maybe i just want to breathe

KJOL!


(Ni får ta lite usla bilder,
all kredd till modebloggerskorna,
det är inte lätt att ta bilder som gör kläder rättvisa.)

hej älsklingar

Livet är underbart. Jag är så gald. Vår gör en så glad. Jag sitter här med fjärilar i magen och lyssnar på Håkan och Charlie sover på min fötter. Jag önskar att det var vår hela tiden. Idag sov jag till 10, vakade av att solen lyste genom fönstret. Mamma hade bakat choklad muffins och morfar och Tobbe var på besök. Min morfar är den bästa i hela världen. Vi satt ute på altanen och fikade. Lyx. Senare ska jag till en kompis men först ska jag upp på stan och köpa en kjol jag tittat på. Den kostar 69 kronor och jag planerar att ha på den ikväll. Den här dagen kommer bli så fin. Ha en finfinfin dag du också. Puss och peace!

choose life

Åh älsklingar. Håkans låt Kärlek är ett brev skickat tusen gånger är helt underbar. Åh så fin.

"vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge
hjärtat rakt ut

vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig
vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig."

P.S Miriam har gjort en svinsnygg tatuering. Det är ett hjärta som det står kärlek och uppror innuti. Jag är lite avis! Nu ska jag äta ägg. Det har nästan blivit min stora matpassion. Ägg, ägg, ägg. Numera är jag världsbäst på att koka ägg. Aja, ha en fin tisdag och lyssna på låten ovan för guds skull! Puss.


en egen docka

Kolla vad söt jag var när jag misshandlat Malin litegrann och tryckt ner henne i min docksäng.
image549
3 år.

reality check! hallå? hallå? hallå!

Hej älsklingar. Fin måndag det här. Dock har jag idag (varför just idag) verkligen fått redan på att jag gå UPP 2 kilo istället för NER. Haha, så Emma. 5 kilo till 48. Och vem fan bryr sig egentligen. Bara därför ska jag och en kär vän gå och köpa glass. Pusspusspuss!

you're the same as me we see things they'll never see, you and i we're gonna live forever

FRUSTRATION!
Hela mitt Windows Media Player bibliotek har raderats. Raderats. När man är trött och datorn inte sammarbetar är det inte roligt. Dags att skapa mappar för att lättare hitta bland min musik. Aaah. Jobbigt. Tills vidare nöjer jag mig med Live forever. Den har massa minnen till. Och det är den enda låten som inte raderats från mina spelningslistor. Förlåt för ett gnäll och suck och usch inlägg. Vill bara mest gå och sova. Pusspuss!

Istället får ni en bild från världens finaste film. Mycket finaste på sista tiden. Också bra.
image548
Och Annika i filmen är min främsta stil inspiration. Hon är sjukt snyggt klädd.

that's the way we get by

Igår när jag kom hem åt jag kasslergratäng och godis och kollade slutet på en gammal film. Kvällen var väldigt trevligt. Träffade två jättegulliga som går teater. Robin trollade och det allmännt mys. Och det var inte alls kallt när jag skulle hem. På hemvägen bytte jag skor och kännde mig som en pyssling igen. Sedan trodde jag att jag såg killen jag en gång nästan kännde. Den killen ser ut som han som sjunger i Simple Plan och Adam Brody. Han var skitsnygg. När jag gick i 7an tyckte jag att Simple Plan var bäst. Ojoj, tänk nu att jag varit med Pierre Bouvier bodydouble. Jävlar vad hett jag borde tyck det varit i 7an. Aja, peace och puss på er!

alltid

Det här är världens finaste skiva. Den är så fin att jag vill gråta. Alla låta är så fina att jag vill gråta. Tim Neu är så fin att jag vill gråta. Förut lyssnade jag alltid på den här skivan när jag skulle sova. Lyssna!


Demons
Lost along the way
If you let me go
Loopholes
Asleep by the motorway
Holding a void
We'll make them fall
These ends
Walts # 2
Devils in the snow
- Tim Neu

image544
Inte för att det här är någon slags matchmaking sajt. Men visst hade han passat bra med Regina Spektor? Mjau!

hey babe, let's take a walk on the wild side?

Det här är min drömpojke. Jag har hittat honom. Kolla! Vet inte vad han heter, vet inte vem han är, vet inte hur jag någonsin kommer få träffa honom. Men kolla. Hans ögon. Åh. Honom vill jag ha i min säng och pussa på varje dag. Jag vill krama sönder honom och kolla hans ögon. Kolla hans ögon. Jag dör! Har ni sett någon sötare så säj.

image543
Självklart är han fotad av Scott Schuman. Åh.

god torsdag!

Idag när jag vaknade gjorde det så ont i mitt knä att jag inte ens kunde stå i duschen så jag stannade hemma. Istället fick jag sovmorgon till 12 och varmamackor med ost och tomat till lunch. Mumms. Annars har jag tagit fram lite kläder som legat undangömmda längs bak i garderoben över vintern. Bland annat en randig klänning som är skitsöt. Och bara för att jag kände att nu jävlar är det snart sommar och jag behöver lite nya kläder så gjorde jag en lista över vad jag behöver inhandla. Sedan kan man ju disskutera vad jag verkligen behöver.

  •  Några nya klänningar: en blommig, en skir vit söt, ett fodral.
  • Några nya par skor: vita tygskor, sandaler, skithöga klackar.
  • Ett par shorts med hög midja.
  • Ett par beiga chinos.
  • Några slappa t-shirts/linnen.
  • En transparent överdel.
  • En bikini i bandå modell.
  • Minst två par solglasögon: Wayfares style och ett par stora runda.
     

jag tror jag kör en favorit i repris

Ni insatta (haha, känn DIG träffad) vet att min syrra är obsessed av smala pojk ben. Och då snackar vi ju inte vanligt smala, här snackar vi smalare än tjejerna på catwalken. Ja, man kan säja att hon har en fetisch för näst intill anorektiska (vilket vi alla vet inte är bra, men hon envisas ju med att tycka om det) små pojkben. Och bäst är det ju om omkretsen på jeansen inte är mycket större. Så bara för dig Malin, bara för att jag älskar dig (och för att jag har tråkigt) skriver jag ett nytt inlägg till dig. Puss på dig!

Riktiga catwalkben. Mjauu.
image533

Den uppvikta jeans pojken gillade hon bäst förra gången.
image534


Lite mer kött!
image535


Spela i bandet versionen. Någon i The Horrors. Alla ser likadana ut.
image536

Här får du hela bandet Malin. Använd dom med hälsan i behåll.
image541



Modebloggar killen.
image537


Riktiga New York ben.
image538


Den sexiga. Raoowr!
image540


Och bara för att jag ska få ut något av det här.
image542

Bilder: Stockholmstreetstyle.feber.se, The Sartoralist.blogspot.com, Copenhagenstreetstyle.dk osv.

hello little boys, little toys, we're the dreams you're believin'

Den enda postivia med att ha fuckat up sitt knä är att man har tid att leta och upptäcka och hitta nya musik. Hittills: Tegan and Sara (Peyton snackade om dom i gårdagensavsnitt av One Tree Hill så jag var bara tvungen Peyton har bra musiksmak ibland) och lite Shiny toy guns. Le disko med dom sistnämda är nog min favoritlåt för tillfället.

image532
Nineteen
I know I know I know
The con
-Tegan and Sara

f/w 08

Alexander Wang håller alltid stilen. Jag älskar hans höstkollektion. Mest för att det är smutsigt grunge och snygga ankelboots. Och min favorit färg.


konsekvenser

Haha. Igår ramlade jag och slog knät väldigt illa. Igen. Så nu sitter jag här med ett dubbelt så stort knä. Och det gör svinont. Och nyss gjorde jag misstaget att sätta mig ner på knä (vad tänkte jag?) när jag ställde mig upp knackade det i hela benet och nu kan jag inte röra det. Aj.

halva reapriset baby!

I fredags var jag och en vän på Wedins rea. Mitt bland all skit hittade jag ett par väldigt stiliga klackar. Mest nöjd är jag över att jag kom över dom för det jävligt billiga priset, 100 pistoler. Mjauu!

image520

lördagsförmiddag

Nu sitter jag här efter att ha ätit lite lunch. Morfar och min morbror är över på lite lördagslunch. Tror morfar har fått i sig tillräckligt med vitt nu. Pappa fyllde på efter varje tomt glas. Snacka om att vilja supa honom under bordet. Ja, ibland är det härligt med släktankomster. Snart tror jag det är dags för efterrätt. Nu frågar moffa mig och säjer "men vars är Emma? Hon äter för snabbt."  Hoppas det blir efterrätt.
Igår spenderades kvällen med vännerna jag var på teater med häromdagen. Det är alltid lika roligt att träffa dom. Vi växte i princip upp med varandra i början på 2000-talet. Vi snackade skit och åt godis och lyssnade på Håkan och pratade problem och fick panikångest. Trevlig fredag det där.
Nu säjer morfar att han aldrig ätit såhär mycket. Tror mamma försöker äta honom under bordet.
Aja, puss sålänge!

image519
Och kolla vilken fin puss jag hittade. Som jag icohförsig hittade hos niotillfem.devote.se.

håkan är nog bäst i hela världen

image518
"Till och med killarna vill kyssa honom.
Då kan man inte vara annat än jättesexig.
En lättmatros för alla väder, som vi gärna ramlar alla gator fram med
."

åååååååååhhhh

Typ alla undrar vilken underbar låt det är som spelas i reklamen för flygbolaget Sterling. Och nu vet jag. Yes sir. Det är Craig Walker & Bardi Johansson och låten heter Sunshine. Tror det var ganska svårt att få tag på låten för att den var skriven enbart till reklamen eller något sånt, reklammusik.se är iallafall bra. Det låter ungefär som Tim Neu och alla vet ju hur jävla mycket jag älskar honom.
Nu ska jag på teater med två kompisar jag inte träffat på jättelänge. Ska bli kul! Peace och puss.

Update: jag hatar att den inte finns att ladda ner på mitt nerladdningsprogram. Nu måste jag lyssna på youtube och det är inte så jävla najs.

gata

image517
Kolla vilken söt tjej som fastnade på stockholmstreetstyles lins förra veckan. Väldigt söt kjol. Och jag måste ha en skinnpaj i dendär modellen.

band of horses

Glad onsdag pårej! Idag lyssnar jag på Band of horses. För jag älskar dom. Ett av dom finaste banden som finns. Jag älskarälskar dom. Om någon frågar mig vilket som är mitt favorti band rabblar jag upp dom självklarabraalltid alternativen (håkan, strokes, tiger lou, placebo, the smiths) sedan får jag alltid ångest över att jag inte sa BANDOFHORSES. Varför sa jag det inte? Ja, så sitter jag sådär jättelänge och skämms på mig själv. Jag brukar skämmas ganska ofta på mig själv. Av någon konstig anledning. Eller jag är så dumnavifjantigklantig att jag inte tänker mig för innan jag säjer saker. Sedan ojdå och så sitter jag där och skämms på mig själv. Nu ser jag att jag måste måla mina naglar, nästan det värsta jag vet är när nagellacket håller på att flagna bort, det ser jävligt trash ut och jag står bara inte ut med att se ut som Britney Spears goes Kiruna. Inget ont om fröken Spears dock. Hon gör ju bara sin egen grej och det gillar vi ju. Aja. Puss!
image516
Och jag som är svag för tatueringar. Yummy.

"i'm coming up only to hold you under
i'm coming up only to show you wrong
and to know you is hard and we wonder
to know you all wrong, we were"

Funeral

måndag och whyred och whywhywhy yooou? tonight tonight tonight, i wanna be with you tonight tonight tonight!

Hej älsklingar. Just nu sitter jag här i mammas kofta och är trött. Den här helgen tog på min krafter. Hehe.
Jag som gillar att vara ute i god tid (när det gäller planering av klädsel) har suttit här och funderat på vad jag ska ha på för någon snygg trasa på skolavslutningen. Känns ju endå som att man vill vara drop dead gorgeous (fast endå inte så fin att man platsar på röda mattan, du fattar.) Och då Kirunas utbud av söta kläningar är knappt exsiterande funderar jag starkt på Top top top shooop! Fast man kan ju alltid drömma om lite Whyred. Dom har en så jävla fin klänning som heter Camilla, den är svart, kort, tajt och med vita detaljer och för att inte tala om ryggen. Ryggen är freakin' faboulos! Tyvärr är blogg.se knäpp och vill inte ladda upp bilder men jag lovar den är nästan lika snygg som Mr. Michael Pitt.

And let's just admit it, Whyred is the best so just fuck the rest! Nu ska jag ta en macka och se Andra Avenyn. Bra skit det där. Roland och Lotta är bäst på tv just nu! Annars få ni ha en bra måndags kväll. Puss!


but i worked something out last night, that changed this little boy's brain

God morron. Eller god dag kanske. De senaste veckorna, månaderna har jag drömmt så otroligt läskiga drömmar. Varje natt vaknar jag helt kallsvettig och livrädd. I natt drömmde jag att jag och min kompis Kim blev kidnappade. Det var så jävla hemskt. Och så fort vi skulle springa ut ur lägenheten, kom på ett sätt att rymma osv. så riktade en man (skitsnygg var han) sin pistol mot min panna och sa "om ni går, skjuter jag skallen av dig". Någon som vet vad såna här drömmar betyder? Jag borde nog skaffa en drömfångare men vem tror på sånt bull shit. Men numera tycker jag bara att det är obehagligt att behöva gå och lägga sig. Inte alls kul.

michael!michael!michael!

Det finns ingen snyggare än Michael Pitt. Han är så snygg att jag kan dö. Oj.

image509image510
image511
image512
image513
image514
image515

jag var typ kate moss och han pete doherty

Hej älsklingar. Dom senaste dagarna har jag varit för upptagen med annat för att hinna blogga. Men annars mår jag underbart. Gårkvällen spenderades med två vänner och lite äventyr. Men that's a secret I'll never tell. Aja. Puss så länge.

Och bara för att skor är det bästa jag vet!
image508
Ibland säjer bilder mer än ord.

each night i'd ask for you to watch me as i sleep

Jag tror jag utvecklat ett slags beroende till Antony and the Johnsons. Med skräck blandad förtjusning. Äh, prova ni också.

image507

being taller than your boyfriend is so today

Dom här skorna kan hjälpa till med det. Läckerbitar från Brian Atwood. Mjau. (Finns även i mocka, nästa snyggare.)
image503
Annars sitter jag här med kaffe och lyssnar på Air. Just nu har vi håltimme och jag passar på att utnyttja tiden väldigt väl. Tror det blir nudlar till lunch, lyx för jag älskar nudlar. Älskar. Tänkte att ni skulle få lite fina låtar att lyssna på nu såhär på förmiddagen för det var ju så länge sedan. Puss så länge.

Surfing on a rocket - Air
Cherry blossom girl - Air
Good and bad - Billie the vision and the dancers
The scientist - Coldplay
You are the light - Jens Lekman
Snowflake - Mew
Good girl gone bad - Rihanna
If you leave - Nada surf
Soldier side - System of a down

det finns en låt

Jag får gåshud över hela kroppen när jag hör den här låten. Jag vet inte om det är bra eller jättedåligt. Jag tror det är lite bra iallafall.
Cripple and the starfish - Antony and the Johnsons.

JA

Okej. Nu orkar jag inte mer. Jag sa att man inte skulle gnälla men nu är det här faktiskt droppen som får bägaren att rinna över. Och jag som hatar fjantiga metaforer. Jag skulle alldeles precis gå en promenad med Charlie och möttes av världens jävla snöstorm. Det här fan inte okej-april-snart-maj-väder. Nej. Nu gnäller jag lite mer till snön försvinner. Tyvärr.

Annars var gårdagen trevlig. Som vanligt då.
image501
Emilia och jag. Hon är typ världens gulligast tjej!

Aja. Nu ska jag lyssna på Blondie. Fyfan vad snygg Debbie Harry var. Aja. Puss sålänge.
image502

P.S Och jag har världens raggningsreplik (man kan även charma vänner/familj med den.) Om ni är snälla kanske vi får veta!

sex and the city

Jag längtar till premiären. image500
Nu ska jag på middag hos en kompis. Pusspuss och ha en bra helg!


fröken whitney

Whitney är nog typ världens vackraste. Ja, om jag var en pojk skulle jag fan inte bangat. Sedan har hon ju så fina kläder och verkar så jävla gullig och smart av det jag sett i The Hills.

Kolla vad fina klänningar!
image498
image499
image497

haha

Idag när jag kom hem var jag så trött på frukt, fullkorn, vatten osv. att jag hade lust att slå ihjäl nån. Så då hetsåt jag brownies. Men annars går det bra med det nyttiga.

image496
SOMMARSOMMARSOMMARSOMMARSOMMAR! Den kommer aldrig va?

didn't i deserve a fair farewell?

Man ska inte klaga så jävla mycket. Ibland kommer jag på mig själv med att klaga över precis allting. Ingenting är rättvist. Jag får aldrig något jag vill ha. Ha och ha och ha. (Som vissa av er vet) så blev jag ju väldigt förkrossad över mina julklappar och det är bara så jävla pinsamt. Så jävla pinsamt att jag nästan vill lägga mig ner och dö. Så idag tänkte jag ändra på det här. Ja, det kanske var fint väder och jag kanske var lite extra glad (fast jag är ju constantly stoned) men det spelar ingen roll. Så därför tycker jag att vi istället för att klaga, ser det positiva typ jag har ju fina ögon osv. Jag känner att detta håller på att bli en peppblogg, bra! 2008 är förändringens år! Därför slutar vi upp med sånt där trams om livets orättvisor, det finns alltid någon som har det värre (och bättre). Puss på dig.

Ask for more - Billie the vision and the dancers

-

Just nu känns det inte som att jag kan göra något vettigt. Jag sitter i skolan på samhälls. Jävligt kul. Sedan har jag idrott. Jävligt kul. Just nu känner jag mig lagomt less. Over and out!