så mycket på det i dessa 18 minusgrader......
puss.

bättre stunder än denna har man ju varit med om i sitt liv. tillexempel när:

vi handlade upp hela konsum och hade grilldag.
eller när jag färgade håret vitt och var marlon brando.
eller när jag och emil gick på långpromenad genom hela kiruna och gjorde det fint för en död fågel.
eller när jag trodde att bruce willis satt i bordet bakom oss. osb, han är ej med på bilden, var så skakig av det hela att han inte ens kom med. var iallafall sinnensjukt likt och har aldrig blivit så starstrucked i mitt liv....haha.... tills han ställde sig upp och hade en lite fläta i nacken, det har väll inte bruce willis?
eller när jag satt på en trapp och väntade på att sacha skulle sluta jobbet så jag kunde säga hejdå till henne och därefter äntligen få åka hem till sverige igen och möta upp sofie utanför centralen. har kanske aldrig skrattat så mycket i mitt liv som under den taxifärden hem, när jag skulle berätta om mina två veckor i tyskland. 
eller när vi går förbi ett fik och bara äh vi stannar här, det är sommar, vi har inga tider att passa, vi har semester.
eller när vi satt på en säng och bara skrattade.
osv.

dagens man

Hot-rob-kardashian-sexy-favim.com-235851_large
rob kardashian
what a babe. har han äntligen skaffat ett eget place? går socklinjen bra? är han och rita ora verkligen över? när ska han och malika bli ett par? är han och kim fortfarande ovänner? hur går allt för dig rob? så många frågor, så lite svar.
p.s önskar han fick mer screentime i kuwtk.
p.s would cuddle him every day.

glad idag.

var på en jobbintervju som gick väldigt bra, tror jag. hoppashoppashoppas att jag får det. superduper cute och trevlig kille som jobbade där. på vägen hem var det en superduper cute kille som spelade en truddilutt i tunnelbanan. blir alltid så glad av det att jag börjar fnissa. sedan ringde jag telia och fick äntligen tag i dom så min nya telefon kommer om några dar. antar att inget mer spännande än så kommer hända idag men det gör inget för är glad idag. nu ska jag äta lunch och titta på ett avsnitt av sveriges mästerkock. sedan ska jag bege mig till jobbet. om någon undrar så har jag redan ett jobb, det är dock bara 2 gånger i veckan/3 gånger varannan så behöver ett till.
 
puss. hejdå.
ja å världens bästa syster.
 
nä förresten varför skulle det inte hända något mer spännande idag bara för att jag jobbar sent? ska pop the bubbly och bjuda över en kompis. om jag inte däckar av trötthet :(
puss.hejdå.

paradrätten.

en sak jag tycker är viktigt här i livet är att ha en paradrätt! en rätt som du kan utan och innan och som alltid blir mm-mm-mmmh. när jag bjudit på min paradrätt har kastrullen skrapats ren och det har tagit om ja, jag vet inte hur många gånger.
det kanske inte ser så mycket ut för världen, denna avokado soppa/puré, men ojoj.
gör såhär:
koka upp vatten. hacka purjolök. vitlök kan man också ha i, om man känner för det. koka cirkus några sekunder till löken är mjuk. dela avokado och i med den. ha också i citronsaft och dill. salta och peppra. tveka inte med vitpepparn nu! när du tror att du pepprat tillräckligt, ta lite mer!
jag brukar gå på känn men till 4 portioner skulle jag säga:
nästan en hel purjolök
4-5 avokados
1 liter vatten
2-3 vitlöksklyftor (obs! behöver ej detta om ni inte vill, men jag älskar ju vitlök så brukar ha i det ibland)
1-2 citroner
 
och så äter ni en bit gott bröd till. mömms!

kourtney och scott.

är kär i dom.
nu ska jag ut på en långpromenad med kim. äntligen får denna helg från helvetet ett slut. puss å gull.

remember, whatever you believe imprisons you.


det är inte så med dig.

såhär skrev michaela forni för någon dag sedan:
"Jag längtade så mycket efter att känna något annat än olycka under en lång tid. Bad om det om nätterna. Jag brukade skriva om det ofta, hur jag längtade efter att få bry mig om att skära mig på ett papper eller gå in i en dörrkarm. Bli irriterad över att missa bussen eller över att torkskåpet är sönder när man tvättat nio maskiner tvätt. Bara känna någonting annat än det där. Känna att någonting, vad som helst, faktiskt spelar en roll i mitt liv. Minns en gång när jag råkade skära mig med brödkniven och bara skrattade. All sprit som aldrig kändes och all mat som aldrig smakade. Jag ville bara bry mig om något.

Så jävla skönt och uppskattat då, när allt kommer omkring, att jag har haft en sån skitvecka denna vecka på grund av att diskmaskinen inte fungerat, min middag igår var äcklig, jag missat typ tio bussar, glömt en viktig sak på jobbet och ramlat på isen. Bland annat. Men ändå. Äntligen något som jag faktiskt bryr mig om. Som irriterar mig och förstör mitt humör. Så fantastiskt att inte ha något i världen som känns så pass mycket att allt annat slutar kännas.

 

Jag tänker ofta på alla par som bråkar om typ disken. Vilket man självklart får göra. Men jag hoppas att ni som bråkar om oväsentliga ting verkligen också är tacksamma över hur bra ni har det med er parter, att ert största problem i er relation är vardagliga saker. Att tjata på någon för han glömmer sätta på tandkrämslocket eller för att hon alltid går in med smutsiga skor. Att det är de tillfällena som är problemen i relationen och vardagen. Inte att de slutar kännas på grund av att något så mycket större och smärtsammare dyker upp."

 

och vi är inte ens ett par punkt


camilla och adam.

 
these two....my heart goes bombombom.

dagens man

 
odd spångberg
aka. blondinbellas pojkvän. skrattar varje gång jag läser hans blogg. så gulli han är.

mitt liv genom instagram

här sitter jag och är nyvaken. hejhej.
väldigt exalterad på kräftskiva.
ok, ser ut som om vi njuter av sommaren i en soptipp. mvh the baglady.
den eviga väntan på tunnelbanan, kallar jag denna bild.
efter fem timmar på ikea. ser ju helt förstörd ut, hojja stackarn.
brukar visst sitta topless framför datorn.
vi kom på att det ganska kul att göra iordning sig tillsammans och dricka vin på toaletten. 
 
snodda från lite olika peps. ok?!

2013

får jag ordning på min ekonomi. detta kommer bli väldigt svårt men har absolut shoppingförbud tills mars. förutom att jag måste köpa en ny concealer, men det räknas inte.
börjar ta hand om min kropp. sofie och jennie, visst är ni på att träna minst två gånger i veckan? hoppas bara mamma och pappa kan betala (bevis på att ovanstående måste tas tag i) mitt gymkort..
inspiration, the one and only:
apprå på kim...hon och kanye väntar barn. när jag läste detta, oh the tears...mitt hjärta, HOJJA, så glad för dom <3
ställer mat och sov klockan på rätt tid. inga mer chips påsar elva på en måndags kväll, inga fler missade luncher eller middagar när normala människor redan gått och lagt sig för länge sedan. 
 
2013 är året då jag blir en mer ansvarsfull person.
2013 är året då jag bara gör saker som får mitt hjärta att må bra.
fan, det här känns jävligt bra hörrni.
puss.