SEARCHING FOR SUGAR MAN.

såg den tillsist. och återigen är jag - out of words. vet ej vad jag ska skriva här för att få er att se denna fantastiska historia. så gör det bara. ni kommer inte ångra er. grät mig genom sista halvan av filmen = alltid bra betyg.

finast på oscarsgalan.

alicia vikander. asså....out of worlds. what a babe. och så duktig hon är! sedan jag såg henne första gången i andra avenyn har jag vetat, she something special. oh yeah. puss.
p.s hoppas man blir bjuden på bal inom en snar framtid så man får ha på sig likadan klänning. d.s

KATE UPTON

im totally gay for you.
*tänkte att ni skulle bli lika ledsna som jag av föregående bloggpost så ni får titta på snyggaste tjejen*
ang. förra inlägget, är det för att ni systematiskt ska få agera rasistiskt, som jag sett mer poliser i farten på sistone? och inte för ökad trygghetskänsla bland människor eller vadå? sjuka, sjuka världen.
 
puss å kram till er alla. 

sjuka världen


lista

1. Hur gammal är du? 21.

2. Hur gammal känner du dig? känner mig ganska ofta som typ 16. har stannat där i huvudet. blir chockad när jag får handla på systemet och sådär. men när jag hör 16-åringar prata på bussen och sådär känner jag mig som minst 35 och väldigt gammelmodig.  

3. Vad har du gjort i dag? ingenting. vaknade upp med så ont i halsen att jag inte kan prata. det är nog halsflussen som kommer  nu :( har sovit, min syter kom förbi en sväng och vi drack en kopp te och tittat på andra avenyn. hur mycket älskar man den skitserien? jossan, olga, karim, håkon, tony <3 

4. Vilken film såg du senast? det var nog take this waltz.

5. Vem ringde du senast? malin.

6. är du besatt av någonting? jamen, är jämnt besatt av något. film/serie/mat/person. 

7. Är du rädd för blod? rädd var konstigt ordval tycker jag. tycker mer att det är SÅ JÄVLA VIDRIGT. större mängden blod och kräkreflexerna sätter igång.

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? jahaaa.....är i mitt eget rum, himla fin om jag får säga det själv. blommiga tapeter, mysigt ljus. osv osv.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? göran persson, carl bildt, olof palme, per-alin hansson, torbjörn fälldin.

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? nä men blev lite nervis när jag inte höll på att komma på sista....

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? svart. without a doubt.

12. När vaknade du i dag? vid 9.

13. Vilken är din favorithögtid? julen. börjar längta i oktober. och midsommar förstås!!!

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? hmm..kanske nya zeeland??

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? gällivare. vågar påstå att det är helvetet på jorden.

16. Hur vill du tillbringa din pension? i ett hus i italien med min man och massa barnbarn som kommer och hälsar på! 

17. Vad lyssnar du på just nu? ingenting.

18. Har du någon gång brutit ett ben? nä.

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? bröd, smör, ost, ägg, någon grönsak. 

20. Vem är din favoritkändis? the kardashians.

21. Vad är du på för humör just nu? trött och ynklig. tycker alltid mycket synd om mig själv när jag är sjuk. 

22. Vilka världsdelar har du varit i? europa. så jävla exiting. brukar säga asien också men tror att chaterresan till turkiet var i den europeiska delen..............

23. Snarkar du? nä eller vet ej men har hört att jag beter mig underligt i sömnen typ fnissar och skrattar och håller på.

24. Vilka yrken har du provat på? städerska, vikarie, personlig assistent, dagisfröken.

25. Hur går du helst klädd? nu tänker vi att det är ca. 17 grader och sol =  mitt favorit väder. 1. tajts, någon fin tröja/skjorta, ballerian skor, kavaj/skinnjacka/jeansjacka, väska och pilot solglasögon. 2. dessa fast med långklänning.

26. Vilket stjärntecken är du född i? tvilling

27. Vilket är ditt favoritgodis? ALLT. haha. 

28. Vad sa du senast? typ "ja vi ses. ha det bra. hejdå! tata!"

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? engelska och religion.

30. Vad har du på dig just nu? trosor, t.shirt och morgonrock.

31. Vilken är din favoritaffär? OJOJOJ. cos, american apparel eller urban outfitters.

32. Vad har du för storlek i kläder? allt från xs till xl. beror väll på vad det är för märke/hur man vill att det ska sitta. daaahh...

