dagens män

brandon och brody jenner
det bästa med den nya säsongen av keeping up with the kardashians måste ju vara att man får se mer av the jenners. titta på dessa ansiken bara. som mejslade ur marmor för fan. att de DESSUTOM verkar ha hjärtan av guld....alltså man dör ju jenner döden. skicka killar.

GREECE

i torsdags åkte the whitest girls alive till grekland. finns märkliga historier att berätta but lets just say: we came, we saw, we conqered och leverarade underhållningen, kanske den bästa semestern jag varit på i mitt liv :')
 
nästa vecka börjar mitt liv som arbetslös. då ska vi åka ut till skärgården, gå på grönalund och hänga på landet. spontant känner jag att jag älskar att vara unemployed.
puss å kram.

dagens man

okänd

COREY MONTEITH

hur ska puck klara sig utan sin allra bästa vän? och rachel utan sin livs kärlek?
så många förlorade själar att tänka på idag känner jag.
döden döden. ska börja säga som astrid lindgren sa varje morgon så är det avklarat. eller som hon också sa "man ska leva sitt liv så man blir vän med döden" yes det jag håller på med nu. men tänk som man inte hinner då?

TRAYVON MARTIN


livet part four

 
känner mig väldigt förvirrad i livet just nu. men så är det vällalltid när en ny era börjar.
ludvig har flyttat ut, bara tjejerna kvar i lägenheten, love it so much? lite kär i någon som är i paris, hur knäppt att spendera en månad i sär när man träffats 5 gånger? sökt jobb på vällingby rondellgrill, ja gudarna ska veta att jag är en ombytlig människa. saknar kim som är i australien och saknar jennie som är i kiruna. tankar tankar men på torsdag åker jag och sofie hit:
känns som att det kan bli ganska härligt och avslappnande för själen. har köpt upp hela apotekets förråd med solskyddsfaktor 50.
såhär såg det ut i torsdags innan jag blev sjuk och började jobba, då vi åt middag och kim kardashian pallrade sig ner till trädgården, där niotillfem stirrade surt på hennes vän som ramlade in i ett plastträd. (okok det där lät ju synnerligen konstigt för den som inte var där men det var så det gick till)
 
puss å kram syns på stan

kiruna och festivalen.

vecka två i kiruna startades med det obligatoriska safari besöket.
vi drack öl på bishops.
efter den här lilla bildserien står det klart att jag ej kan bete mig som folk när en kamera dyker upp.......
kvällen avslutades med att vissa låg på marken utanför mommas medans andra hade efterfest i flickrummet tills morgontimmen grydde. bra kväll, kanske min bästa fylla i kiruna på många år?
på torsdagen var det festivaldags! vid lokstallet fanns det mycket mygg, små små kattungar och mycket att dricka. tyvärr har jag inga fler bilder därifrån för var alldeles för busy med att vara grillmaster och zumobrottas. 
på fredagen var stora och små väldigt förväntansfulla inför darin. det var svett och tårar och en emma som mummlade "jag är lite nervös nu" vare sig någon hörde eller inte.
det var så bra alltså.
sen hände det fetaste! jag och ida och moa står i öltältet, darins två dansare står i baren, VINKAR TILL SIG OSS, säger vi känner igen er, vi fnittrar som dårar och det enda jag kan komma på att säga är inte darin här också. varför kan man ej vara cool :'( senare stötte ida och moa på dom igen men då var jag någon annastans och sprang runt :'( hela kvällen sa vi att detta var det coolaste vi varit med om, förmodligen stämmer det.

efter ovanstående händelse var vi på synnerligen gott humör så vi dansade till nause, genom området och ner till stora scenen där oskar linnros skulle spela.
dock var vi lite törstiga så vi hängde lite i öltältet nere vid scenen istället. man både såg och hörde ju reativt bra därifrån....
efter det var gammtanten trött, så hon slog följe med amanda, köpte mat och promenarade hem.
på lördagen gick jag och mamma på teater som amanda var med i. vi satt uppe på en kulle för att höra något, typiskt kiruna...haha
på kvällen hade vi lite barbeque. sedan åkte vi upp till området, dansade till johnossi och rebecca & fiona, drack drinkar på royal och undrade varför ferrum fortfarande spelar samma låtar som när vi var arton.
mötte upp ida innan området stängde, hon hade en present till mig, som jag givetvis svidade om till så fort jag kunde, ni ser väll att det är justin baby.
vi träffade på resten av 93orna, åt mat och sedan tackade jag för mig, hämnade på efterfest och när jag gick hem på morgon såg det ut såhär.
då grät jag lite för det finns en speciell tomhet efter kirunafestivalen som man bara förstår om man vet. minns det från när jag var liten, det stora kalaset som man sett fram emot hela året, vips så är det borta. som det mesta i livet egentligen. sakers flyktighet, det som gör livet värt att leva.
 
typ så. 
 
och på måndagen satt jag på ett plan påväg till stockholm igen.
 
fina fina kiruna. dom får inte hacka på dig, ha sönder dig. flytta dig. dom kommer förstöra dig. fina fina kiruna.
 
(älskar när jag blir poetisk och känslosam *the tears are coming*)

kiruna och midsommar.

det första jag stötte på när jag kom till kiruna för två veckor sedan var en väldigt stor lillebror.
(fråga mig inte varför jag ser så synnerligt knäpp ut på bilden)
det var ju midsommar och då bar det som sig bör iväg till poijkkijärvi. som ni ser var jag ganska exalterad över detta.
där det mesta går ut på att sitta runt en öppen eld. livet.
dagen därpå promenerade jag och malin genom ett regnigt och tomt men ack så vackert kiruna.
vi skulle åka buss genom tornedalen.
pitstop i pajala.
när i väl var framme var vi i aapua där matilda har stuga. här skulle vi fira malins tjugonde födelsedag!
blev serverade mojitos. bastuoskulder togs, jag bastade alltså längre än 5 minuter för första gången i mitt liv, som en frälsning kändes det, matilda sa att jag var väldigt o.c-chic under hela tiden. spelade kubb. åt god mat. njöt av den norrländska stillheten. födelsedagsbarnet firades. 
på söndagskvällen bar det av hemåt med allsång i bilen. klockan elva sken fortfarande solen. livet.
 
fortsättning följer...