throwback thursday/flashback friday

idag efter middagen (skagen toast, rostbiff med potatissallad på färskpotatis, ruccola, rödlök, fetaost mm. samt vaniljkesella med bär (äter detta cirka varje dag) delish.) tittade vi på gamla kort.
 
här har ni:
mamma och mina mostrar i matchande frisyrer. vilka skönheter.
morfar i sina yngre dar. ute i skogen och strosar.
the younger generation ute och hänger. 
mamma, malin och en trulig tonårs emma.
ida, pappa, soffan (förlåt sofie...hehe), bettan och vad malin gör där nere i hörnet kan man ju verkligen fråga sig...
 
alltså, it's love.

det vackraste jag sett i mitt liv. typ.

 

dagens man

jamie lannister
alltså. säsong tre av game of thrones. hur bra? och hur chockad är man av att jamie växer på en? trots sina sexuella preferenser (ligger med sin syster) och things in the past (knuffade ner bran från tornet) så är han ju 1. a total babe. 2. har ett gott hjärta, när han räddade brienne från att bli våldtagen: <3
meeeeeer av honom tack.

helgen

i fredags hade jag värsta mysiga dagen med kim (så ledsen att hon åker till australien snart...) vi åt lunch och shoppade och jag köpte ett jättefint linne från nya affären & other stories. plockade på mig typ hela affären till provrummet = måste vara bra. vi åt glass och satt i solen och njöt av livet osv. sedan skulle jag bjuda henne och sophie på middag men sophie blev sjuk så jag fick fröken för mig själv och bjöd på pasta med parmesan, citron och grädde (så jävla gott) och vitchokladmousse (också så jävla gott) till efterrätt.
igår var jag på matildas utställning. mycket fina saker. på kvällen kom soffan förbi och vi åt middag med ester. sedan spårade det och idag vaknade jag upp klockan 2 och ville dö men stapplade ut på balkongen och försökte piggna till i solen, gick sådär men fick nog ett par nya fräknar iallafall. 
och nu sitter jag här, smsar med en gullig kille och väntar på att skypa med amanda. klart slut på den helgen. nästa vecka kommer min moster från småland på besök och så har jag bemanningstelefonen från jobbet hela veckan, kan bli hands full....hojjhojj.
 
pusspuss.

the internet is back.

lite vad jag gör mellan blogginläggen:
äter thaimat.
hänger med jennie.
promenerar. alltså färden över västerbron, höll på att svimma av pga. min höjdrädsla. tog mig över *stolt*
äter pommes och blir full. 
äter middag med jobbet. när jag och katarina började instagramma skrattade alla? what!?
är barnvakt åt gulliga ungar.
färgar rosa hår.
är på fest med kim och zlatan.
skypar med amanda.
har en katt i garderoben.
och är allmänt cute.