ett annat liv del 1

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/176300/images/2011/snapshot_20111017_170998522.jpg
där satt jag i mitt rosa flickrum och tog webbcam bilder.
https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/176300/images/2011/snapshot_20110930_1_168368624.jpg
fortsatte ta webbcam bilder i berlin. de förväntansfulla ögonen. det naiva i den blicken. aaaw.
https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/176300/images/2011/picture0015_154209826.jpg
tiden då jag och mallan hängde obehindrat varje dag, ibland när hon kom in i sitt rum låg jag i hennes säng och sov och fanns liksom alltid där i bakrunden, if you know what i mean. blir tårögd när jag tänker på detta.
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/176300/images/2011/013_150879639.jpg
lekparken vid dübengatan. min fina jacka från hm som någon stal från landströms. alla cigg som jag och amanda rökt vid den där gungbrädan.
https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/176300/images/2011/malins-bilder-247_144674892.jpg
när jag var 16 och gick i gymnasiet. slits mellan att, vilja vara den tjejen, att sakna det och att det är så skönt att det är förbi, dom där åren.
https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/176300/images/2011/vardag-301_134895345.jpg
när jag var 17 år levde charlie.
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/176300/images/2011/snapshot_20090607_7_127320151.jpghttps://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/176300/images/2011/snapshot_20090607_7_127320151.jpg
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/176300/images/2011/snapshot_20090607_7_127320151.jpghttps://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/176300/images/2011/snapshot_20090607_7_127320151.jpg
och när jag var 17 bodde jag hemma och då behövde man inte tänka på tvättider och om det finns mjölk i kylen. och så kunde man vara mitt uppe i webbcam photoshoots med mamma och malin. blir väldigt sorgsen när jag tänker på att jag förmodligen aldrig kommer bo hemma hos mina föräldrar igen, i det röda huset på kvartsvägen, inga fler webbcam bilder kommer tas. för dom kommer riva det. min barndoms gator kommer en dag vara borta. vad är inte pengar värt så säg.

en torsdagsnatt

när vaknade du imorse?
imorse och imorse. im a night workin gal, klev alltså upp runt 17.00
vad var det första du tänkte när du vaknade?
gud inte än.
har du ringt någon idag, vem och vad sa ni?
lina och pappa, ingen av dom svarade?! vavava?!?! sedan amanda, gulle svarade förstås, berättade om hennes dubbelgångare som jag sett två dar i rad, bokade in en skypetid och så började hon berätta någon historia om olivia på fyllan....haha...som hon aldrig hann berätta klart.
vilket humör är du på?
njae ganska nöjd ändå, så nöjd man kan vara på jobbet en torsdagsnatt.
vad har du på dig just nu?
byxor från topshop, tshirt h&m, okänd kofta. underkläder och sockar någonstans ifrån. hittade dom på gatan. skojja.
har du ont någonstans?
lite i ryggen, på samma ställe som jag hade ont på förr när jag trodde jag hade ett tumör i ryggen....*rädd*
om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du sugen på?
grillad kyckling, thaimat, fulpizza från typ bagar bertas <3, chip och dipp, räksallad mm. *hungrig*
vad var din senaste lön på?
vet ej *spending all my money like a millionare* nej skojja, men minns faktiskt inte riktigt.
vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
bästa bloggen, alltså denna.
vad köpte du när du drog ditt kort senast?
cigg.
vad ska du göra ikväll?
jobba och chilla.
vad gjorde du exakt en vecka sedan, vid den här tidpunkten?
då hade jag nog precis kommit hem från en middag, köpt med mig godis, pratat med malin, lagt mig under täcket, fällt en liten tår pga. olika omständigheter, satt på ett avsnitt av kuwtk och kanske hunnit somna.
när fotade du något senast, och vad?
en hund som heter kimba.
har du någon fobi?
på sistone har jag gått och blivit väldigt rädd för människor, alltså onda människor, typ psykfall, mördare, våldtäcksmän osv. att jag ska bli överfallen och sånt. tror det är alla deckare jag läst och alla p3 dokumentärer jag lyssnat och alla nätter jag sitter ensam i mörkret.
vad är det godaste du har ätit hittills i veckan?
en grandiosa pizza med extra allt, biff och beasås. not even kidding.
vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
typ tackade mig för att jag ställde upp i en jobbsituation.
när kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
när han kom fram och jag sa nej. så stolt att jag verkligen gjorde det fast det var heartbreaking, så skönt.
vad tror du kommer bli roligast i helgen?
bara det att JAG ÄR LEDIG!
kardashianland:

Basketball&#160;!
image
vilken är din pepplåt för tillfället?
alltid, stronger med kanye.
vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
spelat candy drusch. lite besatt.
vad oroar du dig för?
försöker att hålla mitt oroande på en normal nivå *svårt* för mår väldigt mycket bättre då.
vem är den kändaste personen du har sett på senaste tiden?
alltså, som om det inte vore nog med att nästan ha svimmat framför malcolm b igår, idag såg jag ison på precis samma ställe, knäppt!
vad har varit mest förvirrande på sista tiden?
varför man hör av sig och säger att man vill ses och sedan inte svarar. aaaaaaaaahhhhhhhhh så jävla irriterande.

dagens man

malcolm b
okok, stod och väntade på samma tunnelbana som honom i liljeholmen idag. trodde jag skulle falla ner på spåret och självdö pga. kär i honom sedan x-factor ju och för han var så otroligt jävla.......aaaaaahhh.......slurp. samt pga. stod ju där och fnissade, man bara BETE DIG COOLT ÄR DU TOLV ÅR SÅ JÄVLA PINSAMT ELLER VAD.

livet part two

hej bloggen. mitt internet suger, tror hela gatan tjuvkopplat från mig. skulle hämnas genom att hacka mig in på grannens, gick inte så bra. därför kan jag ej ladda upp bilder :( men kan berätta hur min vecka sett ut.
måndag: springa med soffan. våran runda gick redan typ en halv timme snabbare!? till jobbet. hem och skypa med amanda. tisdag: sova och jobba natt. onsdag: sova och jobba natt. torsdag: ledig, middag med camilla och jennie. fredag: jobba till 21.30. lördag: jobba 13-21.30. söndag: jobba 13-21.30. rip fritiden. jobbar natt tisdag, onsdag och torsdag. men sen........................ledig hela helgen. aaahhh. but a woman gotta do what a woman gotta do to get that american apparel bodyn. puss.
nä en bild fick jag upp. spana in min nya fina vas! har kanske aldrig varit så nöjd med något materielt
ha-ha-ha. och en till. spana in mig bakfull och jävlig. notera hamburger rester på kinden. 
nämen och en till! spana in när soffan sminkade mig en kväll. när jag sa att jag ville se ut som dessie (bloggerskan, inte min faster...haha) blev det dock lite för mycket solpuder....no pics.

*detta inlägg skrev jag 25 juli 2010*

bella swan i twilight

det är helt sjukt hur en bok/film kan ha blivit en sådan succé när huvudpersonen är totalt jävla meningslös. bella är en ointelligent, osjälvständig liten mes som gnäller 24/7. och på toppen av det: det ständiga "hur kan edward älska mig?"-tjatet. ja, hur fan kan han det!? det undrar jag med! och hon är helt sinnesrubbad när hon tycker det är fullständigt normalt att en kille har smugit in genom hennes fönster i flera månader och tittat på henne när hon sover. hon går med på att gifta sig med honom för att få ligga med honom. ja, hon riskerar tillochmed livet för att få  ha sex med en 107-åring. HUR DESPERAT FÅR MAN BLI!? stephanie mayer borde få pris för att ha skapat karaktären som har absolut sämst inflytande på unga tjejer. jag blir hatisk så fort jag bara tänker på eländet.

carrie i sex and the city

om man ser några avsnitt efter varandra är det mycket lätt att snappa upp vilken liten bitch carrie faktiskt är. hon är inte lika öppet irriterande och verkligen inte menlös som bella så det är svårare att upptäcka det men när man väl gör det så blir man fan lite äcklad. hon är självcentrerad och egoistisk och pretantiöst utstuderad. så fort någon av de andra tjejerna börjar prata om sina problem så säger hon "hur kunde big göra så mot mig!?" precis som bella är hon totalt besatt av en skitäcklig snubbe. och eftersom att hennes vänner inte är lika korkade som hon och faktiskt inte gillar big så blir hon skitsur när någon annan säger något ont om honom. fattar hon inte att han är svinäcklig?!

*måste ha varit förbannad…*


28 minuter tills jag får ett nytt liv i candy crush

då har man tid att fundera över sitt eget liv. fick inte rummet (bakom vitabergsparken med öppna vita ytor och ett piano) jag tittade på i tisdags, blev lite ledsen but i have faith. saker kommer till oss när det är meningen, det är först när man slängt det gamla som man kan få något nytt. och jag tror att snart, snart börjar den nya eran. nu låter det som om jag väntar på någon religiös uppenbarelse och det kanske verkar lite sjukt men det är så det känns.
 
det känns såhär.
mitt liv handlar om mig. inte om dig

hur har det gått med dina mål inför 2013 då emma?

jovars ganska bra tackar som frågar!
 
- få ordning på ekonomin.
trodde att detta skulle bli väldigt svårt, men har klarat det totala shoppingförbudet till mars. har hittills faktiskt bara köpt ett par skor, ett par byxor och en vas. tror att mitt compulsive shopping disorter kanske har botats!? har för första gången (typ) kollat på prislapparna när jag handlar mat, gör alltid storkok (igår gjorde jag till exempel 4 liter kålsoppa...haha). dock har jag blivit liiite slarvig på sistone när lönen har börjat trillat in så borde skärpa till mig lite. iochförsig så är min lön gaaaanska fet så det känns inte som om ett par byxor hit eller dit det spelar någon större roll. överlevde ju de första krisiga månaderna av året och det var det viktigaste!
-börja ta hand om min kropp och få ordning på mat och sov klockan.
detta måste jag säga att det går alldeles ypperligt med! går långa promenader och nu har jag ju börjat med springningen. detta går ju även hand i hand med att mat och sovklockan är någolunda inställd på rätt tid. är inte uppe halva natten och sedan sova till gud vet. det enda är att jag jobbar natt på mitt nya jobb, så därför jag är vaken nattetid ibland (som nu) men när jag inte jobbar försöker jag oftast kliva upp innan 10. har börjat vakna innan väckarklockan och kan ej vara vaken till längre än ett typ, försöker ibland vara vaken längre när jag ska jobba natt natten efter men går ej. äter godis/chip 1-2 gånger i veckan (cirkus 7 days a week förr). dricker inte lika mycket alkohol som innan och skulle tippa på att jag röker ungefär hälften så mycket som jag gjorde för ett halv år sedan. alltså! jag mår jävligt bra! har aldrig känt mig så pigg och fräsch.
- bli en mer ansvarsfull person
det som var prio 1 var ju att bli mer ansvarsfull med pengar och det måste jag ju säga att jag lyckats rätt bra med! sedan är ju detta ett livslångt lärande förstås. just nu är jag ju bara 21 och har ej några barn att ta ansvar över osv. your supposed to be young and stupid.
- bara gör saker som får mitt hjärta att må bra.
detta är mitt livsmotto som jag följer cirka ALLTID. när jag sa "jag är så less på att göra saker jag inte vill. varför måste man det?" så sa min terapeut "men...det behöver du inte" och det är så sant. trivs du inte på jobbet - säg upp dig. känns det lite jobbigt att träffa den där kompisen - gör inte det. vill du stanna hemma en lördagskväll och titta på tv - gör det. simple as that, allt löser sig tillslut, viktigast är att hjärtat mår bra. och det betyder absolut INTE att du "flyr" från något, bull-fucking-shit, ibland ska man inte härda ut punkt *lifecoach*
MEN så kan det ju finnas situationer som är aningens knepigare att ta sig ur. har du något/någon i ditt liv som stunder för med mig så mycket dålig energi in i ditt liv, att du inte vet vart du ska ta vägen? håll ut, håll ut, HÅLL UT EMMA för glatta livet för också det kommer lösa sig, när du är redo, för det här är sant:
 puss.

dagens man

peter jöback
¨
hatade när mamma och pappa bara "men ååhh emma sjunger du på den igen" winkwink typ, när jag gick runt och sjöng guldet blev till sand. blev rosenrasandes varje gång för kändes som om dom hånade mig. jag var kanske 6 år. såg honom i på middag hos hanna & amanda precis och det bekräftade bara det vi redan vet, jag älskar honom så mycket, han är liksom så fin (skulle vilja säga: sveriges finaste person), menar detta från botten av mitt hjärta (inte obehagligt) och har gjort det sedan jag var 6 år och sjöng på när guldet blev till sand. det var ju därför jag blev så arg, kändes som om dom hånade min kärlek till honom.

dagens idiot (kanske en ny följetong här i bloggen)

ola gevferth, hoppas ditt liv är ett helvete.
 
efter att ha hört "den fastspända flickan" i P1 dokumentär är jag i än mer chock över de sjuka, sjuka männiksor som finns här i världen och hur i hela helvetet är det möjligt att dessa sjuka jävlar ofta verkar arbeta som socialarbetare, psykologer, poliser osv. jag tycker definitivt att man på någe vis borde få genomgå ett personlighetstest (detta borde vara mer kvalificerande än ett jävla MVG på ett papper) ( till konstskolor skickar man ju arbetsprover. och vad är större konst än att arbeta med trasiga ungdomar och psykiskt sjuka?) (och inte för att vara den som är den så tror jag DEFENITIVT att dett finns mer freaks bland pluggisar än bland ickepluggisar, hannibal lecter hade förmodligrn MVG i allt and he's not even real, you get my point) för att se om man är lämplig att arbeta med människor "nej du är psykopat du är ej lämplig" hade väll varit något. TAKES NOTES.
 
*spreading love*

hejhej såhär ser jag ut idag

 gifs

dagens:

är så himla stolt över mig själv. jag å soffan var ute och sprang idag och det var inte alls lika jobbigt som jag trodde och kunde springa mycket längre (trodde att jag skulle klara typ 10 meter) och känner bara fan vad jag är grym. sofie sa att jag har löpsteget, vad nu det betyder men det verkar ju lovande. vi ska springa tillsammans en gång i veckan till att börja med sedan när jag fått in snitsen ska jag börja springa två gånger i veckan. nu när våren är här är det ju extra härligt att röra på sig utomhus och sedan till sommaren...så härligt. har fått några nya fräknar på köpet med! aah livet.
nervös tjej inför första språnget.
varvade med att promenera. intervall är den bästa träningsformen har jag hört.
sedan försökte jag få benji att massera mina ben när träningsvärken började slå till. men det ville han inte. däremot berättade moster bettan om sin helg på yasuragi och det känns som att spa är nästa steg i mitt välmående. mmmh.

saker som minst sagt bekymrar mig del 1

  • när jag tassar till köket för att hämta mer kaffe så måste jag passera, först de stora vardagsrumsfönstrena för att sedan ta mig förbi de om ännu större köksfönstrena. och varje gång jag ser avspeglingen av mig själv i glasrutorna hoppar hjärtat över ett slag. försöker tränga undan rädslan men är övertygad, där ute i mörkret, bakom min egen spegelbild, står hen och väntar. det berömda psykfallet, sociopaten, pyskopaten, cannibalen. det är fullkomligt möjligt att det skulle kunna inträffa, hen kastar sig genom fönsterrutan och...alltså vill inte gå ut i köket mer. är det ok om jag besätter mig i soffhörnet resterande arbetstid? det är inte meningen att man ska tassa runt i ett stort hus med panorama fönster om nätterna. då ska man ligga ovetandes i sin säng och kanske inte ens hinna vakna till innan det händer. nä jag säger det, när jag blir stor ska jag bo i ett fucking höghus, i ett gated community med secret service vakter.
  • sedan kom jag inte på något mer. föregående ockuperar för stor del av mig hjärna just nu.
  • jo kom på en grej. människor, och detta är nästan bara unga människor typ under 25, som pratar med yviga handrörelser, hög röst, dom nästan skriker när dom talar, formulerar sig i konstiga ord och meningar så man inte fattar vad som sägs, ska låta så jävla smarta och intelligenta och fyndiga och rappa och vassa och så nytänkande och nyskapande. och fast dom pratar så mycket så är det fan inget vettig som kommer fram. ni vet jag menar!? asså fyfan vad jag har kräks i munnen.
  • varför i hela helvetet går det inte att radera historiken på google. psykopat och secret service känns inte som de mest optimala sökningarna man vill att ens chef ska se efter några veckor på jobbet.

livet part two

asså angående den töntigaste rubriken på förra inlägget. dont judge. sånt man behöver säga till sig själv ibland. every mornin. every day. say it like you mean it. no joke, seriöst. puss.
644475_484825688250148_1359178156_n_large