never trust a happy song

hej älsklingar! idag har jag sökt jobb. om jag var sjuhelvetes nervös när jag skulle gå till WEEK-här-jobbar-bara-sjukt-coola-personer-med-0%-kroppsfett-DAY? MEN det gick bra å nu håller jag på att skriva ett cv till dom. jaha det lär ju inte ta hela natten? om det ändå var lika lätt att applicera ett bra intryck på papper som det är att dra på sitt största leende.

om någon undrar så har jag hoppat av min klass
om någon undrar så var det sacha (underbar person! därför passar jag på att göra reklam för
lala berlin) som ordnade så jag fick tillbaka mina pengar
om någon undrar så har jag därför gått runt med över 6000 spänn i min väska idag
(för personalen på skolan verkar inte ens veta hur man sätter in pengar på ett konto........säger ganska mycket om dom.....)

vad ska vi göra med detta liv? at har en liten livskris.


första dagen i berlin:

då höll på att bli nertrampad av ett marathon. eh.
JAHA så det var DÄRFÖR alla människor jag mötte var smått stressade och gick åt andra hållet. paniken när jag kollade bak och såg hur folkmassan närmade sig. sjukt var det, sjukt!

såhär fint ser det ut från min balkong:


men imorgon flyttar jag ändå så.


byby babies

har förmodligen aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv. om mindre än tre timmar åker jag. lovar att blogga så fort jag kan!

at alien hand syndrome.

pussågull.

HESHER

rörande, roligt, en del oroande. fem av fem plus. se den. puss.



den här bilden lägger jag upp enbart för camillas skull:


vansinnesvärlden

i en värld där vi vill ha fred (det vill ni väll?) kan det aldrig, aldrig någonsin vara en rättfärdighet att ta livet från en annan människa.

that's all.

pussåkram.

dagens man och sånt.

idag har jag mått så förskräckligt dåligt. (senaste gången jag snöt mig kom det blod.....) efter att ha legat i min säng i totalt mörker sedan fem på eftermiddagen och endast druckit en klunk vatten beslöt jag mig för att åtmistone sätta mig upp.....och blogga om dagens man.
ned, the piemaker






would marry him in a heartbeat?!

bagerskan emma.

härom kvällen skulle jag baka citron och marängpaj. gick sådär. saker som yttrades var blandannat "emma, det ska inte ta en timme att vispa maräng!"

och en av mina små våta drömmar som är att öppna ett café...........fast klart, när jag och mina kusiner pratade om detta och vi tilldelade oss själva yrkesroller, ja då utbrast jag utan en sekunds tvekan JAG KAN VARA VÄRDINNA!
inga konstigheter.

när blaine sa i love you till kurt var min omedelbara reaktion i love you too blaine

image
at forever alone.

road to recovery:

mitt i livskrisen tänkte jag imorse att nä nu måste jag göra något åt saken:
emmas steg-för-steg metod till en bättre dag (inga konstigheter)
1. googla "zlatan skrattar"
2. youtuba "zlatan skrattar" titta på det första klippet.
3. youtuba "zlatan grynets show" titta på det första klippet. är din kris inte så värst djup är det här det sista du behäver göra, effekten kommer nämligen OMEDELBART - lättare bröst, sockerdricka i magen, fnittret som hos en nykär 12-årig flicka.
4. känner du dig dessvärre fortfarande inte riktig efter punkt 3, då youtubar du "zlatan dokumentär" och tittar på andra klippet. när du sett part 1 tittar du till höger, där finns nämligen fortsättningen! part 2 osv.
5. om det nu mot förmodan FORTFARANDE inte skulle kännas bättre så youtubar du "zlatan and his sons" alternativt "zlatan kisses his son". känner du dig inte lättare i sinnet efter det............aw babe...... då skulle jag rekommendera dig att uppsöka psykolog.

lycka till!


bästa låten tvåtusenelva? mos def.


precis vad jag behövde just nu, tack 118800!

"emma är vad man här på 118800 brukar kalla för GUDINNA, en 10-poängare helt enkelt! hon är inte bara snygg, söt och sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen. den kille som någon gång lyckas få hålla hennes hand skall skatta sig lycklig! vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet och tjäna massor med stålars!"

världen, vad har den gjort med oss?

vem håller en tyst minut för alla barn som dör? vem håller en tyst minut för alla barn, kvinnor och unga män som dör i ett krig som en skamfläk till människa påbörjade? vem fan är det som håller en tyst minut för dom?

---------
nä nu börjar jag väll titta på säsong två av sopranos.

hejdå.

CHILDREN OF MEN





+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

12.05

hade en lektion i populärkultur (allt som rör kanye är finkultur????) med mamma på morgonen, gillar tanken på att hon håller sig ajour med världen tackvare mig. vi talade lite hiphopens historia ("alltid bra att kunna om man vill imponera!") fast mamma verkade mest intresserad av vem som är äldst av kanye och jay-z, visste inte hur jag skulle tolka det.............nåja..........något verkade iallafall fastna, för:

en stund senare hörde jag henne kalla gilbert för biggie.


ne nu säger jag och diddy gonatt.




jag å ida

kompisar

sedan hände något....................

SAKER JAG VILL GÖRA del 1

gå på ginger convention. vet inte vad man gör där men verkar kul.

L I V E T A S S Å





...................

mamma: "jag tror jag hittat en själsfrände i gunilla persson!"
jag: "låt mig quota det på bloggen!"
mamma: "va? vad är det?"

mamma: "VADÅ 'låt mig kvååta det på bloggen'!?"

mmmmhh


you give me miles and miles of mountains and i'll ask for the sea.

har du inte hört damien rice har du inte levt.





03.19

vad är det egentligen med det här att det blir mörkt om nätterna nuförtiden? ikväll yttrade jag saker som "det känns som att vi är i ett annat land!" "är vi i ett annat land!?"

tänk ändå att det bara är vi som har den lyxen med ljus dygnet om. sådana saker glömmer man bort. och sådana saker borde man komma ihåg och uppskatta. tycker ni inte?

mvh / livsåskådaren


dagens man

pascal engman
hade svårt med hur jag skulle motivera (inte för att det brukar vara så mycket motivering utan bara objektifiering, som sig bör) detta val av dagens man. kommunicerade med camilla och hon sa (skrämmande snabbt): "för att han är den perfekta pojkvännen man aldrig kommer få." man bah jaha. och let's leave it at that. OCH jajustja.
läs hans blogg! det här inlägget at ni kommer förstå. lite schulman-symdrom har han, men jösses vem har inte det these days?

inga kommentarer.

gissa vad som ligger granne med min skola? det här är all kinds of wonderful: COS! alltså vägg i vägg. alltså COS i dörren bredvid.

hehehehehehehhehehehheheeeeeeeeeeeeeeee.........................