det här med videoblogg, är det trendigt eller vad e grejen?

okej nu har jag suttit här också försökt göra en vidoblogg till er. men åååh vad jag kände mig töntig när jag satt här och pratade med mig själv som värsta psykot. åååhh. aldrig i livet att jag kommer videoblogga. vad ska man ens prata om? eller vad tycker ni? längtar ni efter att få höra min vackra röst? kanske, kanske åker det upp någon vidoeblogg här vi får se och för gudsskull vad då beredd med skämmskudden.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Brukar ju få höra din vackra röst i princip varje dag, men lite oftare kan ju inte skada. Tummen upp för en videoblogg av emma!

Postat av: Amanda

Funderade själv på att göra ett videoblogginlägg, men tror inte att det är en bra idé i mitt sjukdomstillstånd. Du hörde ju hur jag lät igår när jag tappade rösten. Så är det för mig nu, hela jävla tiden. Gah.

2010-03-12 @ 12:38:05
URL: http://filosofiskt.blogg.se/
Postat av: m

Åh ja videoblogg, ska också göra en nu ihelg. jag brukar låta jätte fånig och alla måste verkligen säga det till mig. hm. men jag tror det blir bättre om man gör något samtidigt än att bara sitta och prata. :)

2010-03-12 @ 13:30:52
URL: http://matildape.blogg.se/
Postat av: kim

jag planerar att gå på balen, typ med ett tjejgäng för ingen kille har frågat ;) haha Men gå med oss?! Vore ju super kul! :)



Förresten, ska du på Peace and Love?! Hoppas verkligen det! :)

2010-03-12 @ 22:06:15
URL: http://frokenjaderstrand.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback