spin that record babe

http://www.youtube.com/watch?v=-EBZOgVgTIw

Så fint! Jag vill nästan också dansa med en kort pojke.

Eller varför inte med världens stiligaste?


det här gör mig bara så ledsen

"Under 1960- och 70-talet användes Beijing Workers' Stadium för att förnedra dödsdömda fångar. Om några veckor ska damlandslaget i fotboll spela OS-match på samma arena."

Är det någon mer än jag som bojkottar OS så jävla hårt?
Inte för att jag någonsin har gillat sport.

onsdags lista

Idag kom Emelie hem, innan jag ska möta upp henne ska jag skicka lite till email till forever21, tänk om det är värsta snygga pojken som sitter där och skiver, vi hade ju kunnat ha en email romans! Tänk vad fint: vi träffades genom forever21's customer service.

Sålänge får ni en liten lista.

Favoritplagg i garderoben just nu: Alltid min skinnjacka, mammas gamla väska jag hittade i garderoben för ett tag sedan, randig tröja/klänning med djup rygg.

Byter gärna garderob med: Whitney Port.
Trivs bäst i: Klänning, skinnjacka, ett par fina skor.
Bästa stiltipset: Ta på det du tycker är snyggt, skit i om det är trendigt eller inte. Om man försöker härma någon annans stil ser det bara konstigt ut.

Bekriv min stil: Ah. Tycker sånt här är lite jobbigt. Men lite mer rockig är söt och enkel utan konstigheter.
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart och grå.

I sommar kommer jag gå klädd i: Sommaren är typ slut här? Men jeansshorts och t-shirt fungerer fint för mig. Hatt är ju också flott men jag har ju inte lyckats hitta den perfekta än.

Men absolut inte i: Gräsliga silkiga rosa toppar. Åh, det är nog det fulaste som finns.

Jag doftar just nu: Jag ska införskaffa Paris Hilton's Can can det doftar himmelskt!
Favoritmodellen just nu: Jag är alltid lite förälskad i Gemma Ward, för hon är ju bara det vackraste som vandrar på jorden just nu.
Byxa eller kjol: Både och fast helst klänning.
Så många skor har jag: Har aldrig räknat.

Smink till vardags: Inget alls.
Festsminkning: Concealer, puder, mascara, ögonskugga, highlighter, ögonbrynsskugga, läppglans. Olika, ibland inget alls här med.

Sminktips till allmänheten: Less is more, verkligen. En bra bas duger fint, kladda inte på för mycket.
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Åh! En Chanel 2.55. Helst klassiskt svart.

Mig själv med tre ord: Mångsidig, svammlig och självständig.
Jag tränar: På gym.
Jag ville bli när jag var liten: Typ vetrinär.


jag är inte i himmlen längre

Jag kan bara inte ta sånt här. Igår fick jag ett email av forever21 om att jag var tvungen att bekräfta min order innan den kan skickas iväg. Att jag måste ringa till USA, hej telefonräkning! (Och tänk på att jag bara är 17 och aldrig vare sig aldrig har ringt till USA eller pratat i telefon med en helt främmande människa på ett annat språk, så tyck synd om mig.) Så idag har jag suttit med telefonen mot örat och ringt och ringt. Efter ett tag när jag tittade runt på hemsidan såg jag att det var ett annat nummer för kunder som inte bor i USA eller Kanada. Så jag ringde dit, inget svar självklart. Så jag skickade ett email istället. När jag kände att nu jävlar orkar jag inte slå det där nummret igen googlade jag för att se om någon varit med om liknande, och självklart var det så! 
Nu tänker jag såhär: vad är det här för jävla skit?
Pengarna har redan dragits och om kläderna inte kommer får jag väll glömma mina små rosa drömmar i den söta kjolen.
Snyft. S n y f t

jag är i himmlen!

Varför har jag inte upptäckt forever21 för länge sedan!!!??? Självklart för att jag avskyr överhypade grejer! Jag förstod varför Jag är en vampyr blev överhypad och nu förstår jag varför forever21 också har varit sjukt hyllad av alla! 


DET HÄR FÖR 300 spänn:

 
jag är såld


does it feel the same when she calls your name?

Hej älsklingar. Nu sitter jag och spanar på kläder på forever21. En kjol för typ 50 spänn! Det är helt sanslöst bra (och billiga) priser. Kommer nog klicka hem världens beställning. I helg har jag tagit sommarens första dopp, det var mysigt. Min lillebror är världens badkruka fast jag kan aldrig kilva upp när jag väl har hoppat i.

Alltså, jag måste ju bara bleka tänderna ser jag, haha.

Här är några gobitar:


(fan vad jag hatar att komma på rubriker)

Hej babes. Idag har jag inte åstakommit någonting! Jag har inte gjort något alls. Inget alls. Och nu är jag sjukt uttråkad. Imorgon ska C se Håkan. Vill också. Förra gången grät jag mest och hotade Jocke (hette han så? inte alls lätt att minnas i dimman, haha!) om han lämnade mig. Det skulle ju bli en sån fin upplevelse (fast det var det ju såklart också, bara att jag inte såg så bra genom tårarna.) Så nu tänker jag att den här gången hade blivit såå mycket bättre. Tänk, du och jag C, när han sjunger Nu kan du få mig så lätt. Visst hade det varit underbart?!
Fast istället för att deppa över det tänker jag börja med en del av C's födelsedagspresent. Fast det kan jag ju såklart inte berätta för er vad det ska bli för hon läser ju min blogg.
Sedan vill jag också säja grattis till Ida som fyller 18-år idag! Grattis din lilla pajas! PUSS.

fashionfight!


Vouge Paris, augusti 2008

men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar

Hej älsklingar. Tänkte mest säja hej. Idag ska jag och mamma och Malin på Mamma Mia, mysigt! Har hört att den är bra. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon. Puss.

vicious

För ett tag sedan skickade Kim några låtar av The Vicious till mig. I förrgår började jag lyssna på dom. The Vicious är ett fantastiskt litet punkrock band från Sverige. Och nu är det såhär att jag inte får tag på fler än dom här 4 låtarna! Dom finns ingenstans och det gör mig såklart väldigt ledsen! Tydligen splittardes dom 2007 men jag tycker ju att låtarna måste finnas att få tag på.
Det här gör mig sömnlös om nätterna!
Ni förstår nog inte vilka problem det här har orsakat mig.
Jag bara känner att dom här skulle kunna bli någonting jävligt bra.
MÅSTE FÅ TAG PÅ RESTEN AV DERAS LÅTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lördags fundering

Idag slog det mig. Kate Moss är inte snygg. Hon är inte ens snygg på ett annorlunda och unikt sätt. Och alla modeller är snygga på sitt eget sätt, hon är inte ens snygg på sitt eget sätt. Hon var möjligtvis lite söt när hon var ung. Hennes ansikte är oproportioneligt, hennes revben sticker ut, hennes hår är tunnt och livlöst. Hon är knarkad. Det är inte snyggt. Antar att alla kommer hata mig för det här inlägget. Jag bara undrar, hur kunde hon bli en av världens mest framgångsrika modeller?

tänk att aldrig kunna le igen



breaking out of this two-star town

Jag sätter mig ute på altanen.
"Åh solen är framme."
Tänder en cigarett, ringer Camilla
Tydligen har Emelie saker att berätta för henne, som hon hört från andra.
Suck.
Rengmoln kommer fram.
Det börjar regna.
Det börjar åska.
Jag.
Är.
Less.
Hejdå.
(Skulle inte förvåna mig om blixten slår ner i datorn.)

And is it really that hard (really that hard) or are they kidding us around?

att leva som en kung

Under dom här två dagarna har jag och min hund Charlie haft det jättemysigt. Vi har gosat hela tiden, han har sovit vid min rumpa och gud vad han har ätit. Han fick en halv pizza av mig, jag låter honom slicka faten när vi ätit chokladkaka med grädde och så lite korv på det. Min pappa tycker att han börjar gå upp lite i vikt och ojojojoj dom ska bara veta! När dom kommer hem är han nog rund som en köttbulle!
Imorgon ska jag fota hela min dag, så ska ni få se. Puss på er.

oh my goooood

Jag hatar sommar kläder. Jag hatar vitt och skirt och beigt och gladiatorsandaler och jag hatar rosa naglar!!!! Jag har sprungit runt här i 2 timmar och släng kläder över hela huset. Ändå vill jag bara ta på mig ett par jeans och en randig tröja. Jag vill bara ha svart, svart, svart, svartsvartsvartsvart. Jag vill inte ha massa vitt och färger, jag spyr. Jag vill inte ha dom senaste trenderna. SOMMARkläder.

Här med avslutar jag jakten på det perfekta rosa nagellacket.


du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va

Jag är ju en sånhär tjej som avskyr överhypade grejer. Typ Jag är en vampyr. Och vad tror ni jag sitter här och lyssnar på nu? Just det. När alla bara snackade om den för nån månad sen tänkte "JAG skaaa faaan inte bliii som ALLLA ANDRAAAAA, jag tänker inte lyssna på Markus Krunegååååård!" Den är ju sjukt bra. Varför stod jag emot?

HahahahHAhahahAHHhahhah. Ah, så Emma.

P.S
Nagellacket från Depend (som jag bloggade om för ett tag sen) sög. När jag haft det någon dag märkte jag att det var lite mer GRIS än vad jag märkt tidigare. Jakten på det perfekta rosa nagellacket fortsätter. Nu testar jag Freshy från Mavala.

visst känns det fint att va vid liv?

Idag åkte min familj till Stockholm. Skönt med hela huset för sig själv. Det här tänkte jag spendera dagarna med: Skriva på min novell, kedjeröka och somna tidigt på morgonen. Gå en morgon promenad med Charlie, äta nudlar till frukost. Ringa en kompis. Lyssna på Håkan nya. Pyssla om mig själv, lägga ansiktsmask och fixa mina naglarna.
Låter underbart tycker jag. Puss sålänge.

snyggo


jag vill ju va som du, jag vill se ut som du, gå som du, du

min gullunge

Idag fyller min sötaste kusin 5 år. Det bästa han vet är nog när jag kittlar honom och gör konstiga grimaser. Han kommer krossa så många flickhjärtan med sina hundvalps ögon när han blir stor. Han är nog världen sötaste unge.


mun mot mun

Älsklingar! Jag såg en hemsk film idag. Den var så hemsk att jag grät och fick ont i hjärtat och bara kännde att nu får det vara nog. Nu får världen stanna upp, andas och se på de människor som redan ligger ner. Och så tänkte jag på knark. Knark. knark, knark, knark. Hur det i dagens samhälle är så jävla romantiserat. Hur vi blir pumpade med bilder på Kate Moss när hon tar herion men fortfarande tycker vafan det är väll hennes eget val, hon får väll göra vad hon vill. Vi tänker inte på den där tjejen som ligger på ett smutsigt golv med en kropp förstörd av knark. Vi tänker inte på det och det gör mig arg. Fast mest ledsen. Något så hemskt får aldrig romantiseras och ignoreras. Aldrig. Aldrig mer knark. I Mun mot mun är allt hårt och mörkt och hemskt och hjärteskärande. Det är aldrig fint och aldrig romantiserat. För det är det värsta jag vet, saker som ignoreras fast det är så uppenbart.
Scenen där Veras röst ekar i bakrunden "ser du mig nu?..." är nog det sorligaste jag sett.

allt är pete doherty och kate moss's fel!

anonym vän 1: "Jag håller på att bli tillsammans med min drömtjej! Fast hon är knarkare..."
anonym vän 2: "Åååh, vad gulligt!"

tonight i am the drug you can't deny


Helt klart.
En gång såg jag på making the band eller whatever och jag höll på att dö. Jepp, jag låg där i soffan och höll på att dö för där i rutan var ju TOM SMITH, sångare i Editors. Whatthefuck tänkte jag då. Är det såhär han ser ut?! Så himla stilig att vilken tjej som helt nästan hade dött. Typ som jag. Ramlat baklänges, snubblat, satt hjärtat ända upp i halsgropen ochsåvidare. Mjau och herregud och puss och allt. Jepp, har har ni världens stiligaste sångare tror jag.

det här är till dig

ÅH. Jag är ju så jävla bloggberoende. 3 dar klarade jag mig. För det här går ju bara inte! Klart att jag inte ska ta nån "paus"! Igår träffade jag en söt tjej och hon brukade läsa min blogg. Och då tänkte jag det här är ju för er. Så puss på er. Och fan hörni, ge mig tips om vad jag ska blogga om.

auf wiedersehen

Hej fina. Jag har min lilla bejbis till blogg för att jag tycker det är kul (för det mesta) och man får uppdatera hur mycket (eller hur lite) man vill. Just nu känner jag att jag inte vet vad jag ska skriva om. Jag har bloggtrorka. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Känns som att jag har skrivit om allt jag vill. Vi tar en paus tycker jag. Pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss.


tonight G-A-B-E gonna get you high


Cobra Starship är bra.
The church of hot addiction - Cobra Starship

christian

Det här är ju bara för fint.

http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc&eurl=

svammel

Hej snyggingar. Kollade precis på film med två kompisar. Vi såg Hip Hip Hora. Åh, vad jag älskar såna där fjantiga filmer. Dom är nog det bästa som finns! Har ni sett 10 orsaker att hata dig? UNDERBAR. Den är så kul. Men nu är jag jätteuttråkad och jag blir jävligt rastlös fort så jag håller på att gå i taket. Det är nog det dåliga med mig, att jag aldrig kan sitta still. Fast det är nog bra också. Allt dåligt är ju bra egentligen. Om man kan göra det till något bra. och det kan ju jag för det mesta. Emma fixar biffen. Mest av allt vill jag nog bara tillbaka till Borlänge och dansa till Timo. Det var så underbart. Han var så underbar. Och varför är det så att dom flesta ser så mycket bättre ut i verkligeheten? Bara en tanke! Tillexempel Mr. Timo. Han var ju sjukt snygg alltså. Nej, nu får jag ta tag i det här. Varför ska man bara vänta på att något roligt ska hända, när man själv kan få det att inträffa? Just det! PUSSPUSS.

pinkupyourworld

Hörrni, jag har hittat det perfekta rosa nagellacket. Tycker det är så fint nu vid sommarn.

ingen rubrik behövs tycker jag

Hej babes! Igår kom jag hem från Borlänge. Det var smått fantastiskt, nästa år åker vi tillbaka. Och Håkan var ju såklar BÄST. OCH SNYGGAST.