torsdagens.

hejhej bloggen. här sitter jag å multitaskar. lyssnar på hilary duff/lagar mat/testar kläder/bloggy... idag har varit en otrolig bra dag, inte för att jag gjort så mycket mer än att jobba men ni vet när man bara känner sig on top of the world, SÅ känner jag idag. har bla. känt mig så JÄVLA snygg idag  och blev bara bättre när jag beslöt mig för att testa ett par gamla byxor jag hittade i garderoben. asså förlåt men var ju tvungen att knäppa av dessa bilder när jag såg mig själv i spegeln...gu vilken tjej asså. eh gu vilken rumpa menar jag. yes är en tjej som definerar mig själv genom mitt utseende. skojja at feminist. 
serri tack gud för att du gav mig detta.
annan kul sak:
fjellborg is in the bulding. iih so happy.
 
nu ska jag fortsätta laga mat (pasta med tomatsås å spenat samt mozarella å tomatssallad. har inte ätit kött på två veckor!!!) å sen ska jag skypa med jennie. asså älskar denna uppfinning skype, herregud. man kan hänga fast man bor i olika städer. helt galet.
 
puss å kram.
 

mitt nya liv.

senast igår hade jag ett total meltdown pga. olika anledingar varav en av dom var, varför kunde ingen säga till mig att det är så fasansfullt tråkigt att bo ensam. i söndags tex. efter jobbet hade jag en kompis över på middag, alltså umgåtts med folk hela dagen. var också superdupertrött och hade fått benhinneinflamation, ville egentligen bara vara ensam och vila. men så fort miriam gick och jag satt här i min ensamhet, så kände jag mig så...jävla ensam. och igår, ja igår grät jag så maskaran och eyelinern rann på buss 53 på vägen hem, rädd för att komma hem till...ingen. 
MEN så imorse, tänkte ja, näe nu får det fan vara, det är faktiskt otroligt härligt att bo själv, kunna göra som man vill, bjuda hem vem man vill osv osv. så stutsade upp ur sängen med min nyfunna livsenergi och gick min nya promenad slinga längst norra djurgården...asså.
andades in den friska luften, kisade mot solen *lol* och avslutade morgonpromenaden med att springa upp och ner för trappor x3 varv (!?).
sen gick jag hem och satt mig i min säng och åt frukost. och kände bara fan va gött det är att leva. 
my plans for today, har dejt med camilla, vi ska bla. gå på museeum, ja asså bor ju granne med naturhistoriska riksmuseet numera...och ikväll är det skypedejt med mallan.
 
detta med att här kommer alla känslor på en och samma gång, ja det kan ibland vara otroligt påfrestande för lille själen, men what you gonna do...
 
mvh / hsp