namnlös.


kan inte fatta att jag inte är i borlänge just nu...........sorgen.

midsommar.



är tydligen vuxenhipster :-(

internet dialekter


vaaaaaaaaaaaaaa

"han slickade mig tio gånger i ansiktet. det blev dålig stämning..."

hojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

malin har trott att daniel adams-ray sjunger "gilla läget" i lilla lady.
..........................................................jävla konstigt uttal på gilla läget.


TILL DIG SOM SÅG HUR JAG HÖLL I PARAPLYET, VÄSKAN, PENGAR OCH GLÖMDE ATT FIMPA CIGGEN INNAN JAG SKULLE PÅ BUSSEN SAMTIDIGT SOM MITT HÅR HÖLL PÅ ATT BLÅSA IVÄG OCH PARAPLYT VÄNT SIG ÅT ANDRA HÅLLET...

...jag såg dig. jag såg minnsann hur du skrattade åt mig!

mina sömnproblem har urartat på ett absurt, osunt sätt. efter att ha legat vaken i tre timmar och funderat över hur man får sömnpiller utskrivna (ringer man till vårdcentralen älle?) anslöt jag mig till malin och j-m. vi disskuterade bortsett från mina sömnproblem, även min framtid, som jag letade efter i fruktsalladsskålen, verkar som om jag har tre alternativ:
1. bli ansiktet utåt för finskyoughurt och få fett med cash när jag stämmer dom á la greken-på-turkisk-youghurt.
2. flyttar till usa och skadar mig inom yrkeslivet, resulterar också i fett med deg.
3. börja jobba på en björnbärsodling. dock mycket otydligt vad man gör där (typ plockar bär i en korg?) men trevligt låter det. resulterar dock inte i så fett med stålar. VAD JAG VET. kanske är björnbärsbranshen mycket lukrativ. kan mycket väl vara så.

om tre och en halv timme har jag bestämt träff med jonasson.
jahaja. gonatt då. eeeeeeehhhhhhhhh................
ne tänkte titta på sista avsnittet svenska bachelorette (guilty pleasure)
blir det christian "jag-bor-centralt-i-stockholm" nicolaisen som hon väljer? antagligen. om de är ett par nu? mest troligt inte. om han raggar på 18-åringar dagarna i ända? defenitivt.


12.47

- när jag fyllde år så gav han mig pengar och sa 'här. köp något.'

-karlar...

när jag stod med ryggen vänd mot dom:

när jag sedan gick ut med kaffe/cigg tänkte jag att blir jag sådär när jag är 22 - skjut mig och så tänkte jag på carrie och på att jag tänker precis som henne:

MÅNDAGEN

efter att jag i vanlig ordning morgonfikat och diskuterat livets viktiga med mamma (ja det vill säga efter att hon diskuterat klart med sig själv om vad som är passande att säga om en person som kommer från afrika: svart? afrikan? afro-american kanske??!??!?!?!........................ vad jag tänkte: denna kvinna är då sannerligen ett original. (sedan fortsatte det i teamt afrika. bland annat helvetet på jorden i liberia. det faktum att usa stödde samuel does regim är helt fuckin' crazy maaaaaaaan. sammanlagt har de bidragit med en halv MILJARD dollar till en militärdiktatur och till en man som slaktat den dåvarande presidenten och typ tretton andra ministrar (redan DÄR borde de väl ha tvivlat på hans omdöme? en aningens? nä icke det.) VAD SOM TÅLS ATT SKRIVA MED stora bokstäver ÄR ATT JAG UNDER TIDEN VI TALADE OM DIKTATURER, KÖNSSTYMPNING, SVÄLT, FOLKMORD, BARNSOLDATER. UNDER HELA DEN TIDEN SÅ DOPPADE JAG CHOCOLATE CHIP COOKIES I MJÖLK.

asså världen. så många fel det finns. överallt.
alltid. aldrig rätt.

och här sitter nu jag, tre och en halv timme efter jag kommit hem från jobbet, pigg som en nötkärna eller hur man säger, eftersom att jag lider av grava sömnproblem, låg i sängen och stirrade upp i taket, nä det är inte sant för jag har en ögonmask när jag ska sova och tänkte på fel och sedan fick jag nog och as we speak, gör jag det enda som får mig att bli glad these days....näääääääää skoja, internetshoppar. mitt mål är att paketet ska vara så tungt att jag inte kommer kunna bära hem det från ica sedan.

puss mina älsklingar. ciao! go natt. (kanske)


07.52


nu vet ni vilken
blogg jag för tillfället (not) följer SLAVISKT.

hehe imorse åkte jag taxi hem från jobbet (känner att jag kommer göra det till en vana? så kommer jag och taxichaffören prata som man sig bör om hur alla bortkastade kvitton är miljöförstöring......ehehehehheeehhe....) pga. vädret i kombination med mina sommarkläder. puss å gonatt.
how to make a gif
--------------------------------------------------------------------->här vinkar jag gonatt till er

FEMTONDE JULI


i'm like:
image
super happy
Fat happy
image
image
image
sdkjashd

-

the only one i love he was a superstar. if i was a whirlwind i could sweep his heart away. i am a weak heart, a weak heart to break.

LÖRDAG/SÖNDAG part two

gårdagen var trevlig.

här försöker amanda och emilia gör någon second-hand-smoke-lek-grejsimojs? SA DOM. jag tycker det mest ser ut som om dom vill hångla?

johan, våran privata trubadur var helt klart bäst. han började med att sjunga oskar linnros. och sedan berättade han en facinerande historia om hur man gayfierar straight killar, tydligen så är det en ganska lätt procedur.

träffade en av mina bloggläsare. HEJ KRISTIN!!! "jag kommer ihåg när du och lotta skrev sådär. jag var på lottas sida bara så du vet!" och så tyckte jag att jag hörde något om att hon inte gillar glee.....nåja.....vi gillar henne ändå.

sedan dök mini-fjellburgarna upp.

och ca. 3 timmar senare gick vi hem. men innan det passade jag på att byta bakrundsbild på lottas data.
detta kan vara det vackraste jag sett.

och nu har jag två gullisar i köket som gör smörgåstårta till mig.

............ångesten jag känner inför imorgon..........obeskrivlig. igår var det någon som sa "men det är ju skönt när man blir äldre, då tar ju folk en på allvar!"............JAG VILL INTE BLI TAGEN PÅ ALLVAR!!!!!!!!!!!!!

dagens man

jean-pierre léaud


i sina glansdagar var han - världens vackraste punkt

en sak bara..

best scene ever!!!!!!!?!?!?!??!?!??!?!!!!!

god natt mina älsklingar


tyskarna...

varför kan dom inte lära sig engelska? mitt användande av google translate har ökat mer än markant de senaste veckorna. hela min framtid hänger på google translate. hoppas jag kan lita på dom........eeeeeehhhh.....

lycka är...del 2


empes mat mitt i natten med en fin kompis.


viktiga grejor