A FEW GOOD MEN

bästa avsnittet hittills! GAH!



julie cooper från o.c!!!!!:





Utkast: Mars 31, 2010

det här är min framtida man. visst är han jävligt fin? ibland måste jag följa med honom på världsturneér.


och då måste elina också följa med! för hennes man är nämligen hans livvakt.
(till "vardags" jobbar han, som ni kan se, som badvakt)


och ungefär såhär ser vi ut efter en tre månaders sliten turné:



dagens låtar



La La La La
Wait 'til I get my money right
Then you can't tell me nothing, right?
Excuse me, is you sayin' somethin'?
Ah uh, you can't tell me nothin'


jag och en av mina homies har världens fetaste plan. 2010/11 kommer bli det bästa året någonsin! helvete vad jag längtar efter frihet. jag kommer gråta tårar av ren och skär lycka under studenten (fast jag kommer sakna mina klasskompisar)

RUSSIA

förra veckan var henrik i ryssland. det första jag frågade honom var "köpte du sprit?"

tv3.no fuckade min dator

idag hade jag och burnie dejt. vi letade upp det billigaste stället att hyra film på. coop vare. 29 svenska kronor och mycket bättre utbud än konsum. jag gick bananas över alla billiga filmer, herregud det är som att sätta en unge i en godisaffär. allt under 100 spänn vill jag ha. vi kollade seven pounds (ganska seg i början men väldigt sorglig i slutet) och åt dipp med chips. ja dipp med chips. jag tycker fan mer om dippen än chipsen. jag skulle slevat i mig det om det inte vore för att jag skulle bli betraktad som dipp-psykot. inget fint smeknamn det. och imorgon är det lov. MM-MMMH.

WHAT DON'T KILL ME CAN ONLY MAKE ME STRONGER(?)

nu säjer jag hejdå till bloggen för idag bara för att hindra mig själv ifrån att skriva ett fett jävla hat inlägg.


17.10

dagens känslotillstånd får the hills gänget illustrera:

 


-


UUUÄÄÄÄHH

en sak jag hatar. att ha kultur och idéhistoria och sitta och titta på målningar från 1800-fucking-talet. alla mina klasskamrater verkar skitintresserade och jag bara "mmm, precis, skitintressant!" uuäääh jag vill trycka fingrarna i halsen och kräkas ut den här jävla tråkiga lektionen från helvetet. sedan har jag hål i typ två timmar. som vanligt då. våran lärare är hemma som vanligt och röker marijuana eller vad fan han nu gör varje lektion han är borta. uuuäähhh.

12.05

hittade den här 3 år gamla och suddiga mobilkamera bilden. och helvete jag hade totalt glömmt bort den här koftan! vad hände med den? lämnade jag tillbaka den eller ligger den och skräpar längst in i garderoben? den hade ju varit skitfin till ett par slitna jeansshorts nu i sommar!

att vara charlie schulmans pappa

ibland när jag läser alex schulmans blogg blir jag alldeles varm inuti.

hör på det här bara:

"Den härligaste stunden på dagen är den då jag kommer hem från jobbet. Jag öppnar dörren och jag hör hur Amanda viskar till Charlie: "Vem kommer nu? Vem kommer nu?" Och det blir alldeles tyst i lägenheten och jag tar av mig jackan och kommer in i vardagsrummet och när Charlie ser mig blir hon alldeles tokig. Hon börjar trumma med händerna mot sina knän. Hon skakar i hela kroppen och utstöter små korta ljud. Och jag kommer fram mot henne och hon gapar och ler och vet inte vad hon ska ta sig till! När jag är en meter ifrån henne så sträcker hon ut armarna mot mig. Förstår ni hur glad jag blir då? Det betyder att hon vill att jag ska bära henne. Och jag lyfter upp henne och säger "hej älskling" och vi gnuggar våra pannor mot varandra och jag dansar med henne i en karusell och hon skriker av glädje.

Det är den härligaste stunden på dagen."


mybodyisyourbodyandimnotjustanybodyifyouwannausemybodygoforityeah

idag när jag lagar middag lyssnar jag på den här gamla godingen:


fight night round 3

beroendeframkallande. jag och burnie var så inne i spelet att vi helt glömde bort tiden och jag missade min enda lektion för dagen. jag kickade some serious ass när jag spelade som ivan drago. DOLPH!!!! <3

höhöhöhöhööhhhööööhhöhöhööhöhöhhh - JA jag är precis såhär dålig på photoshop:
PINIGT SOM FAN! jag borde ha inlärningsvsårigheter. har inte lärt mig ett dugg på 2 och ett halvt år. när vi ska jobba i skit programmet photoshop tvingar jag alltid någon klasskamrat eller lärare att hjälpa mig. tur att dom älskar mig så mycket att dom inte kan säja nej. eller så kan dom helt enkelt in stå emot min undeniable (är faktiskt inte helt 100 på att det är ett riktigt ord) charm.

copy-fucking-right: emma fjellborg

tänkte sluta vara en sån pussy och bjuda på en lite bit jag skrivit.

" Om kvällarna när hennes mamma sagt godnatt och gått in till sitt bad hon till gud. Bad att snälla gud gör min lilla flicka normal. Varje natt i rummet intill låg hon vaken och hörde sin mamma be. Det vara som om någon karvade in bönerna i hennes hjärta. Det var som om någon karvade sönder henne, karvade sönder ett stort hål i hennes bröst.
Fastän hennes mamma slutade be var hålet i hennes bröst redan för stort. Så stort att inga ord, hur fina dom är var, skulle läka det. Inga ord skulle någonsin göra hennes hel igen."


LAERKEVEJ

danskarna kan sin sak. livet på laerkevej. asbra.


se den på ettan på söndagar eller på svtplay. (eller eehhh dah...så kan ni ju ladda ner.)

14.12

saker man kan göra när man har håltimme i två timmar:
låna dostojevskijs brott och straff. en riktigt saftig tegelsten. min klasskamrat här bredvid mig tittade väldigt fundersamt på mig, nästan med lite avsmak i blicken och sa men eftertryck "ska du läsa den där!?" jag utbrast "mina bloggläsare kommer gå i taket!"

9.55

börjar om två timmar. tidigare höll mina 2 musketörer mig sällskap, vi satt inne på en toalett och pratade och fnissade hysteriskt sedan började deras lektion. tycker om er som fan!
i natt sov jag 3 timmar för att jag var uppe med en bok som jag läste som besatt. över tvåhundra sidor på några timmar. jag börjar bli som spencer i criminal minds. ibland läser jag så himla snabbt jag jag knappt hänger med, bara för att jag måste få veta vad som kommer hända. är nog så i verkligenheten också, jag hatar att vänta, gå runt och fundera, vill bara att saker ska hända här och nu. tror jag ska sätta mig i ett tyst hörn någonstans på skolan och hoppas att jag inte springer in i honom och förtsätta läsa.
later skaters.

WE'RE GOING ALL THE WAY UP, WE'RE GOING STRAIGHT FOR THE TOP, WE KNOW THAT TOO MUCH IS NEVER ENOUGH

livet känns rätt bra just nu. har mycket att se fram emot. stockholm, studenten, 19-år, peace and love (camilla hade tydligen träffat en dalmas igår och fixat boende till oss. fett! jag älskar dalmasar. dom har så himla söt dialekt, man bara smälter som is i sahara. här är en bild på en söt dalahäst från last summer:
), london, jobba och åka till sydafrika! dessutom planerar jag och elina en tripp till luleå i april. hmmm dock vet jag inte om min ekonomi håller för det. i need snabba cash. mmh-mm men har en härlig känsla i kroppen, tror det började igår när vi vaknade upp utan att vara ett dugg bakfulla, känner mig pepp på livet. vill upptäcka saker, let's live i little typ. framtiden känns nära och när jag söker bostad i sthml hamnar jag inte längre på 100:de plats utan typ 14:de plats. jag längtar! PUSS.

i like the way you walkin' if you walking my way

ikväll skakar vi rumpa till den här låten:
 
she michael jackson bad:

trevlig afton sötisar!


17.13

jag skriver en bok. tror det kommer bli fett. alla som sett mig måla och sånt skit vet att det inte är min starka sida men ord däremot. jag älskar att skriva och är blessed med ordets stora gåva.

men jag är rätt så blyg och självkritiskt när det gäller mina texter så förväntar er inte att få smygläsa någonting alls. men faktiskt en gång så tog malin med sig ett stycke av en text jag skrivit till skolan och hennes lärare började gråta för att hon tyckte det var så vackert. de ultimata bekräftelsen skulle jag vilja säja.

jag vill att personerna som läser mina verk ska känna någonting. fast tror inte att just den här texten kommer bli så heartbreaking, fast man vet aldrig. jag har som sagt en förkärlek till sorgliga och hemska böcker och även flmer. mest för att det är ju precis så verkligheten är. ibland bara hatar jag romantiska filmer med lyckligt slut, för det blir ju aldrig så på riktigt. men samtidigt blir man ju så tvångsmatad av sliskiga filmer och böcker med lyckliga slut att jag kan bli helt känslomässigt knäckt efter en film med "olyckligt" slut. typ 500 day of summer. skitbra film men fan, kommer aldrig se den igen för att jag blev så hemskt olycklig av den.

aja, tjilevippen då! (och håll utkik efter min bok! ganska självkritisk men fortfarande bestämd, mitt absoluta mål i mitt liv är att arbeta som författare på heltid.)

veckans youtube


GAAHH, VILKEN KILLE! JAG ÄLSKAR HONOM! SE PÅ DEN HÄR VIDEON OCH BLIR SANSLÖST GLAD.

BULGARIENS ÖVERGIVNA BARN

Idag såg jag på en dokumentär som hette "Bulgariens övergivna barn". Jag har aldrig sett något så fruktansvärt i hela mitt liv. Kan inte få bort bilderna från mina hornhinnor och ögonen svider efter för många tårar.

Ute på Bulgariens landsbygd i en liten by som heter Mogilino fanns det ett barnhem där ca. 75 oönskade handikappade barn som led av olika sjukdomar bodde. Under två år hade 10 barn dött på det här barnhemmet.
Man fick se passiva sköterskor tvätta och "mata" dessa barn men helt struntade i att dom sedan låg sängliggande med bruta ben i flera veckor, att de flesta av barnen höll på att dö av undernäring. Att flera av barnen blev slagna av en av föreståndarna. Dom pratade, lekte, kramade aldrig barnen. Dom jävla svinen bara blundade. Om jag hade jobbat på ett barnhem hade jag vigt hela mitt jävla liv till dessa övergivna barn, gett dom kärlek och behandlat dom som riktiga människor. Det var en flicka som bodde på det där hemmet som pratade med en döv pojke för att han var den enda som lyssnade. Hon sa "vad har jag gjort för fel så att min mamma lämnade mig här?" samtidigt skrev hon brev till sin mamma i hopp om att hon skulle få komma hem igen, men vad flickan inte visste var att hennes mamma hade talat om för föreståndaren att hon aldrig någonsin ville ha någon kontakt med sin egna dotter igen, att hon aldrig ville se henne igen. Varje brev hon skrev till sin mamma åkte direkt ner i föreståndarens handväska. Vilken förälder gör så? Överger sitt eget barn? Hur jävla svag och feg människa måste man inte vara då? När föreståndaren för detta barnhem äntligen gick med på att prata med dokumentärarna och dom frågade hennes hur detta är möljigt, hur det kunde gå såhär svarde hon "det som gör mest ont i mig är byggnaden, det handlar om mycket pengar. Här finns tv och radio..." Hur kan pengar någonsin vara viktigare än små oskyldiga barn? Hoppas hon dör en lång och plågsam död.

Den 22 februari 2008 meddelade Bulgariens Labour och Social Policy minister Emilia Maslarova att hemmet i Mogilino samt sex liknade barnhem skulle stängas ner. I oktober 2009 stängdes barnhemmet i Mogilino ner.

Se "Bulgariens övergivna barn" och bli äcklad över hur totalt känslokalla vissa människor är.
Gå även in på denna sida och läs mer:
http://www.tbact.org/

Kanske mitt viktigaste blogginlägg hittills.


det här med videoblogg, är det trendigt eller vad e grejen?

okej nu har jag suttit här också försökt göra en vidoblogg till er. men åååh vad jag kände mig töntig när jag satt här och pratade med mig själv som värsta psykot. åååhh. aldrig i livet att jag kommer videoblogga. vad ska man ens prata om? eller vad tycker ni? längtar ni efter att få höra min vackra röst? kanske, kanske åker det upp någon vidoeblogg här vi får se och för gudsskull vad då beredd med skämmskudden.


NOLL TOLERANS

vad arga människor det finns. men jag förstår dom. tror det var förrförra sommaren då en av mina grannar började borra, spika, såga skittidigt varje morgon. nackskott kändes som det enda alternativet. pang och så hade det varit klart.



THE END HAS NO END

under de två dagar jag inte bloggat har jag:

smidit drömmar om snabba cash med camilla för att ha råd med peace and love (herre-min-jävla-gud jay-z och the kooks (även min vän lasse, mew, name the pet, markus krunegård, the hives och annat gött) spelar och det får jag bara inte missa, jag kan inte missa det. som man också skulle kunna säja - ingen riktigt festival utan emma från kiruna)
läst min gamla dagbok från 2008.
varit vaken till 4 på natten.
gråtit och ätit kanelbullar med världens bästa syster.
kollat ett nytt gossip girl avsnitt.
hittat en ny favoritblogg -
klanpojken. sällsynt med bra killbloggar. så fett med plus på det.
haft solglasögon på näsan när jag promenerat i cirklar med olivia och pallkvist.
sett på the blind side (sååååå fiiiiiin)
legat i badet och läst.
ätit hamburgare.
dissat bella & tyras show innan jag ens sett den. känns jävligt gjort. och lite pinsamt om jag ska va ärlig.

bara en parantes - you make my dopamine levels go all silly.

ah typ så. tjarå!


dagens låt

if we're a part of it - martin & amanda

14.46

mmm-mh. såg snabba cash igår. båda tummarna upp! ni vet hur svenska filmer oftast är jävligt töntiga och pinsamma? snabba cash vara INTE alls så. inte alls. bästa med hela filmen var relationen mellan mrado och hans dotter lovisa. TEAM MRADO. jag tycker om honom fast han är...eehh...ganska ond.

finast på oscarsgalan


sandra bullock. nicole richie. diane kruger. zoe saldana. anna kendrick.

memories never dies

sitter här och läser min egen blogg (inte så ovanligt vill jag lova er ;) och är mycket tacksam över att den finns. alla minnen som finns sparade. så himla praktiskt. jag blir nästan helt rörd av att läsa mina gamla inlägg, tänker att "nog är jag allt bra fin va."

just nu läser jag
det här. sitter här och fnissar för mig själv. det känns som en annan tid, som om jag var en liten unge då. så sjukt att man förändras så mycket hela tiden. för varje sekund som går formas man. varje handling, varje val, varje erfarenhet spelar roll. har aldrig varit så nervös i hela mitt liv som jag var just . mitt hjärta slog i 180 flera dagar efteråt. ni ser väll mitt hysteriska, stirriga leende? herregud vad nervös jag var.

tänk hur nostalgisk och lycklig man borde känna sig när man är typ 80. att bara sitta där och se tillbaka på alla roliga saker man gjort. att känna sig nöjd när man dör för att man har fått gjort alla dom där sakerna. det borde vara den mest befriande känslan som finns, att bara känna sig nöjd.

15.37

förresten! var med om det allra sjukaste i torsdags. när ia och melvin var och hälsade på i skolan så gick vi genom rasthallen och fiket på skolan. under den lilla promenaden så stirrade verkligen alla. det var helt sjukt. har aldrig varit med om liknande. nu vet jag hur robert pattinson och paris hilton och alla dom känner sig. sedan skulle ia stanna och prata med någon hon kände och jag bara kände alla blickar glöda i ryggen. verkligen alla som satt vid borden i fiket stirrade på oss. det var en kille som egentligen satt med ryggen mot oss som under hela tiden vi stod där satt vriden med huvudet mot oss och råglodde och viskade med sina kompisar. jävla idioter. har ni aldrig sett ett barn förut, vad fan är det frågan om? det är inte precis som om ia är den första 18 åringen som har ett barn. get a fucking life.

15.09


idag fyller en av mina småkusiner år. oskar blir hela 10 år. tänk så fort tiden går. jag blir ju helt knäpp. plötsligt när jag blinkar kommer jag vara en gammal kärring. uuääähh.
men söt och fräkning var jag på bilden ovan. över och ut.

15.03

kanske 98 procent av alla som bor i norrland gillar att vara ute i naturen. hur mycket dom än klagar så tycker dom fortfarande om att åka snowboard, slalom, köra skoter, fjällvandra, fiska, plocka bark och bär och grilla korv och allt va fan det nu är man kan göra. och jag råkar vara en av dom 2 procenten som hatar sånt där tams. idag är det 4 minusgrader och sol. pappa snörade på sig skidorna och sa "jag vill inte sitta inne när det är sånt här fint väder." jag bah " ursäkta, vilket fina väder?" men som man också kan säja hoppet är det sista som lämnar norrlänningarna. när termometern visar under 10 minus ska man liksom vara glad och tacksam, njuta av det fina vädret. fuck that. vad jag vill ha sagt med detta är alltså ingenting ni inte hört förut, född på fel plats på jorden osv. mamma och pappa, jag är er evigt tacksam för att ni valde att föda upp mig på den här eläniga platsen vissa kallar för "hem". för det är väll trots allt det som format mig till den jag är just idag. och tack gode gud för att jag inte blev en skoterkörande tjej med prilla under läppen som bär vadlånga leggings till gympaskor som kommer jobba på lkab/konsum föraregatan tills hon gifter sig med en likasinnad kille som spelat i team kiruna tills hans knä gick ur led. utan en helt awsome tjej i sina bästa dar med trädtopps höga drömmar om någonting mer än så. tack gode gud. kanske mitt mest oväsentliga inlägg någonsin, alltid något. fred ut.

förälskelser och blabla

jag och malin pratar gamla minnen. en av hennes gamla förälskelser snattade citrongodis till henne. så romatiskt va? (hehe vågar inte nämna några namn ifall min granne håkan a läser detta)

på tal om förälskelser. herre-gud idag har jag hittat en ny besatthet (säjer som petra tungården, efter joel kinnaman måste jag liksom gå vidare, byta ålders grupp). taaaddaaa!:

daniel day lewis.
vilken man. han var på oprah (får kolla på sånt när man är sjuk) idag och jag blev kär. han fnissade så gulligt.
män som fnissar = asvackert.
sedan kan vi säja att han är en jättebra skådespelare också, fast...eehh...jag har inte sett några filmer med honom (än).

att: tycka synd om sig själv


nu ska jag fortsätta äta glass och se på away we go. imorgon när jag vaknar hoppas jag att förkyldningen är putsväck, annars vet jag inte vad. jag är grinigare än en missbrukare utan sitt crack när jag är sjuk.

FROM THE AIR I BREATHE I CAN GET A DISEASE part two

FANFANFAN. igår vaknade jag upp med tjock hals, blanka ögon och snorig näsa. så jag halsade typ 30 glas nypressad apelsin och citron med ingefära och åt alvedon som besatt. jag kan inte bli sjuk nu! jag har planer inför hela helgen och sedan har vi lov. hur jävla roligt är det att vara sjuk då? f my life.
så nu sitter jag här, döende, i skolan och väntar på att ia och melvin ska hälsa på.

FROM THE AIR I BREATHE I CAN GET A DISEASE

gjorde precis ett psykologitest om borderline.

taadaa...mitt resultat:

"Ditt resultat indikerar att du kan vara i riskzonen för borderline.

Observera att detta är ett onlinetest och att en diagnos ofta kräver ett expertutlåtande av en professionell behandlare såsom läkare, psykolog eller terapeut. Vår rekommendation är att du söker professionell hjälp för att se om du har problem."


he-he. vafan. jaja. hej ångest. jag är som ni trogna läsare vet helt besatt av att ta få varför jag är som jag är. efter år av grävande djupt i min själ trodde jag att jag bara var lite speciell. men fan. jaja. bordeline it is. kanske.

hej hej kakor