"munsåret" som var svinkoppor

make avatar
visst tycker vi synd om henne?

dagens video


"många saker som jag inte fattade som liten, som till exempel varför man gjorde pepparkakor när pepparkaksdegen var mycket, mycket godare, fattar jag fortfarande inte..."


fashion-posen satt jag redan då självklart. och mallan, lilla toker. tyvärr är det nog så att sådär söt kommer hon aldrig bli igen. sorrrrrrry. speciellt inte med munsåret som spridit över HELA hennes ansikte. stackarn. asså ni ska se henne nu, varje gång jag passerar henne i huset skriker jag till av fasa. hon ser ut som något slags monster. men eftersom att jag vet att hennes insida är fin så älskar jag henne ändå.

ytligheter.


mmmhh. älskar den här tröjan från american apparel.

FUCK YEAH KURT AND BLAINE

love it:



om ni ändå hade fått sett hur jag reagerade.

dagens man

det finns bara en marlon. enough said.

tre saker jag funderar över.

  •  vad är det egentligen med alla svennar som åker till thailand? jag skulle vilja dra det så långt och påstå att detta folk är ett helt eget folk. måste nog vara så att thailands-svenskarna har någon speciell gen som bara gör att dom MÅSTE åka dit. ja annars dör dom nog. kan inte komma på någon annan anledning. eller är det kanske den EXOTISKA maten eller kanske alla lady-boys?
  • vad tänker egentligen, exempelvis - rihanna, när hon väljer låtar? eftersom att hon inte skriver själv så antar jag att hon kanske får ett knippe texter att välja bland. ja så jag undrar, VAD TUSAN kan försigå i hennes hjärna när hon väljer låtar som rude boy och s&m? hon måste ju liksom tänka "gud vilken underbar text! så intelligent och djup, den speglar verkligen mig som person. såhär vill jag verkligen bli uppfattad!" kanske tänker hon också: "åh mina föräldrar kommer bli stolta över mig när jag sjunger om mitt sexliv och om en kille som har problem att få upp den! ja, mami kommer bli överförtjust!"
  • vad är det egentligen med människor som sårar personer de älskar? varför gör man så? jag har en sak att säga till er: JÄVLA SVIN ÄR NI!

saker man kan äta.

idag fick jag ett påskägg av en gammling på jobbet. tusen glasstrutshjärtan! att känna sig älskad är som ett knark. MORE IS MORE.


efter jobbet SPRANG jag till konsum. för att köpa:

ölkorven hot amigo är min nya besatthet. skulle tro att jag snittar 3 till 4 korvar i veckan.
dock var inte mitt huvudsakliga ärende på konsum föraregatan just ölkorv. jag var nämligen där och storhandlade för imorgon ska jag bjuda elina på LYXULÖS påsklunch. där bland hyllorna kännde jag en sådan lust till att vidga mina påskmat traditioner och slog bland annat till på något så exotiskt som:

just nu:

tror jag håller på att få ett psykiskt sammanbrott.

why i love you:

amanda "det-här-året-ska-jag-inte-gå-så-mycket-på-utseendet" pallkvist: "asså vad är det för fel på vissa personer?! Man bah 'what went wrong' är deras föräldrar asfula eller?!"

dagens man

joseph gordon-levitt
ni kommer ihåg när man såg honom i 10 orsaker att hatat dig och bara "aaww" och sedan när man såg honom i 500 days of summer och bara SUPERDUPEREXTRACUTE. ja och sedan när man såg honom i inception och man bara kände att NU KAN JAG DÖ LYCKLIG.


jesusgordonlevitt:  chellatrix:  (via moldevort)

JAG

känner att min fina, fina syster kan förklarar saker jag inte ens kan sätta ord på:

"Är så jävla allergisk mot världen. Hatar lite att jag bryr mig så jävla mycket. Hatar alla som inte bryr sig. Blir så provocerad så jävla enkelt, brinner så lätt upp och exploderar och vet inte vart jag ska ta vägen. Är så fylld av hat och kärlek och besvikelse och hoppfullhet och så mycket mycket mycket att det nog inte får plats allt samtidigt i lilla jag på hundrafemtiosex centimeter. Vad gör man när det inte räcker att ta ut allt på dom som egentligen inte gör så mycket fel? Borde jag börja boxning kanske? Ett slag för ojämställdheten, ett slag för besvikelse, ett slag för kärlek, ett slag för oro, ett slag för äkta jävla vänskap, ett slag för en underbar syster, ett slag för egoism, ett slag för allt jag känner och bryr mig om och hatar och älskar. Tror jag skulle bli världens starkaste på rekordsnabb tid. För påriktigt. Det bara bubblar ibland, och bubblar det hos er också? Vill ni också slå sönder väggen. Slå sönder världen. Skrika högt. Har ni också våldsamma diskussioner i erat huvud om att fan i helvete vad arg jag blir när dom är så där bara för att och fan i helvette varför säger man ens så där. Och fan i helvette sluta skratta istället för att bry er. Sluta låssas att det väger upp med ett skratt. Sluta tro att det gör det faktum att ni inte längre vågar tro, hoppas och förlora er själva. Sluta tro att ett skratt väger upp det. Fan. Hatar att jag blir så explosiv ibland. Hatar er som aldrig blir det. Älskar människor som brinner. Älskar att det kan bli som ett eget språk. En egen värld. Men vet aldrig vart jag ska ta vägen. Älskar det. Och hatar det. Vill inte till himlen när jag dör. Vill till ett ställe där det brinner. Där människorna brinner. Där allt brinner. Där inget annat existerar.
Och det finns så mycket att säga. Så mycket att känna. Så mycket att hata. Så mycket att älska. Men jag vet inte ens hälften. Skönt. Läskigt. Älskar det. Hatar det."

dagens man

jonathan johansson
asså blir man utnämnd till dagens man
två gånger måste det vara något verkligt speciellt med en. ja han är vad jag skulle säga - perfektion personifierad.


satt och skrek framför tvn "filma INTE SYNTHEN DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!"


en brun jacka.


kan vara det bästa jag fyndat second hand. vår/sommar nu eller??!?!?!?

sedan skulle vi ta dagens outfit. gick sådär.



efter många om och men (och en rädd malin bakom kameran)



fick vi till den perfekta undergivna-fina-flickan-looken som jag strävade efter (strävar alltid efter)

karma.

börjar undra om det här är guds sätt att bestraffa mig för tveksamma saker jag gjort i mitt liv. dag fem: magsjuk rond 2. det konstanta illamåendet psykiskt och fysiskt. jaha. det enda jag fått i mig idag (överlag under hela veckan) är cigg. jaha ett plus är ju att jag är några kilo närmare anja rubik kroppen. om det nu är något man vill uppnå. nä precis. tack gud. tack.

hatar den här veckan.


jaha. nu lägger jag mig ner och dör. hejdå.

genomgående tema just nu

besviken på dig = en smula besviken på mänskligheten.

i pity the fool who falls in love with you.





pusspuss.

110403

i natt när jag nämnde bob dylans namn tittade en av mina jobbarkompisar lite konstigt på mig och sa "vem är det?"
jag bara: