VALBORG

två år sedan:
vi var hos kim. drack cider och skrattade. jag ramlade i mina för höga klackar och slog sönder mitt knä. var modig och ringde killen jag var förtjust i. mötte honom klockan fyra på natten och vi hånglade utanför mitt hus. när jag gick in stod mamma vid dörren. hon hade spionerat på oss. gick och la mig med pirr i magen.

ett år sedan:
var i stockholm. hade sjukt trevligt. åt pizza utomhus fast det blåste kalla vindar och såg lasse lindh spela. träffade benji första gången och satt på klipporna vid vattnet och pratade tills det blev mitt i natten. nästan grina när vi satt på tåget hem.

nu:
efter en härlig oxfilé middag sitter jag här med en hel buffé med godsaker framför mig.
ska titta på mina favoritfilmer, som dessutom råkar vara hemskt sorgliga. ser ut som att jag kommer gråta mig själv till sömns ikväll. nåja, slipper iallafall vakna upp med världens bakfylla som 80 procent av sveriges befolkning. kommer nog få en precis lika trevlig kväll som dom två föregående åren, NOT. fan va livet suger. nää, skojar bara. det är gott, livet alltså.

16:12

typ det här lyssnar jag på just nu. puss och hugs!

Animal - Neon Trees
Giving up the gun - Vampire Weekend
Time to pretend - MGMT
Left & right in the dark - Julian Casablancas
Knock you down - Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo
Ett bättre djur - Hästpojken
Shark in the water - VV Brown
Implode alright - Built by snow



the hills gone bad

såg första avsnittet av den nya the hills säsongen. satt och fnissade för mig själv. gah vad det är spårat. skvaller och drogproblem och 10 skönhetsoperationer hit och dit. för att inte tala om spencer. han förtjänar ett nackskott. dom skulle lagt ner skiten när lauren slutade.





ett år sedan

är det inte konstigt hur tiden bara går? helt plötsligt kommer vi sitta där på hemmet och vara 80 plus. jag är livrädd för att tiden bara ska rinna iväg, bam! och så är livet slut!

bra dag idag

tittade vad som landade i min brevlåda idag. MM-MMH!


videobloggen som gud glömde

jag och min assistents tappra försökt till att göra en videoblogg:

"om ni där på andra sidan undrade varför jag precis gjorde en konstig grimars så var det för att det knakade till i min käke. ganska obehagligt faktiskt. tänk så gick den ur led?"

"du överskred gränsen lite. men helt ok."

"mest av allt skulle jag bara vilja döda alla dom där jävla fittorna som håller på att kriga hela tiden"
 
"nää, gud nu fick jag en minnesförlust"

dessutom avslutade vi hela skiten med en improviserad rap.

ingen kommer någonsin få se den, ja förutom om jag bloggar i fyllan eller om någon hackar sig in i min dator.

tjarå!


hehe

skulle ha någon söt bild på mig själv här men istället bjussar jag på några tjusiga bilder på mallan:

är hon inte lik heidi montag på sista bilden?

se det här som pay back för du vet vad. det hon gjorde mot mig var så ondeskefullt att jag inte orkar nämna det i bloggen igen. måste gråta en skvätt när jag bara tänker på det. ni nyfikna satar kan ju snoka er igenom bloggen, eller så kanske ni är så efterhägnsa att ni redan vet vilket svek jag talar om. iallfall, malin, nu är vi NÄSTAN kvitt. NÄSTAN.

ett inlägg om kläder

finaste stilen. kvinnligt men enkelt. basfärger och knappt några accessoarer, typ en klocka bara. jag skulle aldrig få för mig att gå i klackar och sminkad till vardags. det ska vara bekvämt och avslappnat. det är finast när det inte verkar som om man bryr sig för mycket (och det gör man ju inte heller...)

sedan blondiebella skaffat stylist (haha, hur svårt kan det vara?) får hon ofta till det:


p.s jaja, det är väll klart att alla passar i olika saker. någon som också får mig att titta lite extra på hennes utstyrslar är min klasskompis hanna. hon är som en modern hippie!

jag säger som rikard palm: det är roligt att jag kan underhålla några iallafall!

"1+1 blir väll inte 2?"

öppet brev till pekkari

kära matilda. du måste sluta radera dina blogginlägg. det är roligt att bläddra tillbaka i bloggarkivet och läsa gamla inlägg som bloggaren skrev för flera månader sedan. nej, nu får det vara slut på dumheterna. radera inga fler blogginlägg!
förstår vi varandra? ja? bra! tack på förhand! :)

(gäller även alla andra som raderar sina blogginlägg)


sally mann


;pPpPPpp

alltså hur roligt är inte det här?! jag dööööör. så jävla kul. ;ppPpPppP är fan skiten.
här är några roliga exempel:
darin ba: why does it rain? :o "vet inte" så döda man en spindel igår ;pPppPp


är du rasist? "nej" så bor man i skåne (eller norrland) ;PpPpp


mcdonals frågar: ska du äta här? "ja" så går man hem med brickan ;pPppP


var det kul på krogen igår? "ja!" så minns man inte ;ppPppP


50 cent: "i take you to the candyshop" så har man godis förbud ;PpppPppP


vakten: "visa leg" så visar man benet ;PppPp


elin ringer: "har du legat med tiger woods?" "nej" så har man det ;PppPppP


yes, den 25: är det lön! så har man inget jobb ;pPpPP

bara en massa bs

känns som om den där jävla projektrapporten kommer ta livet av mig. den är det enda jag kunnat tänka på i en vecka. när jag ska sova får jag ångest över den. den där jävla projektrapporten förstör hela mitt liv.

sötaste bloggparet

ända sedan jag läste i cimons blogg att han tyckte michaela var snygg har jag varit besatt av tanken på att dom skulle bli ihop. när michaela i glamourama gick på den där himla dejten som petra ordnat till henne hoppades jag hela tiden på cimon!

för hallå, hur jävla söta är inte dom tillsammans!?

ett kort: det här gjorde jag igår inlägg.

vaknade vid ett. skulle skriva projektrapport. gjorde inte det. skrev på min framtida bästsäljare (eh-he-he). gick på bio med elina. vi såg shutter island. vet ej vad jag tyckte. E2 tyckte iallafall att den var svinbra men hon hade ju inte läst boken innan. åkte till camilla. jennys hund monster var på finbesök. den är ett litet monster. en lurvig, galet men mycket sött litet monster. kom hem vid ett. åt godis och skrev några rader. sov och drömmde helt fuckade drömmar. drömmde typ att jag och min kusin emelie var på peace and love. när jay-z spelade var vi dom enda som stod framför scenen. sedan åkte vi snowboard och jag vet inte vad.

människor blir monster om ingen säger till

jaja, trevlig helg och sånt.

+++++

jag kan knappt förstå detta. julian fucking casablancas spelar på peace and love i sommar. det är helt absurt. mannen jag typ avgudat, älskat och dyrkat sedan jag vara fjorton. fattar vi vad sjukt det är? det här är min chans! och den tänker jag ta, om det så kommer kosta mig livet. det bara är så!
herregud. herregud. herregud.


ett inlägg om ingenting

ibland slår det mig hur jävla fuckad männskligheten är. jag kan få en sådan panik och ångest när jag tänker på det. jag är fan livrädd för vissa människor. för deras åsikter och sakerna de säger. för vad dom står för.
allting hade varit så mycket enklare om alla bara hade tyckt och känt som jag gör. då hade världen varit en fin plats att leva på. det är konstigt hur jag alltid kan göra rätt och alla andra bara fel. kanske är jag världens mest självcentrerade person för att jag tycker så. grejen är den att jag bryr mig om människor men jag bryr mig mest om mig själv. och det är väll så det borde vara? att man älskar sig själv allra mest?
jag älskar människor som ger ifrån sig positiv energi, som är kloka och fina rakt igenom. som står för det dom tycker. att stå för det man tycker är det viktigaste som finns. men samtidigt ska man inte behöva hävda sig. dom personerna man inte behöver säga "såhär tycker jag!" till hela tiden för att dom ska förstå är dom allra bästa. det är dom personerna man känner sig trygg med, som man kan vara sig själv med. såna människor är inte alltid ens bästa vänner utan dom kan vara någon man knappt känner men ändå känner man sig lika bekväm med dom som man gör med sin bästis. man blir glad när man är i deras närhet. såna älskar jag.
egentligen skulle jag vilja säga att jag inte bryr mig om personer med konstiga, insnöade, förvrängda åsikter men det gör jag. jag hatar och är riktigt rädd för dom personerna. dom som aldrig kommer förstå allvaret i saker dom säger och gör.

fråga: vad gör man istället för att skriva på sin projekrapport?

svar: sittdansar till MGMT såklart!
det hade varit asnajs om dom spelade på peace and love i sommar. jag hade fan dött av glädje.

lite naket, check! nästan för lite av det i den här bloggen eller hur?

p.s är faktiskt stolt. har skrivit allt utom resultat, slutsats och sammanfattning.

dagens låt

små korta stunder - hästpojken

små korta stunder handlar sången om oss
när vi nån gång ler
små korta stunder
är du mig och jag dig och ingenting är som vi är

jag vill grina, typ asböla, när jag lyssnar på den där låten.
för det är precis den känslan. precis så som det är.
dagens låt blir ofta dagens-morgondagens-morgonmorgondagens låt. jag blir alltid besatt av låtar. känns som om jag kan ha den här på repeat i flera veckor.
tills det går över. tills precis den känslan går över.

NASSIM FOR PRESIDENT

rökte han på i pausen eller vafan är det frågan om?

CHOCKERANDE NYHETER!

henrik elenius, 18 år erkänner: "det var jag som sprängde bilen på lompis"

här är en kort intervju med honom direkt från österåker:

hur gick bombningen till?
- jag vet inte. kommer fan inte ihåg. var så jävla full.

varför gjorde du det?
- jag hoppades att någon skulle stryka med, så att säga.


sårad och förolämpad

henrik har meddelat mig att han inte läser min blogg längre.
herregud. jag känner mig otroligt sårad. tydligen tycker han att jag "bara skriver om kläder". jag skirver ALDRIG om kläder!!! (och nu kom han här och rättade mitt inlägg! tydligen brydde han sig tillräckligt för att rätta mitt inlägg jag hade visst stoppat "" på fel plats)

SVIKARSVIN! det här ska jag komma ihåg.
kanske är det här payback för att jag en gång bakade pepperkakor med 10 år gammal strössel (PÅ RIKTIGT!) på till honom i födelsedagspresent?
om det är krig han vill ha, är det krig han ska få!

"det är fan jag som gett dig ditt bloggnamn!" skriker han här  i bakrunden.




just nu

sitter här och känner mig övergiven när två klasskompisar gick och köpte hamburgare utan mig. SVIKAR SVIN! det här ska jag komma ihåg.
en annan tycker jag ser ut som jesus. en annan tycker jag ser ut som alla poträtt i världen och får instämmande nickar från den andra.
åh vad jag känner mig älskad.

<3


särbild från juni 2009.
man skulle kunna tro att jag var adopterad med dessa brunhåriga krulltottar i familjen. men så är ej fallet (förhoppningsvis...) utan jag har ärvt min hårfärg från mormor.

hej hej bloggen

förlåt för jävligt kass uppdate. har ingen inspiration. dessutom har jag fullt upp med att ta promenader i det fina värdet och odla nya fräknar samt skriva kapitel efter kapitel. jag är mer inne i sigrid och natalies liv än mitt eget just nu känner jag. vet ej om det är på gott eller på ont.


haha



MEN BLÄÄÄÄ

läs det här.

så jävla dåligt. hur ska man någonsin kunna ta en film där zac efron (!!!) har en av huvudrollerna seriös?! jag dör. fyfan vad kasst. undrar vem dom kommer casta som mrado och jorge? kanske matthew mcconaughey och joey från vänner. och så kommer väll kristen stewart spela sophie. BOJKOTT.

man blir som man umgås?

ett par minuter efter att jag pratat med amanda ringde hon upp igen och frågade om hon fick komma förbi. hon hade nämligen blivit utelåst för andra dagen i rad. det är skönt att veta att ens vänner är precis lika virriga som en själv.

MELVIN

jag måste träffa min favorit snart:

det är egentligen helt sjukt att en av mina kompisar har barn. det är över ett år sedan vi fick veta att hon var gravid. jag satt och väntade tillsammans med barnmorskan och det tog en sån himla tid. när hon kom tillbaka till rummet och vi väntatade på resultatet skakade jag av nervositet och barnmorskan sa "det verkar som om du är mest nervös?" tänk att ett helt år gått! snart kommer han vara nästan vuxen och springa runt och jaga flickor dagarna i ända. med dom ögonen kommer vem som helst att smälta.

när jag blir stor vill jag ha en stor familj! jag tror det är för att jag älskar mina fina syskon så himla mycket och för att jag vet hur tråkigt det hade varit utan dom.
c har redan börjat tjata på mig. hon vill nämligen bli världens bästa gudmor. men oroa er inte! jag skulle aldrig vilja bli mamma som 18åring! ett barn skulle liksom förstöra alla min planer och dessutom har jag ju inte hittat den potensiella fadern ännu! tjugofem låter väll som en bra ålder? inte för ung och inte för gammal och då har jag trotsallt ganska många år på mig att skaffa en massa bebisar.

några saker jag inte tycker om

- när personer "spelar trummor" i sitt knä. gah, rysningar av obehag går genom min kropp. ser så jävla töntigt ut. varför inte dra ett sola på luftgitarren istället? det ser iallafall lite mindre töntigt ut.

- bloggare som länkar till en sida och den länkade sidan kommer upp i samma fönster. man bara: hallå jag vill läsa klart bloggen SEDAN titta länken om den nu är intressant det vill säga.

- när man ska handla något och man har precis jämna pengar sedan när man ska betala visar det sig att man har 1, 2 kronor för lite. asskämmigt. helst om det är en lång kö och så måste man smyga iväg med svansen mellan benen. eller alternativt, att kortet inte fungerar. det hände mig och mina två klassisar idag. jag började skratta i ren panik.

- när personer som fiskar desperat efter komplimanger. dom typ "gud vad fult det här blev" och "usch det är sååå stökigt hemma hos mig" och "jag måste verkligen börja träna" fast det är jävligt uppenbart att det blev jättefint och att det inte alls är stökigt och att dom redan är en size zero.
det värsta är personer som säger "jag vill gå ner 5 kilo!" och så väger dom typ 100 ton mindre än en själv. man bara "jaha, så du tycker jag är fet?" eller så säger dom "jag skulle vilja gå ner lite i vikt. jag vill se ut precis som dig!" och så är det uppenbart att dom är mycket smalare än en. skev självbild eller vadå? har ni tänkt på att det oftast är skitsmala personer "som vill gå ner några kilon" eller tränar som besatta inför sommaren. vad fan är grejen?!

- när folk som inte stannar när man ska gå över ett övergångsställe. det är oftast 50 plusare som sitter inne i bilen och flinar lite när dom åker förbi. samma sak i frågeprogram/tävligsprogram, alltid när det är med unga personer så ska 50 plusarna attackera dom yngre deltagarna. känner dom att dom alltid behöver vinna över den yngre generationen? hoppas dom är medvetna om att det är vi som kommer styra landet om några år.

- när folk inte kan ge ett visst tv-program, film, musik, bok, vad fan som helst en chans för "det är inte min stil."

- när man ställt klockan lite tidigare (jag gör det varje dag) så man kan snooza ett tag (en timme i mitt fall) och så vaknar man inte när klockan ringer utan man vaknar först den tiden då man verkligen, verkligen måste kliva upp för att hinna med bussen. känslan av att inte hinna snooza utan att man måste pallra sig upp ur sängen är obeskrivlig.

- när personer tycker om nirvana eller typ håkan hellström och så frågar man "aha, vilken tycker du är den bästa låten då?" och dom svarar smells like teen spirit eller känn ingen sorg för mig göteborg. ahahaha. man vill dra skämmskudden över ansiktet och säga "ja, det verkar ju onekligen som om det är ditt favoritband! har du hört några andra låtar än dom "mest kända"?" (no offense mot dom som faktiskt gillar nirvana och håkan hellström och har dessa låtar som favoriter, dock tror jag inte dom är så vanligt förekommande.)

- när personer säger/skriver någonting sarkastiskt eller något som man uppenbarligen fattar inte var menat som något seriöst bara MÅSTE lägga till ett "jag skojar bara" eller "skämt åsido". det förstör liksom hela grejen.


DEAR JOHN

idag såg jag dear john. som jag grät. mina ögon gör ont. läste någonstans att man inte ska jämnföra den med the notebook för då blir man nog besviken, bullshit! jag tycker den var typ lika bra.


kom, kom varma sommarkvällar

titta vilka söta ballerina skor jag hittade idag! vilket kap sedan, 30 spänn och så var det klart!

bored to death så jag gjorde en lista innan lektionen börjar

8 saker du ser fram emot:
sommar
stockholm
studenten
19 år
peace and love
london
flytta till hemligt ställe (borde berätta våra planer för mami och papi innan jag outar det i bloggen) med mina homies
nya avsnitt av glee (TISDAG!!!!)

8 saker du brukar säga ofta:
liksom
oh my god
fett
fitta
jävla
awsome
asså
fan

8 bra saker med dig själv:
jag kan skratta åt mig själv på ett avslappnat sätt
bra självkänsla
när jag är intresserad av någonting gillar jag det bara inte litegrann utan jag verkligen brinner för det
kommer överrens med många olika människotyper
öppen för nya saker
kreativ
jävligt rolig då och då om jag får säga så
allmännbildad

8 dåliga saker med dig själv:
kan vara en jävla bitch
kan hända att efterblivna mongon inte fattar när jag är oseriös eller är sarkastisk. men det är väll egentligen deras problem. eller så borde jag kanske vara tydligare.
hehe, kan bli helt sjukligt besatt av saker ibland
hatar när folk inte tycker som jag
lite naiv ibland och vill tro det bästa om alla
kan säga någonting utan att riktigt tänka och sedan låter det bara så jävla knäppt
dålig på att passa tider
noll disiplin, därför suger jag på att typ...plugga. börjar alltid göra andra saker istället. malin, min privata lärare, måste piska mig för att jag inte ska gå iväg från böckerna.

dagens blogg

HANNA & JOHN

fråga: är jag i behov av en psykiskuttredning? svar: mycket möjligt

jag typ sprang hem och fast jag intalat både mig själv och camilla (mest c då för att hon inte skulle behöva spärra in mig på psyket) att jag absoult inte skulle se det sista avsnittet av glee så satt jag ändå där framför datorn. och herregud. och herregud. för att inse att jag faktiskt redan hade sett det sista avsnittet och att det nya kommer ut först på tisdag.
denna besatthet börjar uppnå nya nivåer. den börjar springa ikapp o.c på besatthetsskalan och då var jag ändå...ja vad ska man säja...SJUKLIGT BESATT!!!!!!!!
besatt på ett: göra-kollage-få-raseriutbrott-när-jag-inte-får-dvdboxen-i-present-råkar-beställa-2-ex-av-soundtracket sätt.
det mesta av min tankeverksamhet (hähä, som om det skulle finnas någon sådan hos mig) under tre dagar har gått åt till att fundera över hur jag någonsin ska hitta en kille som är lika snygg som puck och lika snäll som finn. och hur i hela jävla världen jag ska hitta en bög vän som är lika fab som kurt. och jag kan konstatera att jag skulle dö för att få stå på scen och sjunga och dansa. eehh ja, om man bortser från lite scenskräck och det lilla faktumet att gud ej blessade mig med gyllene stämband och en korrdinationsförmåga a la michael jackson.

(och här skulle det vara riktigt fett med ett flott kollage tillägnat min nya favorit serie of all time men istället fåre bli det här klippet)

jaja, ni kommer ju inte titta på klippet så det få bli en bild också (döh)


GALEN PANNOR

typ sånt här gjorde vi under påsken:

GLEE

älskar när man fastnar för serier. jag har sträckkollat halva säsongen av glee. addictive. man gillar tillochmed dom ganska elaka cheerleaderna. mest hoppas jag att will och emma blir ihop!




WE DIE


bland det snyggaste som finns är tatueringar. man bara dör. helst jättemånga som lil wayne. dör ännu mer.
andra snygga saker:
skjorta som är knäppt ända upp
längre skitigt hår
blodådror på underarmar
skäggstubb
luggen i ögonen
hatt
trasiga jeans

FRIENDS FOREVER

det är något speciellt med vänner som man vet alltid kommer finnas där. som man kan prata om vad som helst med, tills man får kramp i käkarna för att man pratar i ett. man pratar om viktiga och oviktiga saker. men som man också kan sitta tyst med för att ingenting behöver sägas. som man kan skratta så mycket med att man får ont i magen och ögonen tåras. som vet vad man känner fast man inte berättat. dom man är stolt över. dom man ska älska föralltid.
sedan finns det dom personerna som var förr, som man fortfarande känner. dom som det är så sorgligt att man tappat men som man vet att man alltid kommer att bry sig om ändå. som man kan prata med fast det gått ett år. dom som fortfarande har en speciell plats.
sedan finns det dom man aldrig kan bli av med, som man aldrig vill bli av med. som är av samma blod. ens syster.


bra dag eller va?

idag blev jag bjuden på pizza och en blomma som gör sig ytterst bra i hyllan bredvid göteborgs skylten.
hur gott? ganska gott va?

nu ska jag krypa ner under täcket. god natt mina käraste.

"jag tänker på oss när jag hör den här låten"

slips the liars and disappear
leave memories for auctionnaires
and those just standing still
they'll miss the taste of wanting you
call out your name like I still do
but they never said a word thats true
and they only hold you down

and this heartbreak world
of just imagine
with its tired talk of better days
and this heartbreak world
where nothing matters
come on lets make this dream that's barely half awake come true

vi hade iallafall tur med vädret (en av dagarna)


ey, ey bitches im back. 
när jag kom hem fick jag något slags psykryck och började städa. blä nu ska jag fortsätta med det och sedan ska jag titta på nya avsnitt av tre av mina favoritserier.


såhär ser en dålig hårförlängning ut: