juldagen.

började såhär fint.

sedan någon gång vid 3 när vi skulle gå från ferrum. ALLTSÅ VAD I HELVETE ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK? till er som stod bakom mig och tryckte på som om ni var på någon jävla konsert: JAG SKÄMTADE INTE NÄR JAG SREK ATT DET GJORDE ONT! JAG SKÄMTADE INTE NÄR JAG SKREK ATT DET KÄNDES SOM ATT JAG SKULLE DÖ.
dom här människorna tryckte alltså på så jävla mycket att jag trodde slutet var nära när vi skulle hämta ut våra jackor från FERRUM. alltså. dom pressade på så mycket att ida tillslut SVIMMADE. alltså. OCH INTE FAN GJORDE NI NÅGONTING NÄR IDA SVIMMADE OCH JAG OCH MALIN NÄSTAN GRINADE OCH SKREK ATT NI SKULLE FLYTTA PÅ ER. p.s om jag kunde skulle jag gå gudfadern på er allihopa! och att du skrattade när vi kom utsläpandes på ida. du FÖRTJÄNADE utskällningen av mig. och att man sedan måste TÄVLA om att få en jävla taxi när man står ute i 10 minusgrader med bara en kavaj som man fått låna av en kille för att man tappat bort sin jacka. fyfan. och att någon idiot sedan försöker trycka sig in i taxin som man lyckats få efter TVÅ TIMMAR och att man sedan måste SPARKA UT idioten. alltså.
när jag vaknade upp på måndagen kände det som jag jag blivit misshandlad. ja det var ju kul.

pusshej.

EFTERLYSNING!

du som satt bredvid mig på tåget tisdagen den 20de december 2011 från stockholm till boden, om du mot all förmodan skulle läsa detta, var vänlig och kontakta mig. ja om du vill osv.

hur kan man vara så dum att man inte ens frågar en person om hans namn, NÅGONTING, efter att man pratat och löst korsord och skrattat så det ekat i hela tåget i flera timmar?

hojja klarar inte en till besvikelse i detta liv.

p.s läser du detta: jag är inte knäpp, lovar!

<3


ville ta honom och springa. bädda ner honom i min säng och viska söta saker i hans öra. mata honom med geléhjärtan och strycka håret ur hans ansikte. ligga nära, nära och bara hålla hans hand.
låssas att han var på riktigt.... :'-(

lördag igen.

ikväll ska jag på festligheter i förorten. KUL.

och med detta säger jag: trevlig lördag.

pusshej.

tisdag.

ÄNNU en VÄLDIGT lyckad jobbintervju: check.

bäst på att göra bra första intryck?
hur man gör? du slår på den norrländska charmen. simple as that.

hihi. puss.

nu ska jag äta köttbullar och sedan ska jag träffa ida!

hihi. puss.

short peoples problems, you wouldn't understand del 1

män som tar sig friheter för att man är liten. typ: lyfter upp en och springer runt med en i famnen.

lördag.





ikväll ska vi till slakthuset. KUL.

fredag.

idag var jag på en jobbintervju, gick jättebra! sedan gick jag och shoppade på monki, spenderade ca. en timme i omklädningsrummet, at älska monki.
nu har jag precis klämt i mig en liten festmåltid. fläskfile, tsatsiki och tomatsallad. jobbigt det här med att vara vuxen, laga mat måste man också göra. förmodligen blir det fläskfile tills på måndag.
senare ska sofie och markus komma hit å vi ska baka pepparkakor osv. sedan kommer dom tvinga med mig på en glöggfest där det väntar någon slags setup med någon som dom brukade kalla för zlatan. "det gillar ju du emma....!"

HOJJA.
pusshej.

när man vill unna sig något och väljer att gå och handla frukost på ica


är man vuxen då?

här kommer alla känslorna på en och samma gång.

igår var jag pinsamt jobbig tjej. men enligt hanna så var jag typ världens gulligaste tjej igår.

sa "du är jay-z och jag såhär: beyoncé" fler än en gång igår. ja det var ju kul!

mvh flickan från norrland


gårdagens man

igår tittade armand mirpour på mig. ojoj. at nöjd tjej.