THE LAST DAYS

i torsdags lagade jag rödbetsbiffar och bjöd på middag. maten 4 av 5 plus. sällskapet 5 av 5 plus. sedan rullade vi ner till baba och träffade på gamla fiender, nya ragg som låssas att dom ej har flickvän, nya bekantskaper och dansade till broder daniel.
gulliga killar fanns i köket på morgonen, sen åt vi pizza med dom lokala alkisarna vid valla torg. och så var det fredag och tillbaka till verkligheten med samtal till arbetsförmedligen, a-kassa papper och gud vet. på kvällen grillade jag lite korv och drack öl med camilla och niklas.
och igår släpade vi ut våra bafulla kroppar i sommarens kanske varmaste dag, för det var ju pride!
hittade en plats i skuggan tack gode gud men övergav den snabbt för att dansa, skratta och gråta en skvätt. när man såg armémannen i paraden torka sina stora tårar. alltså too much to handle....
efteråt åkte vi ut till kristineberg och klipporna. åt pizza, drack vinet, spelade galen panna, dansade lite, njöt av utsikten och livet. sedan blev det snabba puckar till pool fest i fetaste huset någonsin men pga. otrohetsdramat som utspelade sig var vi påväg nästa lika snabbt för vi kom. åkte till trädgårn, drack en öl, körde våra specialnummer och gick hem och somnade framför kourtney and khloé takes miami.
nu ligger jag här och myser med ester på vårat lilla vis. väntar på att pizza och hallonsoda ska komma genom dörren. nää vänta nu hörde jag något. mmm mumms.
 
puss. 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Oj, händelserika dagar! Roligt att få se lite bilder av allt. Kissen är ju bara för mysig!

2013-08-05 @ 11:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback