24de maj

sitter as im typing på jobbet med en sådan känsla av kärlek i bröstet att jag PÅ RIKTIGT är rädd att få en hjärtattack. 
det började i onsdags när vi promenade runt vid h4 gården vart jag bor, svängde av lite in i skogen och hamnade vid fårhagen där det fanns massa små lamm! dom sprang fram till stängslet och sträckte ut sina små huvuden och lät mig klappa och gosa i evigheter! det gulligaste jag sett i mitt liv no joke.
 
ja och sen igår...så tatuerade jag mig! har aldrig varit med om den känslan som jag kände då, det var helt jävla galet, garvade under hela tiden och ville sedan bli bästa vän med alla i taueringstudion, för dom var så snälla!
(ja ni ser ju...)
idag har jag ägnat merparten av arbetsdagen till att stalka runt på alla kardashian-bekantas instagram för pre-bröllopsbilder, för japp! today is the day kim is getting merried. detta kanske vissa/många (mamma?) tycker är för mycket men är så glad för henne att jag hade kunnat börja gråta här på jobbet. inbillar mig att hon på något sätt känner av all kärlek jag och alla fellow kimbelievers känner just nu. I LOVE U KIMMIE.
(här skulle jag kunna infoga en miljon screenshoots från insta) men nöjer mig med my favourite couple. hur jävla snygga var inte dom på the rehersal dinner igår? S-M-Ä-L-L-E-R av.
 
 ikväll kommer min syster och har sleepover hos mig och hon får se min lägenhet första gången!
 
har dessutom fått reda på att jag kommit in på en av skolorna jag sökt in på till hösten.
 
och andra saker jag har att se framemot är att min alldeles egna kim kommer tillbaka till sverige nästa vecka! och att soffan flyttar in och blir granne med mig!
 
asså förlåt ville bara skryta lite över hur lycklig jag känner mig. *ler* lolz 
-
och varje gång han säger "gud vad du är söt asså" då är jag närmare en hjärtattack än alla mjuka lamm och kimye weddings som helst.

tjugonde maj

det är när jag tänker den tanken som jag blir så ledsen. för jag minns så tydligt hur du var med oss när vi var barn, när jag var barn. det är då jag blir så ledsen för jag vill att du ska vara så med mina barn,  med malins och felix barn. om vi får några. hade aldrig tänkt den här tanken tidigare, att kanske det ej kommer att bli så. och det kommer det aldrig heller att bli.