we got sunshine on a rainy day

Idag passade jag och Malin på. Vem orkar träna när det finns glass? Just det.




:)


P.S VET NI VAD JAG FICK IGÅR?

Nanana, can't hear you! För jag har en biljett till Peace and love.

reptilia

Det är här är bästa låten nummer 3 och bästa video i världen tycker jag. Reptilia med The Strokes. Världens bästa band. Älskar dom. Kolla iallafall på videon. Den är svinsnygg. Julian är galet snygg där. Allt är galet snyggt i den videon. Jag tror tillochmed att någon asful hade blivit jättesöt i den videon bara för att liksom. En crackho brud hade sett ut som en prinsessa med vågit, glänsande hår och en förstörd hemmafru med 66 barn och spyiga kläder hade sett ut som Bree van de Camp.

Som ni märker har jag utvecklat ett sjukt beteende till Youtube.com. Men jag har kommit på att där hittar man allt! Jepp, man hittar precis allt där. Är det inte smidigt?
http://youtube.com/watch?v=LFSYf-sgBIw

don'tworrybehappy!

Tjena hejsan älsklingar! Idag hade jag mitt sista prov/inlämmning före sommarlovet. Jag är så lättat. Som en stor sten droppat från axlarna. Åh. Om två veckor är det sommarlov. Mycket lovande. Pusspusspuss! Min syster ska beställa ett par dösnygga skor från Forever21, jag planerar att låna dom lite ibland av henne. Lite i smyg sådär. För dom är verkligen gggrrrr!












äcklig

unless


dreaming of paris

Hej fina. Under dom senaste dagarna har jag blivit helt besatt av Sébastien Tellier. (http://youtube.com/watch?v=Qsk8QQj5Nrc) Jag vill gifta mig med honom. Jag älskar allting som kommer från Frankrike. Någon gång under mitt liv ska jag bo där. På en liten gata i Paris. På en smutsig liten balkong, med små rosa blomkrukor och korgstolar ska jag sitta med en söt pojke och bara njuta av livet. Sedan ska vi gå till en rökig klubb och möta upp våra vänner och bara dansadansadansa. Åh.


Forever journey on golden avenues, I drift in your eyes since I love you

Nu ska jag äta middag med en vän. Pusspuss och peace.

look away, they try to find the milky way


Frankrikes och Bosnien-Hersegovinas bidgrag till Melodifestilaven är sjukt bra. Det bästa jag hört på länge. Sébastien Tellier liksom. Och Bosniens svar på Håkan. Mjauu.


oh boy!

Här kommer ett inlägg á la Sandra. Jag tyckte det var skitkul när hon skrev om hur hon skulle vara om hon var en kille. Så jag gör också det!

Jag skulle nog heta Didrik, bara för att det är jättejättefint.
Jag skulle se ut som en busig Emil i Lönneberga fast med svart, vågit hår. Och ha ögon som blixtrar. Dom skulle vara djupa och gröna också.

Ungefär såhär skulle jag nog sett ut:
image585image587image589

Och såhär skulle mitt hår se ut:
image588

Jag skulle klä mig i smalrandiga tröjor, svart/vita, röd/vita eller gråahuvtröjor med dragkedja. Smutsiga sneakers. Skinnjacka. Och smala jeans, ibland skulle jag ha hatt. Fast jag skulle nog inte gilla att handla kläder fast när jag väl gjorde det så tog jag bara det som såg snyggt ut. Och självklart skulle jag haft en fin klocka!
Jag skulle vara lång, över 1.80 cm. Vara smal fast inte så att man ser revbenen och ryggkotorna. Ha fina händer och så skulle man se mina blodådror på underarmarna.

Jag skulle vara smartast i klassen fast ändå inte överlägsen. Jag skulle vara snäll, fast om någon var dum mot den lilla killen i parallelklassen skulle jag kunna spöa ner dom. Jag skulle samtidigt vara den där killen som ingen riktigt visste var man hade honom, jag skulle vara spontan och lite mystisk. Jag skulle vara jättebra på att laga mat och kunna spela gitarr. Ett tag kanske jag skulle spela i något band.

När jag blev kär skulle jag bli kär i en tjej som skrattade mycket och log stort när hon såg mig. Hon skulle ha hår som fladdrade i vinden och jag skulle lära henne spela gitarr och pussa henne i nacken när vi skulle sova. Jag skulle aldrig vara dum eller elak och vi skulle vara helt ärliga mot varandra och hon skulle få jättefina presenter.

Såhär skulle hon nog se ut:
image590

Jag skulle nog lyssna på gammal musik mest. The Smiths och Pink Floyd skulle nog vara mina favoriter. Sedan skulle jag kanske tycka om Frank Sinatra också! Fast jag skulle tycka att Beatles var bäst. Mitt rum skulle lukta rök och mina småsyskon skulle jag ta hand om ifall något hemskt hände.

we love you marc

image583
image584

Och åh, visst är det underbart när en vän hittar kärleken! Min kompis har träffat en kille. Hon säjer att hon inte gillar honom (what's up med att tjejer nuförtiden är rädd för att visa känslor?) men jag kan se ,se, se det! Han är faktiskt rolig och snygg och dom hade varit fina tillsammans. Det är ju underbart att se sina vänner lyckliga! Jag måste övertala henne till att bjuda honom på dejt! Eller kanske snackar lite fint med honom i smyg?

att minnas

Alla har vi några komma-ihåg-låtar. Som får en att tänka på en speciell person eller ett fint minne så jävla mycket. En låt som får en att gråta och skratta för att man kommer ihåg det där speciella. Det här är några av mina komma-ihåg-låtar:

Replaceble - The Killers
Den här låten skickade en vän till mig. Och jag grät första gången jag hörde den. Mest för att texten kind of bara sa så jäkla mycket. Och jag kommer alltid att tänka på honom när jag lyssnar på den här låten.

Shoreline - Broder Daniel
Jag och en bekant satt i ett mörkt rum och sjöng och spelade gitarr till den här låten. Det var som att ingen annat fanns. Det är ett mycket fint minne jag har.

Let's make this moment a crime - The Format
Den här låten lyssnade jag på ett helt sommarlov. Mitt starkaste minne är när jag gick hem från C en sen kväll och den här låten högt i högtalarna. Jag tänkte "åh, vi lever ju bara en gång".

Tell no one about tonight - Le Sport
När vi var i Grekland för två år sedan lyssnade jag på den här. På stranden och när vi skulle sova låg och och min syster med varsin hörlur. Underbart!

The Scientists - Coldplay
Den här låten låten kommer alltid att få mig att tänka på en speciell händelse och en fin person. Den kommer alltid att få mig att tänka på nyår 2007/2008.

Kom ihåg mig då - Lars Winnerbäck
När jag hör den här låten tänker jag mest på mina fina och alldeles underbara vänner. Och hur mycket dom betyder för mig. Fast jag kan bli lite ledsen av den här låten ibland när jag tänker på hur många fina pojkar och flickor som bara försvunnit. Ibland är det så.


Nu tänker jag såhär, tänk vad roligt att få veta vilka era komma-ihåg-låtar är! Berätta. Puss.

helt random

Nu har våran lärare gått på ett möte. Jag antar att vi blir ensamma hela lektionen. Idag blir det nog bara en massa live inlägg härifrån datorkunskapssalen. Vi ska göra ett bildspel i PowerPoint. Och jag är ju självklart så teknisk att jag inte fattar ett skit av någonting. Jahap, vi får väll se hur det här går. 
Just nu har jag inget mer att skriva. Vi får säja pusspuss sålänge så återkommer jag strax!

tisdag

God morgon älsklingar. Sitter här i datorkunskapssalen. När man tittar på hur många gånger jag bloggat härifrån kan man konstatera att jag inte har mycket att göra på lektionerna. Just nu är det bara jag och Johan här. Våran lärare är gone. Jaha, så vad spenderade jag gårdagen med då? Jo, jag träffade Olivia. Vi tittade film. Förtrollad och den var jättesöt. Jag fick ont i kinderna för att jag log så mycket. Se den. Nu antar jag att jag måste göra något vettigt, eller så bloggar jag tills våran lärare återvänder. Puss!

den här får ingen rubrik

Min bästis är i Malta och jag behöver verkligen prata med henne! Hon kommer hem nästa tisdag. Vi får väll se om jag överlever.

Och för att jag gillar tipsar er fina om fina grejer ska ni få en väldigt fin låt här. Fina grejer.

http://youtube.com/watch?v=mhwufCg7THM&feature=related
(jag är inte så bra att jag kan länka på normalt sätt.)
Och lyssna för guds skull efter hans uttal på fire. ÅH. Jag är svag för dialekter.

"They say an end can be a start
Feels like I've been buried yet I'm still alive
It's like a bad day that never ends
I feel the chaos around me
A thing I don't try to deny
I'd better learn to accept that
There are things in my life that I can't control

They say love ain't nothing but a sore
I don't even know what love is
Too many tears have had to fall
Don't you know I'm so tired of it all
I have known terror dizzy spells
Finding out the secrets words won't tell
Whatever it is it can't be named
There's a part of my world that' s fading away

You know I don't want to be clever
To be brilliant or superior
True like ice, true like fire
Now I know that a breeze can blow me away
Now I know there's much more dignity
In defeat than in the brightest victory
I'm losing my balance on the tight rope
Tell me please, tell me please, tell me please...

If I ever feel better
Remind me to spend some good time with you
You can give me your number
When it's all over I'll let you know

Hang on to the good days
I can lean on my friends
They help me going through hard times
But I'm feeding the enemy
I'm in league with the foe
Blame me for what's happening
I can't try, I can't try, I can't try...

No one knows the hard times I went through
If happiness came I miss the call
The stormy days ain't over
I've tried and lost know I think that I pay the cost
Now I've watched all my castles fall
They were made of dust, after all
Someday all this mess will make me laugh
I can't ewait, I can't wait, I can't wait...

If I ever feel better
Remind me to spend some good time with you
You can give me your number
When it's all over I'll let you know
If I ever feel better
Remind me to spend some good time with you
You can give me your number
When it's all over I'll let you know

It's like somebody took my place
I ain't even playing my own game
The rules have changed well I didn't know
There are things in my life I can't control
I feel the chaos around me
A thing I don't try to deny
I'd better learn to accept that
There's a part of my life that will go away

Dark is the night, cold is the ground
In the circular solitude of my heart
As one who strives a hill to climb
I am sure I'll come through I don't know how
They say an end can be a start
Feels like I've been buried yet I'm still alive

I'm losing my balance on the tight rope
Tell me please, tell me please, tell me please...

If I ever feel better
Remind me to spend some good time with you
You can give me your number
When it's all over I'll let you know"


bild explotion

Till engelskan ska jag skriva om Nicole Richie och vad passar bättre då än att ta en titt på hennes stil på senaste tiden? Jag tycker faktiskt att den har blivit mycket finare på senaste tiden.

maybe you're a joker, maybe you deserve to die

HAHAHA. Det är allt jag har att säja just nu. Mitt koma liknade tillstånd har blivit värre. En gång sa en bekant har du någon gång känt att livet är ett skämmt?
Svar: Ja, sir!
HAHAHA. Det enda man kan gör är att skratta åt det.

image570

LASSE

Idag smsade C mig och sa att Lasse Lindh spelar på Peace and Love! LASSE! Min long time förälskelse. LASSE! Det här blir en bra sommar det här. LASSE! Just nu kan ingenting stoppa mig. Nu jävlar är allt på g. För Lasselasselasse spelar på PochL. Och fuck you för jag ska se Lasse. LASSE!

ångest tvåtusenåtta

Jag glömmer ofta bort hur mycket jag älskar Mew. Och det är ju jättehemskt såklart. Man får aldrig glömma bort hur mycket man älskar någon. Iallafall så har jag glömmt bort hur jävligt bra uppbyggt deras låtar är. Som gitarrsolot i Ize of the World fast rak igenom.

image569
SNOW BRIGADE - Mew

promise no love is like our love

Igår efter jag städat var jag på g. Jag var på g som fan. Och jag hade inget att ha på mig följande dag. Så jag trixade fram en kjol!  

1. Jag tog fram en gammal trasa från garderoben.
2. Klippte av armarna och lite av "överdelen".
3. Sedan tänkte jag "huuumm, hur ska det här gå när jag inte har någon symaskin som fungerar?" Sedan fick jag en ideé och tänkte "aha!"
5. (Och det här kan vara svårt att förklara..) satt en litet gammal skärp i midjan och drog över kjolen och fixade med längde litegrann.
6. Och vipps så hade jag en ny kjol! Svart, kort och lite vippig och ganska hög i midjan och såklart väldigt söt.

Bild får ni när jag har tid. Puss.


snygging

Visst var Ed Westwick stilig härom dagen? På "Teens Making a Difference".

image568

hemma hos emma

Igår städade jag hela dagen. Och bara för att det blev så fint efteråt ska ni få se litegrann av mitt rum. Jag gillar mitt rum jättemycket. Det är rosa och litet och väldigt mysigt.

176300-564
Ett blått draperi och bakom det en Audrey Hepburn tavla.

176300-562
Mina garderobsdörrar. Lite tidningsutklipp på ena dörren och några par skor på golvet.

176300-563
Här här vi en byrå med lite allt möjligt. Smycken, solglasögon, lite smink.
Och en lampa mamma hade när hon var liten.

Mer får ni kanske se någon annan gång. Puss och peace sålänge.

you know this is the way to go

Idag är det fredag så det blir nog lite extra festligt förståss. Idag har jag och Emelie gå runt i det fina vädret i väntan på Chrille. Han tog god tid på sig han. Vi gungade och satt i solen. Ja, för nu är solen faktiskt framme nästan jämnt. Myspys. Nu sitter jag och lyssnar på musik. Ni får ha en fin dag! Pusspuss sålänge.

charmig delux

Lagomt när jag satt och åt lunch (youghurt,varmmacka,ägg) var det Ellen Degeneres show på tv. Och gissa vem som var gäst i dagens program? Just det, Barack Obama. Och han dansade. Ja, jag satt nästan tomat och ost och bröd i halsen. Dansdansdans. Det var fint och väldigt charmig. Det finaste jag vet är personer som kan bjuda på sig själv och har det där extra. Charm. Mina kompisar brukar alltid säja att jag gillar/blir attraherad av så konstiga killar. Men jag tycker inte att det viktiga är utseendet, om man har glimten i ögat och det där speciella (kanske en gitarr i handen? eller tatuering i nacken?), det där man inte kan sätta fingret på direkt räcker det för mig. Jag föredrar en mystisk, annorlunda pojke än den där skitsnygga killen. Och jag lovar att Barack Obama var en mystisk och annorlunda pojke när han var liten. En sån som man bara ser har något extra bra. Det är därför han borde bli USA's president.

och vad jag bryr mig om nu

Den senaste tiden har jag fan gått runt i koma. Mest varit glad och tagit saker som det kommer men jag har inte gjort något vettigt alls. Jag behöver struktur och regler och disiplin. Jag behöver det! Och jag som trodde att ny vecka innebar nya tag. Ibland känns det som att jag glider genom hela livet på en räkmacka utan att anstänga mig något alls. Har ni någon gång kännt att det finns mycket saker som är så mycket viktigare än massa regler?

sthlm

Förra veckan såg jag det första avsnittet av drama serien Sthlm. Varje avsnitt kretsar kring en ny person/personer. Förra avsnittet handlade om Johan och hans psyksjuka mamma. Jag tyckte den var väldigt bra. Sådär som svenska filmer ofta inte kan vara. Dessutom spelade Erik Johansson huvudrollen, typ sveriges mest lovande skådespelare. Jag var kär i honom när han var med i Eva&Adam. Grr! Man kan se avsnittet på svt.se. Gör det.

image560

måndag

God dag cupcakes! Idag är det måndag. Hade oförberedd redovisning på samhälls och det gick väll sådär. Aja, så kan det gå. Sedan var det några random lektioner och efter det gick jag och några kompisar en sväng på stan men jag hade så ont i mina fötter att jag var tvungen att springa hem. I morse tog jag på mig Malins nya skor. BIG mistake. Men såna grejer ska inte stoppa det här från att bli en underbar dag! PUSSpussPUSS. (På dig!)

i said i'd never seen anyone look so dumb before, and you laughed and said i still know how to turn you on

Hej älsklingar! Det här minilovet har innehållit allt möjligt. Pussar på en söt och uppskrapade knän och tamponger i bhn. Bland annat. Sedan har det varit så jävla härligt väder som inkluderat natt promenader. Mycket fint. Det känns rätt skönt att det snart är ny vecka och nya tag och tillbaka till skolan. Bara 6 veckor till sommarlov! Aja, peace och puss på er!

Tills vidare låter vi den här bilden på Mirre hos Kim i onsdags tala för sig:
image554
Tummen upp alltså!