33. Vad har du i dina fickor? har inge fickor på denna morgonrock.

34. Vad köpte du senast? cigg. 

35. Hur många gånger har du flyttat? en gång när jag var jätteliten som jag inte kommer ihåg, en gång till när jag var typ fem. då lämnade vi loussa och flyttade till lompis. bodde på samma gård fast i tre olika trappuppgångar. när jag var 12 flyttade vi tillbaka till loussa (bästa delen av kiruna <3) och för över ett år sedan flyttade jag hit. sååå, 7 gånger tydligen. om man räknar med de 3 månaderna i baracken, vilket jag tycker man ska, så 8.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? åh fyfan jobbigt detta. är ju en sådan människa som ägnar tid åt att fundera på vad jag skulle sjunga för låt om jag var med i idol, vad jag skulle göra om jag en dag vaknade upp och det var som i en zombie film OCH just detta vad jag skulle ta med till en öde ö (alltså saker som mest troligt inte kommer hända mig väljer jag att tänka på...nåja...) har iallafall inte kommit fram till att 3 saker är för få saker. man vill ju ha med sig 1. något sällskap. 2. något man kan kommunicera med omvärlden med. 3. eld. 4. mat. 5. något man kan jaga/döda djur med (för förmodligen kommer den där maten man tog med sig ta slut) 6. något mjukt att ligga på.

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? kvällsmänniska. men när man väl tar sig upp på morgonen. vaknar på rätt sida, duschar, äter frukost i lugn och ro så finns det nog inte någon härligare stund på hela dagen. 

38. Senaste filmen du såg på bio? the beast of the southern wild. väldigt fin fast inte såååå bra som jag trodde. 

39. Har du blivit sydd någon gång? i knät. det gjorde ont :'(

40. Har du någon gång badat naken utomhus? nä hade iallafall trosor på....

41. Vad åt du till frukost? te, två mackor och purjolökssoppa. jaaa ibaldn kan man äta mat till frukost också. 

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? då var jag alltså 11. gick i femman, längtade bort och hängde med camilla, jennie och evelina ganska ofta. 

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? har ej körkort.

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? malin handlade halstabletter och frukt och godis till mig idag. det tycker jag var gulligt.

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? på fönsterbrädan eller sängbordet.

46. Vad var det sista du åt? godis.

47. Vem är världens vackraste kvinna?  raquel zimmermann.

48. Är du blyg? inte blyg precis. men känner jag mig inte bekväm så sluter jag mig väldigt fort.

49. Vilken var den sista konserten du var på? kommer typ inte ihåg?! kanske var det daniel adams-ray på kirunafestivalen?!

50. Vad heter du i andra namn? maria.

51. Har du varit med om en bilolycka? nä god bless.

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? ah.

53. Vilken är den roligaste träningsformen? ingen. hehe nä nu ska vi inte vara sånna. nästa vecka ska jag ju köpa gymkort. pepppepp! yoga har jag gjort två gånger, det var ganska skojjigt.

54. Har du några husdjur? i kiruna finns det en hund och här i stockholm finns det en katt. 

55. Vill du gifta dig? har redan planerat mitt bröllop så skulle vara väldigt sorgligt om det aldrig blev av.

56. Var växte dina föräldrar upp? båda i kiruna.

57. Har du någon gång ringt polisen? nä god bless. eller jooo....en gång när jag trodde min telefon hade blivit stulen. jävligt pinsamt när det visade sig att jag tappat den bara...........

58. Har du svenskt ursprung? ja.

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? empis, ems, fjollborg (amanda brukar kalla mig det när hon tycker jag är mesig), sockerpullan (AV NÅGON JÄVLA ANLEDNING brukade camilla och emelie kalla mig för detta när vi var typ 16, 17, 18. låter ganska snuskigt.)

60. Vilka är dina största svagheter? att jag har svårt att öppna mig för människor, får jag fel intryck från början, vill jag inte prata med dig överhuvudtaget och det kan ju vara dumt ibland. att jag kan vara för känslig. svårt att släppa saker = världens mest långsint människa, vilket bara blir jobbigt för mig själv ibland.


TAKE THIS WALTZ

bästa filmen jag sett på år och dar. se den. typ nu. nu. nu.
så himla fin scen. tror jag tappade andan lite.

det värsta med att vara sjuk?

att inte bo hemma/ha en pojkvän = ingen som tar hand om en.
 
:(

jag säger att jag är sur på dig när du frågar, att jag är arg när andra gör detsamma men jag är inte sur eller arg. jag är bara ledsen.


dagens

åh hjälp vilken trevlig dag. började med missad tvätttid = sovmorgon. frukost med jennie. shoppade lite = låssasshoppade pga. köp stopp tills jag hittade en UNDERBAR klänning på urban outfitters på 75 % rea. och det tycker faktiskt jag att jag förtjärnar. kommer sitta finfint på fredag. fika på sturekatten bland bitchiga tanter. mer låssasshopping. sedan supertrevlig middag med pappa på mysig restaurang i gamla stan. åt en väldigt krämig och spicy risotto. nu hemma. tänke ta en cigg, äta lite godis, se det senaste avsnittet av kourtney and kim takes miami. sedan somna. aaaahhh.
imorgon väntar ett berg med disk samt jobb. inte så värst roligt menmen.
puss.

queen b