kära vänner!

 
kanske tog jag mig alldeles för stora friheter när jag valde att sätta mig framför malins dator och snoka runt bland hennes bilder. vi får väll se imorgon om helvetet har brakat loss.
 
puss. p.s kiruna uppdate utlovas. d.s puss.

saker jag lärt mig i livet.

vill inte vara ensam.
 
(bortrest med jobbet. i göteborg. har spenderat de två senaste dagarna ensam på ett hotellrum. fast har träffat jobbarkompisar och pratat i telefon/insta/facebook/sms och sovit mesta av tiden eftersom jag jobbar natt. VEM ÄR JAG....)
 
vill gråta lite nu. vill hem.
SLUT PÅ SLAPPANDET.
SLUT PÅ ENSAMHETEN.
blir alltid lite pirrig i hjärtat när jag varit någon annanstans och tänker att jag vill hem och tänker på stockholm. ovan känsla. ljuva stockholm. längtar tills imorgon. och längtar efter diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggggggggg.

for the love of kim part one

aaaaahh, vi behöver alla lite kim i våra liv.

baby kimye

har följt kim genom livet, through the heartbreaks and sorrow, throug the good times and the bad. genom skilsmässan som den lilla jäveln äntligen skrivit på och nedfrysning av ägg.

och nu. och nu är alltså baby kimye äntligen här. skriver detta med en tår i ögonvrån. aaah.
i forgive u kanye för allt du gjorde med kims garderob nu när du gett mig en anledning till att fortsätta leva (och för att du gör kim så lycklig). 

fuck you and fuck you

http://charlotta.chic.se/en-rokande-prinsessa/
1. det var hennes bröllopsdag.
2. du har inte något med hennes liv att göra bara för att hon råkade födas rätt in i ständig bevakning. obviously gör hon vad fan hon vill. deal with it.
 
allt som blondinbella och odd yttrat sig om i genus/hen/jämnställdhetsdebatten. kanske allt dom yttrat sig om i livet överlag. skämms lite för att vara människa och tillhöra samma art som dom. trodde blondinbella var smart liksom - FUCK NO, odd var dagens man har i bloggy ju - KAN MAN ÅNGRA DET ELLER.

the great gatsby.

vi har glömt att prata om the great gatsby. aah vilken fantastisk film. leo som gatsby, soundtracket, kläderna, den fruktansvärt sorgliga historien, allt. när eftertexterna rullade var det knäpptyst i salongen och när lamporna började tändas ville jag sitta kvar och gråta i minst en timme till.
 
5 av 5 plus.

födelsedagen

började med frukost på balkongen
sedan kom sofie över och vi drack ett glas eller två. som dom livsnjutarna vi är fällde vi också en tår eller två. WHUT.
sedan ramlade dessa två in! fick lite paket. och sedan väntade vi bara på hanna!
för då var det grill dags!
när mörkret föll var det dags att bege sig in. jag fick order om att gå till mitt rum, sekunderna efter kom dom inskridande som ett luciatåg. mycket vacker. och resten av kvällen lyssnade vi på eurovision låtar och hade hetsiga diskutioner om delad föräldraledighet (mitt inlägg var: vill man inte vara hemma med sitt barn, SKAFFA FÖR I HELVETE INTE BARN DÅ) tills benen började längta efter dans hos vissa, själv var jag nöjd och belåten så när det visade sig att tunnelbanan inte gick fast det var röd dag gjorde det inte så mycket för mig, om än jobbigt för mina kamrater som var tvungna att ta nattbussen hem.
 
bra så. utmärkt födelsedag! 

livet part three

senaste veckan eller två har varit jävligt feta.
 
förra måndagen började med att vakna upp till detta
och sedan springa ner och möta upp ida YEY.
helt plötsligt var alla (typ nästan) favoritpersoner samlade på samma plats. blev helt lycklig (och knäppte av en bild.) sedan var det dock dags för något mycket tråkigare. säga farväl till kimmis som nu är i australien.
så jävla ful bild men det är sådär man ser ut sekunderna innan tårarna kommer. nu kommer dom igen typ... men snart ses vi igen!
och på tisdag åkte vi till köpenhamn. otroligt pigga och muntra tjejer vid 05.15. malin vad ser du för intressant?
i danmark gjorde vi följande:
http://picasion.com/i/1U4DN/
osv.
så fort vi kom hem tog jag mitt pick och pack och åkte ut till de östgötska skogarna.
ah så fint. vi promenerade i skogen och lagade mat och åkte in till norrköping och fikade på hans favoritfik och när han klippte gräsmattan matade jag honom med godis och åt frukost utomhus och efter två dar var jag tvungen att sätta mig på tåget och åka tillbaka till stockholm och nu sitter jag här på världens tristaste jobb och vill dö typ. vill flytta ut på landet och aldrig mer se en enda asfalts bit känner jag MEN imorgon fyller jag år och det kan ju bli kul.
 
hihi. puss.