make love, not war

nä vad ledsen jag blev när jag läste det här blogginlägget:

när jag träffade jimmie
varför pratar inte rober ashberg med jimmie? tänker jag. aschberg verkar ju som en hederlig person. reportern från expressen kan väll åtminstone artighetssmåprata med honom om exempelvis vädret?
det är inte precis som om jimmie är hitler, han är inte OND på något vis även om hans politiska åsikter inte är något jag vill bli förknippad med. men herregud! alla är vi människor och alla är lika värda. man kan inte hata någon för deras politiska tillhörighet man kan bara hata åsikterna. min favorit gudrun schyman är tillexempel god vän med carl bildt.

önskar att jag levde under 60-talet. jag hade varit den bästa hippien!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hatar man hitler eller hatar man nationalsocialismen? jag skulle säga båda. Som man hatar jimmie och hans nationalsocialism

2011-01-28 @ 19:01:17
Postat av: ägaren

anonym: ja självklart. men fånigt att jämnföra jimmie med hitler tycker jag. det var DET jag menade.

2011-01-28 @ 20:24:54
Postat av: Anonym

Jaha, då var det jag som missförstod. Men är det så fånigt? Båda är(hur skriver man då ena personen i fråga är död?) högerextrema populister med samma syn och utgångspunk på dem flesta av frågorna dom bedriver. Ena mot judendomen, ena mot islam.

2011-01-28 @ 20:40:02
Postat av: ägaren

ja jag tycker de är lite fånigt att jämnföra. hitler dödade liksom miljontals människor. medans jimmie åkessons parit har några få procent av sveriges röster. det är ju många fler som inte alls röstade på sd! dom tycker jag vi ska prata mer om, dom med kärlek i sina hjärtan! tex. den där flickan som ordnade en demostration mot rasism.



dock så vill jag ju säga att jag verkligen inte samtycker i jimmies åsikter på något vis! fast det förstår du nog om du läser min blogg regelbundet!

2011-01-29 @ 01:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback