saker jag ångrar del 1:

förra veckan gick jag med på att skaffa en "jobbcoach".

"...vad i HELVETE är det ens!?" "jag har redan ett jobb!?!?!?" är några av de många tankar som cirkulerar i mitt huvud såhär efteråt. fan ta arbetsförmedlare med sjukt bra övertalningsförmåga.


att unna sig:

efter en hård dag arbete tänkte jag att fan, dags att unna mig själv något. hahahahaahaaaa.
resuterade i detta:

känns helt ok.


saker man kan lära sig på jobbet del 1:

när man går i högstadiet innebär "har en egen stil" att man har på sig en rutig skjorta och vans.

om några år kommer dem få lära sig att det faktiskt är så att kanske mer än femtio procent av den manliga rasen klär sig på detta viset.

standard:

back 2 work

idag ringde klockan 04:20. härligt som fan! hoppade upp och gick min vardagliga morgonpromenad till jobbet. idag har jag en nya arbetskollega. gillar henne, hon röker också. score!

Utkast: Aug. 28, 2010

sommaren har varit slut nu ett bra tag. men jag är nöjd. min sommar har innehållit ett par saker som jag tycker är nödvändiga för att en sommar ska klassas som helt okej:
- en bra festival
- nya fränkar
- snyggaste killen
- en rolig resa
- några galna utekvällar och bra häng
- ett bra soundtrack: fibes, oh fibes! och oskar linnros

och bara en fråga: varför finns det så mycket bilder på mig och något ätbart? måste ha alzheimers-bulimi. äter som fan men glömmer att kräkas.
jag och en majskolv

jag och en big mac

jag och kött

jag och en våffla

jag och en frukost

och det finns mycket mer. och ja, jag hade på mig min jeansjacka nästan jämnt. sjukt. den är med på typ 90 % av alla bilder. kanske mer.


you say you're into me, so tell me what is wrong with you?

den här låten var jag besatt av när jag var 13-14 år:

bra smak jag hade (har fortfarande) ändå!

jeansskjortan.


malin som modell. men det är min. bik bok. 299.

att göra mamma stolt del 1

utnämna olof bodstöm, son till mammas all-time-favourite tomas bodström som dessutom är döpt efter mammas andra all-time-favourite olof palme, till dagens kille.

love you mami

saker man inte ska göra del 1

idag kom jag och camilla fram till bland det sjukaste man kan göra: kasta en blodig tampong på någon. helst om den träffar ansiktet. fattar ni vad äckligt!??!?!? det är inte direkt så att man vågar testa men man hade nog mest troligt blivit allvarligt skadad.


INTERPOL


detta band är verkligen ett av de bästa jag vet. det är också ett av de band som jag lyssnat längst på och fortfarande gillar. i år firar vi sex år.
det är faktiskt så bra att jag inte ens kan tipsa er om en särskild låt. allt är +++++++++.
paul banks röst är gåshudsframkallande.

girlpower

i gårdagens paradise hotel avsnitt fick nadia line välja mellan att eliminera sin partner carlos eller att få shoppa för 10 000 kronor.

självklart valde hon shoppingrundan! jag j.u.b.l.a.d.e

man skall icke välja en man framför 10 000 kronor och en karen miller klänning.


F!

om ni kan utstå att höra Jimmie Åkessons vidriga röst tycker jag att ni ska se den här videon. Gudrun Schyman äger sönder honom totalt. det är så jävla härligt att se någon med en sådan pondus som Gudrun! er ni hur nervös han verkar? hur det ser ut som att han har ett litet manus där på bordet? när han tar fram bilden på Sakine blir han plötsligt en liten insekt som man bara vill krossa. så jävla pinsamt att han får synas i media och framföra sina förvridna åsikter. folk som väljer att stå bakom honom måste ju uppriktigt sagt ha ett otroligt lågt IQ.

för att citera
parisa amiri:
"En sak som gör mig ledsen: tjejer som inte vågar säga att de är "feminister". De säger hellre att de "vill att det ska vara lika" för att inte sticka någon i ögonen och vara alla till lags. Ursäkta mig, men att det "ska vara lika", det är exakt vad det betyder. Låt mig göra en rip off på Peter Pan. 

För varje gång någon säger att älvor inte finns dör en älva. För varje gång en kvinna eller en man slår ifrån sig begreppet "feminist" är det ett steg bakåt i utvecklingen."


dagens man

Luis Borges
varför?
öööhh, äru blind eller!?:

LULEÅBOR MED ALKOHOL OCH ATTITYDSPROBLEM DELUX

jaha. igår var typ det värsta jag varit med om. iallafall lätt topp 5 av de värsta jag varit med om.

publiken till oskar linnros var så jävla vidrig. har aldrig varit med om värre. av de tjejer (ytterst få killar) som stod framför, bakom, runt oss var 99 % av dom svinfulla otrevliga fjortisar. dom pressade på utav bara helvete fast vi redan stod vid stängslet och skrek som jävligt pinsamma johan palm-fans. dessutom sa en av dom jobbigaste tjejerna "är det här oskar lindros? jag bara "oh no you didn't!" varför måste man stå längst fram och trycka på som fan när man inte ens vet vem det är som spelar? till en början gick det rätt bra då jag kunde pressa bort dessa äckliga "personer" med mina festivalvana höfter men sedan efter sisådär EN låt blev trycket alldeles för mycket och jag kunde inte ens röra på mig. bakom mig stod en tjej som också höll på att bli halvt ihjälklämd, hon hade knytit sina händer och stötte hela tiden in dom mellan mina revben. det gjorde jävligt ont.(dock fattar jag att hon inte kunde göra så mycket åt det, så no hard feelings.) efter TVÅ låtar var jag tvungen att ta mig därifrån. och av dom låtarna minns jag ingenting. jag hade nämligen helt fullt upp med att försöka överleva. på vägen hem till vårat hotell pratade jag med camilla i telefon, jag rigtigt skrek ut hur mycket jag hatade luleåbor (lätt sveriges otrevligaste) och hur dåligt arrangerad hela "festivalen" var. hoppas alla hörde. när jag kom fram till vårat hotell hade jag glömt bort koden in. självklart. så var tvungen att sitta ute och vänta i 20 minuter tills malin sett mina sms. innan jag skulle sova denna aftonen var "nu hade jag kunnat vara hemma och kolla på paradise hotel" den sista tanken som gick genom mitt huvud. sad but true.

ibland hatar jag människor. och hey, tack för att ni förstörde stunden jag sett fram emot i flera veckor.


mitt i prick.

läs denna otroligt bra krönikan av daniel björk:
jag följer dig för att du är snygg

om vi bara vore något mer än bara nästan lika snygga

saker man kan göra när man inte har ett jobb: kolla på paradise hotel danmark.

jag säger bara en sak: DANSKARNA KAN SIN SAK. jag är så inne i det just nu att jag vill börja prata med någon konstig dansk dialekt. dock är det sorgens dag hemma hos mig för amalie har åkt ut. alla andra är så jävla skumma. vet ej vem jag ska hålla på nu. kanske peter hennes "pojkvän". jag hat-älskar honom. han är rätt stupid men pga. detta så blir han himla söt. eller gaykillen (varför kan jag aldrig komma ihåg vad han heter!?) svåra val. en sak är då säker: jag hatar cp-stina med inlevelse. åker hon inte ut snart kan jag nästan inte fortsätta kolla.

create avatar
create avatar
create avatarcreate avatar
jaja, nog om det! imorgon åker jag till luleå. tror det kan bli rätt FETT... för där väntar nämligen vår bäste oskar! oskar for president! tjohooo!

KRAMIS!


EN FILM JAG VILL SE:


fick gåshud typ överallt när jag bara såg trailern.

they are bringin' sexy back


22.24

- idag har jag köpt en ny väska. jag är så kär i den! den är så fin. perfekt sliten. helt perfekt. att den kostade 15 kronor gör inte det sämre heller.

- imorgon fyller min finafina morfar år. 82 fyller han. 

- har hittat en ny favorit. david gray. LYSSNA! babylon helst. skitbra.

- det är extremt svårt att ha kanye i sina hörlurar utan att sjunga med.
You wait a couple months then you gon' see. You'll never find nobody better than me.

ATT GÖRA EN MALIN

"vilken dag är det idag? lördag? eller söndag eller måndag?"

SHE'S NOTHING LIKE A GIRL YOU'VE EVER SEEN BEFORE

igår tittade vi på foton av mig i bikini. shit, var tvungen att ta fram förstoringsglaset. damn! satt som förhäxad i flera timmar (nåja..minuter iallafall)


THE POWER OF LOVE

 

11 juni

se vad fina vi var:

all i wanna do is *bangbang* and take your money

igår hittade jag världens bästa jobb.

housekeeper till en familj. herregud, smaka bara på det ordet, housekeeper. dom hade två äldre barn aka. kanske en passande framtida man till mig??? dessutom fick man följa med på två utlandsresor per år gratis. hehe. visste ni förresten att det var så det började för elin? jepp, hon var barnflicka innan hon träffade tiger. dock slutade ju inte det hela speciellt bra för henne, eller who the fuck are we kidding!? hon har några random porrstjärnor att tacka för dom några hundra miljonerna hon kommer få nu.

ser ni den lömska minen? kanske är det hon som ligger bakom det hela? POWER!


SPUTNIKÄLSKLING

För en tid sedan läste jag ut boken Sputnikälskling, efter den har jag inte läst en endaste bok. För Haruki Murakami skriver men en sådan fingertoppskänsla att jag knappt vill läsa några andra böcker än hans. Man lever sig liksom in i en egen liten värld bland de perfekt placerade orden.

Boken handlar om läraren K som är kär i Sumarie som i sin tur är förälskad i Myu som i sin tur är oförmögen till att känna kärlek på grund av en helt sinnessjuk händelse flera år tidigare. När Sumarie och Myu rest till Grekland försvinner Sumarie spårlöst. Vissa delar av boken är så vansinning spännande att hjärtat slår i 120 genom flera kapitel. Jag läste ut den med darriga händer och en klump i magen och när den var slut satt jag bara där och tänkte "vääänta nu...". Känslan går inte att förklara man måste helt enkelt läsa den.

Låt mig visa den första sidan till er, redan då fastnar man:
Den vår då Sumarie var 22 år gammal blev hon kär för första gången i sitt liv. Det var en förälskelse våldsam som en tornado som svepte fram över ett vidsträck slättlandskap. En tornado som vräkte omkull allt i sin väg, kastade upp saker i luften, sanslöst slet sönder dem och krossade dem. En tornado som utan att förlora ett uns av sin kraft drog fram över oceanen, skoningslöst ödelade Angkor Wat, brände ner en indisk skog och dess stackars tigerflockar, blev till en sandstorm i den persiska öknen och begravde en hel fästningsstad i sand. En fullständingt monumental förälskelse. Föremålet för förälskelsen var sjutton år äldre än Sumarie och gift. Dessutom var det en kvinna. Det var där allt började och (nästan) allt slutade.

*gåshud*

men HEJ PSYKO!

ni måste lyssna på det här! 
tjejer, memorera den där rösten. uuuäää.


kanske en aningen sent men här är mina bästa london fynd:

jumpsuit med det bästa mönstret, tunnt tyg och fin färg. kan vara mitt bästa köp någonsin.



söta miniatyr förvaringsburkar som man kan gömma hemliga små saker i om man vill:


en klocka som jag alltid velat ha. modellen billigare. 10 pund för att vara precis:

dagens fråga

mahaha, gissa vad jag gör den tjugoandra augusti!?


+++++

times are changing. jag har ju då alltid sett eminem som rätt töntig. men, men...

...MEN jävlar vad bra denna låt var:

början - gah!


L.N

idag är det två månader sedan.
vi tänker på dig linda!


Utkast: Aug. 10, 2010

De tre viktigaste samtals ämnerna för mina arbetskollegor:

1. IKEA.
Engligt dom är Ingvard Kamprad det närmsta gud man kommer. Dom pratar om när dom varit på IKEA, när dom ska åka dit nästa gång. Vad dom köpt, vad dom vill köpa. Vem som varit där och vad dom köpte. Hör jag om så ett endaste ord till om IKEA kommer jag personligen söka upp personen och bränna ner alla dennes förbannade IKEA saker.

2. OLYCKOR SOM INTRÄFFAT I NORRBOTTEN
Förr, förra veckan var det bilolyckan utanför Piteå som var the shit. Förra veckan var det kille som skjutit sig själv. Frågorna var många! Överlevde han, varför gjorde han det, har han bara ögonen kvar eller var det kanske tungan? Idag facebookade dom en död kille för att ta reda på vem han var. Hur kan man vara så sjukligt besatt av att få veta vad som egentligen hände och blabla när man inte ens känner personen!?!?!?!? Observera dock att detta endast gäller olyckor som skett i Norrbotten, detta är mycket viktigt. Allt under Umeå räknas inte. Fuck översvämningarna i Pakistan liksom, dom klara sig nog. 

3. VIKT
"Det är så konstigt att jag inte går ner i vikt!" Då vill jag skrika "men för i helvete! Det är inte alls så speciellt konstigt när du äter bullar på varje kafferast!!!!!!!!!"

Christel! Varför, varför, varför har du semester nu!?


HÅLL KÄFTEN

min syster skrev ett inlägg om det. 

personer som säger "det är inte snyggt att vara för smal" "killar gillar inte för smala tjejer, dom vill ha kurvor". VAD I HELVETE?! först ska man duga som man är men bara om man inte är för smal. skämmes på er. och dessutom, skulle ni bry er särskilt mycket om killen ni träffade var en skinny bitch eller biffig som jacob black? va, va, va!? nä, tror inte det va! för det spelar ingen roll!

helt ok:



också helt ok:


typ varannan vecka. (även om jag föredrar alternativ ett lite mer. hehe.)


DAGENS I-LANDSPROBLEM

varför träffar man personer man verkligen inte vill träffa när man putsar fönster och ser allmänt ofräsh och osnygg ut?


god is evil


för att citera matilda:

"ni är en liten fjellburgare krets som gillar fibes, oh fibes!, killar som ser ut som tjejer, brittpop och är helt dumma i huvudet."

jaha...

men GAAAHHH GRRRRR MJAAAUUU snygg tjej

roligaste peace and love dagen. vi träffade våran granne (<3) och biblotikarien (<3) första gången.
dock slutade dagen med att både malin och ida hittade ragg. och jag skulle hitta till camilla och jennys tält, det gick sådär. gick vilsen och började nästan grina, kunde inte heller fråga någon om hjälp för jag var visst på lugna campingen och där låg ju alla och sov. efter ett tag hittade jag hem, sedan satt jag där ensam - i mörkret, utan cigg. vaknade på morgonen av att malin och hennes ragg kom hem, satarna började gulla med varann. "du e myyysig!" "nääee, duuu äääär mysig!" ville slå ner båda två.
när ida kom hem vet jag vet jag inte. hon var iallafall där på morgonen.
när vi vaknade var det sjukt varmt. jag och ida gick och handlade. kollade mig i en spegel inne på affären. skrek nästan till av fasa, såg ut som en jävla crack hoe som knarkat i större delen av sitt liv.
när vi kom hem låg malin inne i tältet och skakade/svettades/var okontaktbar av diverse anledningar. sedan blev det SVINIGT varmt och jag trodde jag skulle dö. både malin och ida brände sönder sina ryggar. men inte jag! för jag smörjde in mig minst var 10de minut. precis som maria montizami med sitt läppstift.
och thai-buffén för 130 spänn ska vi inte ens tala om...

UUUÄÄÄ!!!!!


letade efter en bild men ramlade över den här istället. VAD I HELVETE....!?!?!?!?!?!?!
my eyes hurt

ÅNGESTEN (och oron) del två

idag såg jag en gammal tant som plockade fimpar ur en askkopp. fan, mitt hjärta typ frös till is. precis när jag tänkte gå fram och erbjuda henne några cigg så sprang hon iväg.

samma sak med den där gamla gubben jag såg flera dagar i rad när jag åkte hem med bussen. varje dag när jag såg honom satt han på samma bänk. med silver hår och tomma ögon. när han trodde att ingen såg tog han fram en öl som han gömde bakom sin rygg ochd drack några små klunkar. varje dag som jag såg honom ville jag springa fram till busschaffören och be honom öppna dörrarna. jag skulle springa fram till gubben och hälla ut hans förbannade jävla öl, hålla hans hand och säga att allt kommer att ordna sig. varje dag åkte bussen iväg utan att jag sprang fram till honom. efter det har jag inte sett honom mer.

en dag kommer liknande händelser ta livet av mig. mitt hjärta fan klara inte sånt. jag vill lägga mig i fosterställning och gråta tills jag blir uttorkad. kanske tar jag åt mig för mycket av allt hemskt. ibland brukar jag tänka att jag tar åt mig och bryr mig för de människor som inte gör det. att jag måste ta över deras oro så att det ändå går jämnt ut tillslut. jag kan inte gå förbi en person som tigger på gatan utan att få ont i magen, jag kan inte springa förbi den där smutsiga gubben som spelar dragspel utan att ens ge honom en blick. visste ni att flera miljoner människor håller på att dö i en stor svältkatastrof i västafrika precis nu? och så läser man att kenza har köpt tre par tröjor i samma färg bara för att "dom var såååå snygga". jag får en sådan ångest att ord inte kan förklara. och tänk att det är sådana människor som han med silverhåret, som  vissa människor sparkar på, som människor kallar "äcklig alkis" osv. hur kan man sparka på någon som redan ligger ner? jag kommer aldrig, aldrig, aldrig förstå det och dom människorna förtjänar en käftsmäll från mike tyson. kanske tillochmed två.

-

visst är det fint och mysigt och allt sånt att bli carried away - för stunden. ibland är det inte mer än så, ett enda ögonblick får man. ett enda. magen pirrar och man kan inte sova på flera dagar. men sedan tar det slut, man inser att...fan, det är förbi nu. att det inte var mer än så. men man blir inte ledsen man tar bara ett djupt andetag och låter det gå, för att man inser ju att de inte var mer än så, att det bara var en enda sommarnatt i ditt liv. vassa (eller sköra, beror på hur man ser det..) revben under solbränd varm hud och inget mer än så.